Gazkgk έγραψε:Οχι δυστυχως. Εμαθα πάντως οτι και αυτα τα 6 με πολυ ζορι τα εγκρινανε. Ζητησε 30 αρχικα η ΓΥΣ. Θα ρωτησω και για αλλα σωματα μηπως μπορω να μαθω κατι. Επισης μια ακομη ερωτηση. Ολοι φευγουν απευθειας παραμεθωριο η θα μοιραστουν και καποιοι εκτος παραμεθωριου;
Οι περισσότεροι θα πανε Έβρο και νησιά, εκτός από ΕΔ που έχουν μεταθέσεις και εκτός παραμεθοριου.
Χμ καταλαβα. Και κατι τελευταιο να μη πριξω κιολας, σχετικα με τη μοριοδότηση γιατι δεν εχω καταλαβει ακριβως. Εχω τελειωσει ΕΠΑΣ οαεδ συν ενα lower και ενα ecdl. Συν νταξει τη θητεια μου. Παιρνω μορια απ ολα αυτα; Επισης απολύθηκα υποδεκανεας θα μετρήσει αυτο καθολου; Μεμονωμενα για επας κλπ καποια ισως απαντηθηκαν παλιοτερα απλα συγκεντρωτικά για να εχω μια εικονα
Original21 έγραψε:Λοιπόν φίλε μου έχεις δίκιο σε όσα λες, αλλά και παλι βρίσκεις αξιοπρεπει δουλειά, εγώ δεν θα σου κρυψω ότι παίρνω περισσοτερα απο ότι ένας εποπ στην αρχή! Εγώ τώρα βγάζω καθαρά στην τράπεζα 900, δεν θέλω να το παιξω κάποιος προς Θεου!
Μαγκια σου και μπραβο που μπορεις να αποταμιευεις τετοιους καιρους και μακαρι να τα κανεις χ2 αυτα καποια μερα. Αλλα οπως καταλαβαινεις δεν εχουν ολοι την ιδια τυχη να εχουν καλες δουλειες. 2 συναδελφους πριν κατι χρονια εχασα με μηχανακι ντελιβερι, κανανε 2 δουλειες για να μπορουν να αγοραζουν τα φαρμακα των γονιων τους και δυστυχως τους πηρε ο Θεος μαζι τους. Καταλαβες τωρα τι εννοω; Οτι μαζι με την αγαπη για τον Στρατο θα σε κανει και η αναγκη να δηλωσεις, διοτι η πεινα ειναι ασχημο πραγμα και τον Ελληνα δεν του αρεσει να μη προσφερει στην οικογενεια του. Ξεφευγω ομως απτο θεμα, με λιγα λογια λοιπον η αγαπη και η αναγκη πανε μαζι εν ετη 2020 φιλε μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Δευ Δεκ 07, 2020 11:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Διασωστης31 έγραψε:Ναι όλα μετράνε, εκτός του υποδεκανεα.
Οποτε με αυτα που εχω και με βαση το πως γνωριζεις τα πραγματα πιστεύεις ειναι ενταξει μορια η πολυ λιγα; Επισης σκοπευα του χρονου να εγγραφω σε ιεκ αλλα μιας και δινει μορια και ουτωε η αλλος το ειχα κανονισμενο αν εγγραφω τωρα θα παρω τα μορια σαν σπουδαστης;
Original21 έγραψε:Λοιπόν φίλε μου έχεις δίκιο σε όσα λες, αλλά και παλι βρίσκεις αξιοπρεπει δουλειά, εγώ δεν θα σου κρυψω ότι παίρνω περισσοτερα απο ότι ένας εποπ στην αρχή! Εγώ τώρα βγάζω καθαρά στην τράπεζα 900, δεν θέλω να το παιξω κάποιος προς Θεου!
Μαγκια σου και μπραβο που μπορεις να αποταμιευεις τετοιους καιρους και μακαρι να τα κανεις χ2 αυτα καποια μερα. Αλλα οπως καταλαβαινεις δεν εχουν ολοι την ιδια τυχη να εχουν καλες δουλειες. 2 συναδελφους πριν κατι χρονια εχασα με μηχανακι ντελιβερι, κανανε 2 δουλειες για να μπορουν να αγοραζουν τα φαρμακα των γονιων τους και δυστυχως τους πηρε ο Θεος μαζι τους. Καταλαβες τωρα τι εννοω; Οτι μαζι με την αγαπη για τον Στρατο θα σε κανει και η αναγκη να δηλωσεις, διοτι η πεινα ειναι ασχημο πραγμα και τον Ελληνα δεν του αρεσει να μη προσφερει στην οικογενεια του. Ξεφευγω ομως απτο θεμα, με λιγα λογια λοιπον η αγαπη και η αναγκη πανε μαζι εν ετη 2020 φιλε μου.
Έχεις δίκιο ισχυει όσα λες! Κρίμα για τα παιδια και την οικογένεια! Μακάρι να μπούμε όλοι στην οικογένεια του στρατού!
Οποτε με αυτα που εχω και με βαση το πως γνωριζεις τα πραγματα πιστεύεις ειναι ενταξει μορια η πολυ λιγα; Επισης σκοπευα του χρονου να εγγραφω σε ιεκ αλλα μιας και δινει μορια και ουτωε η αλλος το ειχα κανονισμενο αν εγγραφω τωρα θα παρω τα μορια σαν σπουδαστης;
Εξαρτάται την ειδικότητα που θες, αν είχες και την ίδια στην θητεία ώστε να πάρεις τα μόρια προϋπηρεσίας.
Οχι δεν τα παίρνεις.
Έτσι όπως το γράφουν στα site εγώ καταλαβαίνω ότι 250 δίνει το ιεκ αν έχεις τελειώσει τα 2 χρόνια. Και 350 αν έχεις και την πιστοποίηση.
Εξαρτάται την ειδικότητα που θες, αν είχες και την ίδια στην θητεία ώστε να πάρεις τα μόρια προϋπηρεσίας.
Οχι δεν τα παίρνεις.
Έτσι όπως το γράφουν στα site εγώ καταλαβαίνω ότι 250 δίνει το ιεκ αν έχεις τελειώσει τα 2 χρόνια. Και 350 αν έχεις και την πιστοποίηση.
Καταλαβα οκ με καλυψες Ευχαριστώ. Ε τωρα ειδικοτητα. Γραφεα με ειχαν οποτε δε ξερω. Γενικα το Γεωγραφικο ηθελα να κυνηγήσω αν και αρκετα δυσκολο. Δε πειραζει το βλεπουμε!
Χρήστο, Μάρκο,George, Λευτέρη σας υπερευχαριστω για τη μνεία στο προσωπο μου αλλά θεωρώ ότι δεν υπαρχει λόγος. Ολοι έχουμε κοινό σκοπό την αγάπη μας γι αυτό που επιλέγουμε να κάνουμε, πρωτιστως την ΕΛΛΑΔΑΡΑ μας και δευτερευόντως το Όπλο μας, το σώμα μας κλπ. Όλα τ αλλά περιττευουν, κατ εμέ. Είτε ΟΒΑ είτε μη, όσοι τα καταφέρουμε θα είμαστε μελλοντικοί συνάδελφοι. Θα μπει νέο αίμα στα Οπλα, Παιδιά με πτυχια και τεχνογνωσια, υψηλότερο επίπεδο, τουτέστιν πνευματικη καλλιέργεια, καλυτερη συνεργασία. Καλο ειναι οτι μας κληροδοτησαν οι παλαιότερες γενεές, ας τα διορθώσουμε όσο περναει απ το χέρι μας. Εν έτει 2020 όλοι κατέχουμε από ένα πτυχιο, δεν το πηραμε μόνο για να το μοστραρουμε αλλά να γίνουμε και καλυτεροι ανθρωποι. Ευχομαι από καρδιάς ΚΥΡΙΟΙ, ΕΣ να περασουμε όσοι ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ το επιλέξαμε και όχι μόνο για το βόλεμα. Καλο κι αυτό αλλά αν καποιος δεν τ αγαπαει, το χρόνο του άδικα θα σπαταλησει, θ'αποχωρήσει λείαν συντόμως με γοργά και το κυριότερο θα στερήσει θέση από κάποιον, α. Συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο αλλά ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ με συγκινησατε, παιδια. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και μακάρι να έχουμε καλά νέα αν όχι αχχχ
Navy δεν σου ευλογουμε τα γεννια, ειναι η πραγματικοτητα. Οσο για τους ΟΒΑ κι εμενα μου φαινεται οτι δεν τους υπολογιζει και τοσο το επιτελειο και ποσο μαλλον αν ισχυει αυτο με τα 100 μορια μιλαμε καθαρα για κοροιδια προς το μερος τους.