Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
sold13r
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από sold13r »

Αν πάρουμε τηλέφωνο θα μας πούνε τι σειρά είμαστε στην ΠΑ; Ή τα μαγειρεύουν ακόμα;
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 270

Δημοσίευση από re pate kala re »

Kolopsaro21 έγραψε:Λογικά έτσι θα γίνει, πως αλλιώς θα μάθουν οι επόμενοι επιλαχόντες το κάλεσμά τους. Μη το δένεις όμως γιατί μέχρι τώρα πολλά έχουν γίνει και έχουμε δει. Στην περίπτωσή σου λόγο της ειδικότητας για να φτάσουν σε εσένα πρέπει να κόβεται ο ένας μετά τον άλλον. Μέχρι την ορκωμοσία θα κόβονται. Δύναμη φίλε. Καλή τύχη.

Δεν νομίζω να ενημερώνετε η ΄σελίδα συνέχεια γιατί πολύ απλά θα βγαίνει κάθε μέρα πίνακας με αυτούς που συνεχίζουν δηλαδή αν εγώ δίνω

Τρίτη 8/6 Ψυχοτεχνικά

Τετάρτη 9/6 Υγειονομικά

Πέμπτη 10/6 αθλητικά Ι

Παρασκευή 11/6 αθλητικά ΙΙ

κάθε μέρα μετα το πέρας της Δοκιμασίας θα ανακοινώνονται πίνακες επιτυχόντων αποτυχόντων ωστε να γνωρίζουν οι υποψήφιοι αν θα πάνε την επόμενη ή όχι

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

MAYROS.ODERPAS έγραψε:
re pate kala re έγραψε:Μάλλον θα εννοεί ότι κάθε μέρα ΠΚΕ που θα κόβονται άτομα θα αλλάζει η σειρά στην εφαρμογή, μου φαίνεται απίθανο πιο πιθανών μου είναι να βγει Αναμορφωμένος πίνακας επιτυχόντων επιλαχόντων στο τέλος
Το εχω χασει μεχρι τωρα... Εικόνα

Δλδ εμεις που δεν εχουμε καλεστει μεχρι τωρα αν κοπουν πολλοι μπορει να μας φωναξουν!

Τωρα για Π. Χ ειναι 16χ3=48 σωστα! Ποσοι μπορουν να κοπουν απο αυτα τα παιδια για να παρει αλλους αλλους 48!

Αληθεια παλικαρια θελω να μου πειτε για να το καταλαβω κι εγω

Η προκήρυξη είναι ξεκάθαρη

α. Από τους ανωτέρω πίνακες βαθμολογίας κατά ειδικότητα, θα κληθεί για υγειονομικές-ψυχοτεχνικές εξετάσεις καθώς και για αθλητικές δοκιμασίες,;τουλάχιστον τ;ριπλάσιος αριθμός υποψηφίων, αναλογικά με τον αριθμό των προκυρηχθεισών θέσεων κατά ειδικότητα.

Άβαταρ μέλους
eaalexandros
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από eaalexandros »

Ρε παιδια ακρη οτι και να κανετε δεν θα βγαλετε... Με εσας το ιδιο απογοητευμενος ειμαι και εγω... Δεν χρειαζεται να εχει μεσο οποιος μπηκε απλα δεν ειχατε οσα χρειαζοταν... Τωρα για ενα δυο ατομα που μπηκαν με τοσα λιγα εε ολους μας αν μας εκανε κουνια ο παναγιωτοπουλος η φλωρος δεν νομιζω να τους λεγαμε θελουμε να μπουμε αξιοκρατικα.
Chris00
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Chris00 »

Re pate kala όχι φίλε δεν παίζει ανορεξία Αθλητής αντοχής είμαι πριν κάτι χρόνια ήμουν εθνική ομάδα
Chris00
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Chris00 »

Re pate kala ευχαριστώ πολύ φίλε
Lefkomanto
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Lefkomanto »

Φιλε μου νοσηλευτη καλεσαν 150 ατομα για την ειδικοτητα μας... Αφου ελεγε μεσα θα καλεσουν τον τριπλασιο 50×3=150
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Chris00 έγραψε:Re pate kala όχι φίλε δεν παίζει ανορεξία Αθλητής αντοχής είμαι πριν κάτι χρόνια ήμουν εθνική ομάδα

Κλασικός αντοχιτζής σας έχουν κάψει τα ΚΜ (πρώην 400αρις εγώ) ρε αδερφέ είδες τι είπα εχθές ο ΔΜΣ επειδή δεν είναι αντιπροσωπευτικός στους αθλητές υπάρχουν και άλλες προϋποθέσεις πριν σε πετάξουν αν είσαι η πάνω από το ανώτατο όριο η κάτω από το ελάχιστο

Άβαταρ μέλους
MAYROS.ODERPAS
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από MAYROS.ODERPAS »

re pate kala re έγραψε:Η προκήρυξη είναι ξεκάθαρη

α. Από τους ανωτέρω πίνακες βαθμολογίας κατά ειδικότητα, θα κληθεί για υγειονομικές-ψυχοτεχνικές εξετάσεις καθώς και για αθλητικές δοκιμασίες,; Τουλάχιστον τ;ριπλάσιος αριθμός υποψηφίων, αναλογικά με τον αριθμό των προκυρηχθεισών θέσεων κατά ειδικότητα.

Και αν κοπουν απο τους 48 η 42 !Εικόνα Θα φωναξουν τους επομενους Εικόνα

Κανω πλακα φιλε μου ετσι οπως τα λες ειναι το ξερω

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Ιουν 07, 2021 6:11 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

re pate kala re έγραψε:
Chris00 έγραψε:Re pate kala όχι φίλε δεν παίζει ανορεξία Αθλητής αντοχής είμαι πριν κάτι χρόνια ήμουν εθνική ομάδα

Κλασικός αντοχιτζής σας έχουν κάψει τα ΚΜ (πρώην 400αρις εγώ) ρε αδερφέ είδες τι είπα εχθές ο ΔΜΣ επειδή δεν είναι αντιπροσωπευτικός στους αθλητές υπάρχουν και άλλες προϋποθέσεις πριν σε πετάξουν αν είσαι η πάνω από το ανώτατο όριο η κάτω από το ελάχιστο

Μακάρι να μπεις αδερφέ να τα πούμε από κοντά να αρχίσουμε πάλι το άθλημα γτ χωρίς ταρταν δεν παλεύεται

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

MAYROS.ODERPAS έγραψε:Και αν κοπουν απο τους 48 η 42 !Εικόνα Θα φωναξουν τους επομενους Εικόνα

Κανω πλακα φιλε μου ετσι οπως τα λες ειναι το ξερω

πέρα από την πλάκα αυτό θα γίνει σίγουρα στις ειδικότητες που παίρνει από 2 έως 20 άτομα σίγουρα θα καλέσουν και άλλους εκτός αν συμπληρώσουν από επιλαχόντες άλλων ειδικοτήτων, Πάντος θα γίνει σφαγή στα αθλήματα, αμα παρακολουθήτε αθληματα ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ ΕΛΑΣ ΛΣ ΠΥ θα δείτε ότι τα τελευταία χρόνια τσεκουρώνουν 4.20 περνάς 4.21 κόβεσαι

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Ιουν 07, 2021 6:10 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

vasos2347 έγραψε:Παιδιά μην το ψάχνετε πολύ! Όσοι βάλετε άτομα εκτός νδ είστε έξω αργά ή γρήγορα! Είτε στις εξετάσεις γιατρών είτε στα αθλήματα ! Και έχουμε και λέμε τώρα πρώτα θα περάσουν τα μεγάλα βύσματα της νδ και μετα τα υπόλοιπα και αναγκαστικά κάποιοι θα είναι έξω και θα περιμένουν την επόμενη! Μην το ζαλιζετε πολύ το πράγμα ! Είναι καθαρά βυσματικο Αφήστε τι γράφει η προκυρηξη πτυχία γλώσσες κλπ αυτά ειμαι για τα μάτια του κόσμου. Όσοι έχετε μεγάλο βυσμα στην νδ είστε μέσα και το ξέρετε.

Μάλλον είχες δίκιο έρχεται μεγάλο κοφτιρη

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 118

Δημοσίευση από Politis1994 »

Ήδη στο πν σβήστηκαν μόρια και αριθμός κατάταξης. Αλλάζουν μάλλον τις καταστάσεις
bobiras12
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από bobiras12 »

Ας το πάρουμε απόφαση ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι και να ελπίζουμε να βγει κ του χρόνου προκήρυξη. Αν και δεν το νομίζω.
mitnik
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από mitnik »

Εάν σε μια ειδικότητα χρειάζονται 50 άτομα θα καλέσουν 3Χ50=150. Εάν από αυτούς τους 150 περάσουν οι 30 π. Χ. Τότε θα τους λείπουν 20 οπότε σε δεύτερη φάση θα καλέσουν 3Χ20=60 και πάει λέγοντας μέχρι να καλυφθούν οι θέσεις.

Αναλόγως λοιπόν με την σειρά κατάταξης που έχετε σύμφωνα με τα μόρια σας μπορείτε να υπολογίσετε αν έχετε ελπίδες να σας καλέσουν.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες