Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
xristos

Δημοσίευση από xristos »

Hyper έγραψε:
xristos έγραψε:Τι θα γινει με αυτην την προκηρυξη ρε παιδια; Την παλευουν καθολου; Εμ ειναι για 500 ατομα δηλαδη τιποτα, εμ την καθυστερουν λες και τους κοστιζει τοσο πολυ πια που θα ξεμεινει το κρατος απο λεφτα... Στα φαγοποτια και στα μακροβουτια πρωτοι ειναι. Αληθεια ειδε κανεις το κρατικο κοστος για την ενδυμασια της δημοτικης αστυνομιας; Ας μην το δει γιατι θα βγαλει αφρους απο το στομα...
το ειδα εγω το κοστος σε μια κυριακατικη εφημεριδα που διαβαζα. Οντως τραγικο! Οσο για την προκηρυξη για αλλους λογους αργει Μην ξεχνας οτι εχουμε βαλει σαν χωρα πολλους πανω απτο κεφαλι μας. Αρα θελουμε κ την συγκαταθεση τους.

Το ξερω φιλε μου, αλλα τοση αναμονη πια που αποσκοπει και τι σημασια εχει; Η τροϊκα μπορει να ειναι το εμποδιο, αλλα ειπαμε οχι και ετσι. Η την βγαζουν η δεν την βγαζουν απλα πραγματα. Να ενημερωσουν τον κοσμο τουλαχιστον ξεκαθαρα... Να βγει καποιος απο το υπουργειο εστω να πει η προκηρυξη δεν βγηκε ακομη για ενα η τον αλλο λογο! Οι εφημεριδες ειναι πλεον η πιο αναξιοπιστη πηγη που μπορει να υπαρξει. Λενε 2-3 πραγματα, τα ιδια καθε φορα, και αυτο ειναι ολο.

Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 156

Δημοσίευση από Hyper »

Α καλα εννοειτε φιλε μου οι εφημεριδες εχουν καψει πολυ κοσμο απιστευτη παραπληροφορηση στο θεμα της προκηρυξης... Οσο για την ενημερωση στην ελλαδα ζουμε... Σιγα μην νοιαστουν να ενημερωσουν κιολας... Πολυτελειες
xristos

Δημοσίευση από xristos »

Αληθεια για μελλοντικη προκηρυξη για πιο πολλα ατομα μεσα στο 2011 πως το βλεπετε; Υπαρχει φως η μπα; Ακουγεται πως θα βγει πολυ προσωπικο της ΕΛ. ΑΣ απο τον σεπτεμβριο στην συνταξη και θα υπαρξουν πολλα κενα επομενως και προβλημα. Αληθευει?
alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από alexissak »

Εβγαλε κ μια το 2009...
Petros

Δημοσίευση από Petros »

Ρε χαιβανια ακομη προκηρυξη περιμενετε; ! καντε κανα μπανιο ρεεεε! Πηγενεται διακοπες κ απο σεπτεμβρη βλεπεται για την προκηρυξη!
panos

Δημοσίευση από panos »

Παιδια μεσα στον αυγουστο μην περιμενετε. Ειναι ολοι διακοπες. Απο σεπτεμβρη και βλεπουμε. Εγω εχω 2500 μορια και δεν ξερω τι να κανω.
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Petros έγραψε:Ρε χαιβανια ακομη προκηρυξη περιμενετε; Καντε κανα μπανιο ρεεεε! Πηγενεται διακοπες κ απο σεπτεμβρη βλεπεται για την προκηρυξη!
καποιοι περιμενουν διοτι υποτιθεται οτι ελεγαν οτι θα βγει πολυ πιο πριν ετσι ωστε σεπτεμβρη να πιανουν κανονικα δουλεια. Τωρα υπηρξε τεραστια καθυστερηση οποτε το καλυτερο ειναι να ξεκουραστουν ολοι κ απο σεπτεμβρη βλεπουμε.
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

panos έγραψε:Παιδια μεσα στον αυγουστο μην περιμενετε. Ειναι ολοι διακοπες. Απο σεπτεμβρη και βλεπουμε. Εγω εχω 2500 μορια και δεν ξερω τι να κανω.
pano 2500 στην α; Οσο για το τι να κανεις δεν νομιζω να μπορεις να κανεις και κατι αλλο εκτος να περιμενειςΕικόνα
πανος

Δημοσίευση από πανος »

Καλησπερα. Παιδια εχω 2470 στην α κατηγορια. Ειμαι καλα?
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Καλα εισαι πανω λογικα εισαι μεσα! Τωρα Αμα εκτιναχθουν τοσο πολυ οι βασεις παραπανω θα εκπλαγουμε ολοι.
james

Δημοσίευση από james »

Για την β τι λετε ρε παιδια; Μια προβλεψη για εκει!
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Εχουν γινει προβλεψεις κανε μια βολτα στις προηγουμενες σελιδες κ θα τις βρεις

ζετα

Δημοσίευση από ζετα »

Παιδια ειμαι ηδη στο σωμα. Σας ευχομαι καλη επιτυχια καταλαβαινω τι περνατε. Τα περασα πολλες φορες κ τελικα τα καταφερα με 1800μορια στην α. Κατηγορια. Πηρε περυσι γυρω στους 400 επιλαχοντες. Πιστευω γυρς στις 17-18 του μηνα θα βγει. Και παλι καλη επιτυχια σε ολους σας. Καλη δυναμη
panos

Δημοσίευση από panos »

gia tin b 2700 k panw
μαυρος σαμουραι

Δημοσίευση από μαυρος σαμουραι »

Ρε σεις εμαθα οτι ο ντουμας ειπε οτι αυριο βγαινει η προκυρηξη. Ισχυει; Το εχει γραψει κ στο fcb; Για μαθετε ρε παιδια οποιος εχει κονε?
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες