Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)
Καποιοι πρεπει να ξελαμπικαρετε λιγο...
Dea pz.. ναι αλλα τις ενστασεις τις κοιταει ο ασεπ. Απλα τις κρινει με βαση αυτα που λεει η προκηρυξη σωστα;
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!
https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/eidikoi-froyroi-pote-i-anakoinosi-ton-apotelesmaton-theseis-ergasias
https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/eidikoi-froyroi-pote-i-anakoinosi-ton-apotelesmaton-theseis-ergasias
- Paulostsak
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Τι εννοείς σου απάντησαν δεν τα βλέπει ο ασεπ άρα αυτό πάει να πει ότι όποιος έχει καλό μέσο θα μπει; εγώ έχω 10 απολυτήριο β κατηγορίας γ κατηγορίας μηχανής απεριόριστο τριτεκνια και παντρεμένος με 2 παιδιά χλωμό και για μένα
Λέει "μάλλον την Παρασκευή".markos91 έγραψε: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!

Εγώ σας ειπα. Παρασκευή το. τελυταιο τσεκ και από. δευτερα τα αποτελέσματα !!!
Paulostsak έγραψε:Τι εννοείς σου απάντησαν δεν τα βλέπει ο ασεπ άρα αυτό πάει να πει ότι όποιος έχει καλό μέσο θα μπει; Εγώ έχω 10 απολυτήριο β κατηγορίας γ κατηγορίας μηχανής απεριόριστο τριτεκνια και παντρεμένος με 2 παιδιά χλωμό και για μένα
Θα πει οτι ο διαγωνισμος δεν ηταν μεσω του ΑΣΕΠ. Ηταν μεσω της ΕΛ. ΑΣ.
Ο ΑΣΕΠ εχει μονο την επιτηρηση των μοριων και των ενστασεων
Καλα το workenter ειναι για γελια!
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 12
Τωρα αποκτα νοημα γιατι ανεβηκε παλι η προκηρυξη στο site της αστυνομιας. Στην δημοσιευση του workenter στο τελος λεει πως για να τις ενστασεις μπορεις να μπεις στην προκηρυξη στις σελιδες 13,14,15 για πληροφοριες. Αρα οι πινακες ειναι ετοιμοι!
- Paulostsak
- Στρατιώτης
Οι παλαιότερες προκυρηξεις ήταν μέσο ασεπ; γνωρίζεις ; μάλιστα οπότε όποιος έχει δυνατό μέσο εύκολα το χρησιμοποιεί...
Paulostsak έγραψε:Οι παλαιότερες προκυρηξεις ήταν μέσο ασεπ; Γνωρίζεις ; Μάλιστα οπότε όποιος έχει δυνατό μέσο εύκολα το χρησιμοποιεί...
Εντελως θεωριτικα μπορει. Πρακτικα ομως οσο δυνατο μεσο να εχει καποιος δεν μπορει να κανει κατι στην μοριοδοτηση. Να κανει τι δηλαδη; Να σου κανει το απολυτηριο απο 12 σε 15; Ειναι αδυνατον
Το μεσο θα παιξει ρολο στις πκε σιγουρα και ισως στις ισοβαθμιες
Το βυσμα δε μπορει να σου προσθεσει μορια... σε μια ισοβαθμια με αλλα ατομα ισως να μπορει να σε ανεβασει!
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 12
Οι παλαιοτερες ηταν μεσο ΑΣΕΠσε αυτην υπε ευθυνη ειναι η ΕΛ. ΑΣ. Αλλα στα μορια δεν μπορει να κανει κανεις τιποτα(και να κανει αργα ή γρηγορα θα βρεθει ο μαγκας και μετα εχει αλλο μανικι). Φτανει ομως με τα βυσματα και τα σχετικα, κουρασε!!
Αφηστε τα βυσματα... Χαμενη υποθεση ειναι πλεον αυτη η προκυρηξη
- Paulostsak
- Στρατιώτης
Στα μόρια όχι αλλά στα άλλα ναι τεσπα δεν είναι το θέμα αυτό... Γιατί χαμένη υπόθεση;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες