marine575 έγραψε:Καλημέρα σε όλους. Επειδή κάποιοι σε προηγούμενες σελίδες χλευασαν αν το ΑΣΕΠ είναι μαγαζάκι, ή αν θα μιλήσουμε και πολλά άλλα... Επειδή ο επιμένων νικά σήμερα πρωί πρωί μίλησα με σύμβουλο της προκήρυξης. Σίγουρα δεν μπορούσε να μου πει πολλά άλλα επιβεβαίωσε και αυτός αυτά που λέμε εδώ μέσα. Είμαστε σε καλό δρόμο έχουν μείνει λίγες μέρες.15 μέχρι 20 του μήνα θα έχουμε τελικούς πίνακες. Άρα λίγο αναμονή ακόμα
marine575 έγραψε:Καλημέρα σε όλους. Επειδή κάποιοι σε προηγούμενες σελίδες χλευασαν αν το ΑΣΕΠ είναι μαγαζάκι, ή αν θα μιλήσουμε και πολλά άλλα... Επειδή ο επιμένων νικά σήμερα πρωί πρωί μίλησα με σύμβουλο της προκήρυξης. Σίγουρα δεν μπορούσε να μου πει πολλά άλλα επιβεβαίωσε και αυτός αυτά που λέμε εδώ μέσα. Είμαστε σε καλό δρόμο έχουν μείνει λίγες μέρες.15 μέχρι 20 του μήνα θα έχουμε τελικούς πίνακες. Άρα λίγο αναμονή ακόμα
20 είναι Κυριακή
Πάνω στο λόγο το είπε ο άνθρωπος δίνοντας μια απόκλιση...
Παιδιά Καλημέρα πήρα τηλέφωνο και σήμερα στο λιμενικό και τους ρώτησα τι γίνεται Μου λένε ότι δεν παίρνανε τα παιδιά των ενστάσεων διαδικασίες γτ δεν έχουν τελειώσει ακόμα οι ενστάσεις δλδ ακόμα τις εξετάζουν
Οπότε αποκλείεται να βγούνε σε μια βδομάδα τα αποτελέσματα. Πλέον δεν ξέρω ποιον να πιστέψω
Θεωρώ πως η διαδικασία των ενστάσεων θα ολοκληρωθεί τις επόμενες δύο εβδομάδες κάποια στιγμή. Και δεν Θα έχουμε τελικούς πίνακες, αλλά πίνακες ενστάσεων. Ίσως αυτό να εννοούσε και ο σύμβουλος της προκήρυξης.
Οι προκηρύξεις του Λιμενικού ήταν και είναι χρονοβόρες - κοστοβόρες, ειδικά και με την παρουσία του ΑΣΕΠ. Αυτό γίνεται επίτηδες, ώστε μερικοί από τους υποψήφιους να μην μπορούν να πάρουν άδεια από τη δουλειά τους για τις διαδικασίες ή ακόμη να μην έχουν την δυνατότητα να βγάλουν τη σχολή και να δώσουν 2 ενοίκια στην 1η τοποθέτηση τους και παραιτούνται. Πληρώνεστε μετά τους 2,5 μήνες, εφόσον αποφοιτήσετε. Μου κάνει εντύπωση που περιμένετε μέσω τηλεφώνου να σας πουν σε ποιο στάδιο βρίσκεται.Πράγματι είναι πρόβλημα να εργάζεσαι και ταυτόχρονα να δίνεις για το διαγωνισμό.
Παιδιά μια διόρθωση σχετικά με τον ιματισμό. Τα ρούχα ΠΑΡΕΛΗΦΘΗΣΑΝ στις 9/9. Ηταν να τα παραλάβουν 25/8 αλλά λόγω των γεγονότων μετέθεσαν την παραλαβή για 9/9. Εξαλλου βάζουν 100 άτομα 14/9 κ πρέπει το αργότερο την δεύτερη μέρα να παραλάβουν ιματισμό. Ειναι δυνατόν να πάρουν ρούχα 29/9; Διαβάστε προσεκτικά την ανακοίνωση κ θα δείτε ότι έτσι είναι!