corps marine έγραψε:Θα παρακαλουσα να μην μου στελνετε προσωπικα μηνυματα και να με ρωτατε για την προκυρηξη, ειχα πει οτι εστω και ενας να μη θελει να ξαναγραψω να μου το πει και εγω θα σταματησω. Υπηρξαν πανω του ενος που δεν ηθελαν, οποτε αντι να ρωτατε εμενα, ρωτηστε αυτους να σας λυσουν τις αποριες, οπως και καποιους αλλους που ελεγαν οτι η προκυρηξη θα βγει ως 15 σεπτεμβρη.
E και τι το παιζεις τωρα θιγμενος;Aν εχεις κατι να πεις πες το και μην ακους τον καθενα εδω μεσα, τι παει να πει ''αν ενας δεν θελει'' κτλ;
σαν 10χρονο κανει... Τωρα μας τιμωρεί. Σαν το Ζορό ενα πράμα! Ο τιμωρός!
Ρε παιδιά μπορούμε να μην ξεφεύγουμε απο το θέμα μας που ειναι η προκυρηξη ειδικών φρουρών 2014... Οτι αλλα έχετε να πείτε μπορείτε να τα πείτε μεταξύ σας με προσωπικά μυνηματα... Μετά παραπονιέστε που σβήνουν τα μυνηματα σας!!!
Καλα ρε παιδια τι καγκουριες ειναι αυτες; Μπαινει καποιος αγνωστος, γραφει μια μαλ@κια και αμεσως τσιμπατε κ εμπλεκεστε σε συζητηση; Ολοι εχουμε αγχος, αλλα δειξτε λιγη ψυχραιμια, θα διαβαζει και κανενας ασχετος το θεμα και θα λεει αυτοι οι χλιψες ηταν καταδρομεις; Ο συγκεκριμενος που μας κανει τεμεναδες εχει μακρα ιστορια στο φορουμ, οσοι ενδιαφερεστε για τις προφητειες του στειλτε του προσωπικο μηνυμα, εχει κ fb με το ιδιο ονομα
ΔΕΑ_2αμαλ έγραψε:Καλα ρε παιδια τι καγκουριες ειναι αυτες; Μπαινει καποιος αγνωστος, γραφει μια μαλ@κια και αμεσως τσιμπατε κ εμπλεκεστε σε συζητηση; Ολοι εχουμε αγχος, αλλα δειξτε λιγη ψυχραιμια, θα διαβαζει και κανενας ασχετος το θεμα και θα λεει αυτοι οι χλιψες ηταν καταδρομεις; Ο συγκεκριμενος που μας κανει τεμεναδες εχει μακρα ιστορια στο φορουμ, οσοι ενδιαφερεστε για τις προφητειες του στειλτε του προσωπικο μηνυμα, εχει κ fb με το ιδιο ονομα
να κανουμε και μεις μυστικη ομαδα στο φβ φρουρων...