Δηλαδή αν περάσεις ψυχομετρικά, υγειονομικά και αγωνίσματα και είσαι 1 οκτ Κομοτηνή για πες μου αν φύγεις από κει σημαίνει παραίτηση; Τι δεν κατάλαβες σε αυτό που σου είπα... κυρώσεις θα έχεις μόλις βγεις Νοέμβριο και πετύχεις και στο λιμενικό γιατί τα αποτελέσματα του λιμενικού προς Νοέμβριο πάνεGeorge έγραψε: Geork σε ευχαριστώ για τη συμβουλή και για την ανάλυση των κινήτρων μου, αλλά ούτε καν απάντησες στην ερώτηση μου για τον αν μπορεί κάποιος επιτυχών από εφ να δώσει (χωρίς κυρώσεις) για ΛΦ.Μάλλον θα πάρω να ρωτήσω σε λιμεναρχείο.
Καλημέρα, να είστε καλά
Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)
Πως Και στο λιμενικο εχουν παραβολο ενω στα αλλα σωματα και στον στρατο δεν εχουν?
Παιδια τελικα εχει καταλαβει κανενας ποια αιτηση συμπληρωνουμε; Αυτη που ανεβασε το workenter γραφει πανω αριστερα "Υποδειγμα". Αυτη πρεπει να κατεβασουμε και να συμπληρωσουμε; Παιρνω τηλεφωνο εδω και μερες στο λιμενικο-στο υπουργειο να ρωτησω και δεν το σηκωνει κανενας (δημοσιο... ) Επισης μια διευκρινηση. Στην κατηγορια των Ειδικων Δυναμεων περα απο το πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης ζηταει και μια υπευθυνη δηλωση στην οποια να δηλωνουμε πως "εχουμε λαβει γνωση πως θα υπηρετησουμε σε υπηρεσιες της ειδικοτητας μας τουλαχιστον επι μια δεκαετια". Επομενως πρεπει να φτιαξουμε και μια τετοια υπευθυνη δηλωση που θα αναγραφει το παραπανω μηνυμα με το γνησιο της υπογραφης;Παρακαλω οποιος ξερει κατι να μου απαντησει.
Ευχαριστω!
Ευχαριστω!
1271 μόρια γενική κατηγορία εγώ είναι καλά λέτε
Καλησπερα geokr σου εχω στειλει προσωπικο μνμ. Ευχαριστω για το χρονο σου οταν το δεις αν μπορεις απαντησε μουGeokr έγραψε:1) διαβάζεις προσεκτικά τη προκυρηξη 2) αν δεν καταλαβαίνεις κάτι πήγαινε σε ένα λιμεναρχείο 3) αν δεν ξέρουν στείλε μου μνμα Όσο αφορά το ποτε θα γίνουν οι εξετάσεις... Αν μπεις στη λίστα θα έρθεις πειραια περίπου αρχές Νοέμβρη
Τα αποτελέσματα της προηγούμενης προκήρυξης βγήκαν μετά από 1 μηνα. Λογικά τόσο θα κάνει και τώρα... Δεν νομίζω να βγουν σε δέκα μέρες...
https://www.armyvoice.gr/2019/09/limeniko-prokiryxi-2019-paratypo-to-orio-ypsoys-170-ti-na-kanete/amp/
3) και ν τ στείλεις το δίπλωμα δεν θα μετρήσει 2) δες κεφάλαιο Δ για τις φωτο 1) όσο αφορά την αίτηση δεν το ξέρω ακόμα 100% αν κατεβάζεις αυτή της προκυρηξηςΒαγγέλης. έγραψε:Καλησπερα geokr σου εχω στειλει προσωπικο μνμ. Ευχαριστω για το χρονο σου οταν το δεις αν μπορεις απαντησε μου
Εξαρτάται το προγραμματισμό του κάθε υπουργείου που θέτει στόχο αλλά τις περισσότερες φορές όντως πέφτουν έξω! πάντως σε ένα μήνα από την ημέρα που Λήγει η προθεσμία ξεκινούν οι διαδικασίες310LELE έγραψε: Τα αποτελέσματα της προηγούμενης προκήρυξης βγήκαν μετά από 1 μηνα. Λογικά τόσο θα κάνει και τώρα... Δεν νομίζω να βγουν σε δέκα μέρες...
να τα κανεις κανενας μας δεν το εχει σιγουρο!Θανάσης έγραψε:Σ΄ευχαριστώ πολύ! Θεωρείτε ότι έχω πιθανότητες με αυτά τα μόρια ή να μην το προσπαθήσω καν και πάει τσάμπα το 10ευρω;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Παιδιά 1000 της 100 θα φύγουν όλοι νησιά και κύριος εκεί που είναι οι μεταναστες
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 154
Ελατε Λέσβο να δείτε τι παιζει. Υπάρχει μέρα που έρχονται πάνω από 500 μετανάστες από απεναντι*. Και δεν τα βγάζω από το μυαλό μου τα νούμερα. Μια αναζήτηση στο γκουγκλ θα σας πείσει.Σαραντος έγραψε:Παιδιά 1000 της 100 θα φύγουν όλοι νησιά και κύριος εκεί που είναι οι μεταναστες
*Όταν λέω απέναντι εννοώ Τουρκία, γιατί τα παράλια φαίνονται από εδω καθαρά.
Χωρίς να θέλω να απογοητεύσω κανέναν ο καθένας ο, τι θέλει κάνει στη ζωή του, αλλά μόνο βλέποντας την κατάσταση ως έχει το μόνιμο δεν λέει απολύτως τίποτα. Από τη στιγμή που θα μπεις σε ένα σώμα οποιαδήποτε σώμα ο μισθός δε θα φτάνει ούτε για τα βασικά... Όποιος έχει Καβατζα και απο άλλα εισοδήματα έχει καλώς... Μόνο αυτοί θα μπορούν να ανταπεξελθουν σε τέτοιες δουλειές που συνεχώς πάει από μετάθεση σε μετάθεση και τα ενοίκια έχουν πάει στο Θεό .. Πατήστε ενοίκια έτσι για πλάκα σε κάνα νησί και θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας... Πριν κάνετε οποιαδήποτε ενέργεια, λάβετε υπόψιν και αυτό!
(με αφορμή για το 10? που διάβασα σε προηγούμενο μήνυμα για το παράβολο).
Φιλική συμβουλή και πάντα καλοπροαίρετα!
(με αφορμή για το 10? που διάβασα σε προηγούμενο μήνυμα για το παράβολο).
Φιλική συμβουλή και πάντα καλοπροαίρετα!
Αυτό ισχύει συμφωνώ, υπάρχει μεγάλο πρόβλημα σε αρκετα νησιά, ούτε οι βαρδιεσ δεν βγαίνουν! γιαυτο ξαναλέω ότι οι περισσότεροι θα πάνε νησιάLiontarina έγραψε:Ελατε Λέσβο να δείτε τι παιζει. Υπάρχει μέρα που έρχονται πάνω από 500 μετανάστες από απεναντι*. Και δεν τα βγάζω από το μυαλό μου τα νούμερα. Μια αναζήτηση στο γκουγκλ θα σας πείσει.Σαραντος έγραψε:Παιδιά 1000 της 100 θα φύγουν όλοι νησιά και κύριος εκεί που είναι οι μεταναστες
*Όταν λέω απέναντι εννοώ Τουρκία, γιατί τα παράλια φαίνονται από εδω καθαρά.
Παιδια απο ποσα μορια και πανω θεωρειτε οτι υπαρχουν ελπιδες για την κατηγορια ειδικων δυναμεων; Πειτε ενα νουμερο..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες