Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
BILLYTHEKID
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από BILLYTHEKID »

nick521 Αφηστε τα βυσματα... Χαμενη υποθεση ειναι πλεον αυτη η προκυρηξη.

ρε ψηλά το κεφάλι... Να δεις με τα ματάκια σου, μην πιστεύεις κανέναν.

Άβαταρ μέλους
nick521
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από nick521 »

Καλυτερα ας μην ξεφευγουμε του θεματος, δεν θα πω περισσοτερα
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 94

Δημοσίευση από Dea pz »

Player7 έγραψε: Dea pz.. ναι αλλα τις ενστασεις τις κοιταει ο ασεπ. Απλα τις κρινει με βαση αυτα που λεει η προκηρυξη σωστα;
Σωστός
Άβαταρ μέλους
nick521
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από nick521 »

Εχεις απολυτο δικιο φιλε μου αλλα με αυτα που βλεπω εδω μεσα... Δεν παει αλλο
Άβαταρ μέλους
BILLYTHEKID
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από BILLYTHEKID »

Μην βλέπεις
E'MK
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από E'MK »

Δική μου εκτίμηση, χωρις να μου το πει κανένας, είναι οτι τα αποτελέσματα θα αργήσουν. Τουλάχιστον μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα. Στην αρχή οι ιστοσελίδες μιλούσαν για τέλη Σεπτέμβρη, μετά το κάναν μέσα Σεπτέμβρη, μετά 9 Σεπτεμβρίου κ μετά αυτή την εβδομάδα. Κάποιες λένε την επόμενη. Συμπέρασμα: Δεν υπάρχει ενημέρωση των ιστοσελίδων για το πότε θα βγουν τα αποτελέσματα. Διαφορετικά δεν θα άλλαζαν 10 φορές την ημερομηνία. Η λογική τέτοιων site είναι ''Clickbait κ όποιος ψαρώσει, ψάρωσε''. Όσον αφορά την βάση, μην πιστεύετε λέξη απο οτι γράφεται εδω μέσα. Είδαμε πόσο μέσα έπεσαν κ στα άλλα...
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Paulostsak έγραψε: Οι παλαιότερες προκυρηξεις ήταν μέσο ασεπ; γνωρίζεις ; μάλιστα οπότε όποιος έχει δυνατό μέσο εύκολα το χρησιμοποιεί...
Εκτός ΑΣΕΠ ήταν από όσο γνωρίζω τουλάχιστον για το 11
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Θα καταρτιστούν δύο πίνακες με τις αναλυτικές και συνολικές βαθμολογίες του κάθε υποψηφίου. Ο ένας πίνακας θα περιλαμβάνει αυτούς που πληρούν τα προσόντα και ο άλλος τα ονόματα αυτών που δεν τα πληρούν... τι φάση με αυτό ;
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από Player7 »

Και γω απορια εχω με αυτο! Το 2011 ανακοινωθηκε ολη η λιστα με τις αιτησεις στην Α.. και ειχε με σειρα απο τον 1ο μεχρι τον 7500 θεση!

lamdar92
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από lamdar92 »

Dea pz έγραψε:Θα καταρτιστούν δύο πίνακες με τις αναλυτικές και συνολικές βαθμολογίες του κάθε υποψηφίου. Ο ένας πίνακας θα περιλαμβάνει αυτούς που πληρούν τα προσόντα και ο άλλος τα ονόματα αυτών που δεν τα πληρούν... τι φάση με αυτό ;

Για αυτούς που δεν απολύθηκαν Ι1 δεν πληρούν για παράδειγμα.. επίσης κάποιοι πήγαν με πτυχία ΟΑΕΔ ούτε αυτοι.. έχει και άλλες περιπτώσεις που θα τις δείτε και θα πέσετε από τα σύννεφα...

Δ. ΕΔ
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Δ. ΕΔ »

Dea pz έγραψε: Θα καταρτιστούν δύο πίνακες με τις αναλυτικές και συνολικές βαθμολογίες του κάθε υποψηφίου. Ο ένας πίνακας θα περιλαμβάνει αυτούς που πληρούν τα προσόντα και ο άλλος τα ονόματα αυτών που δεν τα πληρούν... τι φάση με αυτό ;
Δεν νομίζω.. Ο ένας θα είναι με την σειρά απτά υψηλότερα μόρια έως τα χαμηλότερα κ ο άλλος αλφαβητικά όπως στις προηγούμενες προκηρύξεις! Έτσι ήταν το 11 τουλάχιστον κ δεν βρήκα κανένα έγγραφο στο ίντερνετ με επιτυχόντες, όλα ηταν από τον πρώτο έως τάδε κτλπα η όπως είπα αλφαβητικά!! Στην κάθε κατηγορία ξεχωριστά!! Κ τώρα έτσι θα ειναι εκτός αν γράφει κάτι διαφορετικό η προκήρυξη κ δεν έδωσα βάση!! Το λιγότερο που με απασχολεί είναι το πως θα τα αναρτήσουν η αλήθεια είναι χαχα
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Κουράστηκα ρε παιδιά... Άντε να τελειώνουμε να μάθουμε ότι δε περάσαμε και τέλος. Μου αρκεί να ξέρω ότι δε πέρασα.
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από Player7 »

Σαν τι αλλες δλδ; Εκτος απο αυτα που ειπες τι αλλο μπορει να μην πληρει; Την ηλικια; Να εχει καταδικαστει για παραδειγμα;
Δ. ΕΔ
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Δ. ΕΔ »

lamdar92 έγραψε:
Dea pz έγραψε:Θα καταρτιστούν δύο πίνακες με τις αναλυτικές και συνολικές βαθμολογίες του κάθε υποψηφίου. Ο ένας πίνακας θα περιλαμβάνει αυτούς που πληρούν τα προσόντα και ο άλλος τα ονόματα αυτών που δεν τα πληρούν... τι φάση με αυτό ;

Για αυτούς που δεν απολύθηκαν Ι1 δεν πληρούν για παράδειγμα.. επίσης κάποιοι πήγαν με πτυχία ΟΑΕΔ ούτε αυτοι.. έχει και άλλες περιπτώσεις που θα τις δείτε και θα πέσετε από τα σύννεφα...

Έλα ρε, παίζει και τέτοιο σκηνικό; εγώ νόμιζα ότι απλά τις ακυρώνουν αυτές τις αιτήσεις, τις βγάζουν κ στην φορά δηλαδή;
Δ. ΕΔ
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Δ. ΕΔ »

kyriakos155 έγραψε: Κουράστηκα ρε παιδιά... Άντε να τελειώνουμε να μάθουμε ότι δε περάσαμε και τέλος. Μου αρκεί να ξέρω ότι δε πέρασα.
Πες, αγαμηθειτε δεν πέρασα.. Άραξε σπίτι, κάνε καμιά προπο για σένα, ρίξε κ κανέναν! Μπες Δευτέρα στο σαιτ δες τους πίνακες ότι πέρασες τελικα.. Και είσαι άρχοντας!! Τόσο απλό.. Γυρνάμε στην πραγματικότητα τώρα.. Έχουμε κανένα νέο;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες