Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 119
Η μετάθεση του κονδύλιου έγινε αρκετά μετά από την ομιλία στη Βουλή.Αυτα παιδιά με τα κονδύλια αλλάζουν μές; Σε μια στιγμή.
Τα έλεγα εγώ.
Τα έλεγα εγώ.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 267
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Αυτες τις ενεργειες (μεταθεσεις κονδυλιων Διαχειρηση αποθεματικων κλπ κλπ) που αναρτοντε. Ειναι καπου στο diavgeia;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 267
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Ανεβαινουν σε μορφη υπουργικης αποφασης, προεδρικου διαταγματος; Πως ακριβως...
-
- Αντισυνταγματάρχης
Δε ξέρω, εμένα μου το είχαν πει ως πληροφορία γι αυτό έλεγα κατηγορηματικα όσοι είμαστε Αθηναίοι του 94, πέταξε το πουλί.Και λέγανε διαφορά μερικοί για αποθαρρυνση κλπ, λες και εγώ δεν ήθελα να μπω.
Αδερφέ εσύ έλεγες ότι ο Έβρος είναι σίγουρος και μπορεί και οι 300 Αν. Μακ. Μη περιμένετε για αττικη... Τωρα ξαφνικα ξέρεις ότι δε θα βγουν ούτε Οι 300 φέτος... Μήπως κανείς υποθέσεις όπως όλοι μας... Εγω π μίλησα με άτομο απτό σωματείο μου είπαν ούτε αυτοί ξέρουν τι γίνεται και ότι στελνουν επιστολές στον υπουργό και το παλεύουν Μήπως γίνει τπτ. Εάν δεν ξέρεις κάτι σίγουρο πέτα το σαν γνώμη σου και όχι σαν έγκυρη πηγή.
Εγώ τώρα Σεπτέμβρη κλχρόνια Κομοτηνή οπότε παίρνω την εντοπιότητα έτσι;
Κλείνω δυο χρόνια*
Επίσης εγώ επειδή σπουδάζω εδώ το συμβόλαιο του σπιτιού είναι στου πατέρα μου το όνομα νομίζω. Ωστόσο ο λογαριασμός του ίντερνετ πχ είναι στο δικό μου όνομα ότι μένω στη Κομοτηνή με διεύθυνση κλπ. Σε αυτή τη περίπτωση τι γίνεται,(συγγνώμη που σας ζαλίζω απλά δεν ξέρω από όλα αυτά και ρωτάω τώρα μήπως αλλάξω κάτι μέχρι να βγει για Κομοτηνή)
Alr4 έγραψε:Επίσης εγώ επειδή σπουδάζω εδώ το συμβόλαιο του σπιτιού είναι στου πατέρα μου το όνομα νομίζω. Ωστόσο ο λογαριασμός του ίντερνετ πχ είναι στο δικό μου όνομα ότι μένω στη Κομοτηνή με διεύθυνση κλπ. Σε αυτή τη περίπτωση τι γίνεται,(συγγνώμη που σας ζαλίζω απλά δεν ξέρω από όλα αυτά και ρωτάω τώρα μήπως αλλάξω κάτι μέχρι να βγει για Κομοτηνή)
Κατοικία για μετά τα 18 και γενικα ότι δηλώνεις στη φορολογική δήλωση. Αν δε δηλώνεις Κομοτηνή ξεχνα την εντοπιότητα. Λογαριασμοί είναι άσχετο. Από τη φορολογική βγαίνει ο τόπος διαμονής κ η εντοπιότητα. Παρόλα αυτα οι προσλήψεις συνοριακών έχουν κλείσει για το 2022... Οποίος θέλει Κ είναι οικονομικά άνετος μπορεί να πιστεύει, οι υπόλοιποι ψαχτείτε άλλου
-
- Αντισυνταγματάρχης
Ε ναι αυτό έλεγα, ότι ο Έβρος είναι σίγουρος και η Αν. Μακεδονια "μπορεί".Αυτό έγινε, ο Έβρος βγήκε, η Μακεδονία τελικά έφαγε άκυρο και αυτή και η Αττική ήταν σίγουρο ότι δε θα βγει.
Ότι μου είχαν πει έγινε. Αν θες σου λέω το όνομα να πας να κράξει εκείνον που μου τα έλεγε, εγώ δε τα εβγαζα από το μυαλό μου.
Γι αυτό έλεγα με σιγουριά οτι πέταξε το πουλάκι για Αθηναίους του 94. Ήταν 100% αυτό!
Πάμε παρακάτω!
Ότι μου είχαν πει έγινε. Αν θες σου λέω το όνομα να πας να κράξει εκείνον που μου τα έλεγε, εγώ δε τα εβγαζα από το μυαλό μου.
Γι αυτό έλεγα με σιγουριά οτι πέταξε το πουλάκι για Αθηναίους του 94. Ήταν 100% αυτό!
Πάμε παρακάτω!
Η πληροφορία Μας λες ότι ήταν Θα βγει σίγουρα για ευρο και μπορεί για Ανατολική Μακεδονία, Προς το παρόν βγήκε ο Έβρος έχουμε ακόμα μισό χρόνο πώς ξέρεις ότι δεν θα βγει για ανατολική μακ. Ξανά μίλησες και στο είπαν; Για τους 300 μιλάω πάντα
Ακριβώς... Εχουμε καιρο ακομα
-
- Αντισυνταγματάρχης
Φέτος ΔΕΝ βγαινει άλλη προκήρυξη ΣΦ.Τον Οκτώβριο θα γίνουν εκλογές.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 27
Έχει ακούσει κανείς πότε θα βγουν οι πίνακες γιατί μας έχει φάει η αγωνία;
Σε κανα 20ημερο λογικα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες