Το περίεργο είναι ότι όχι μόνο δεν απαιτούν ψυχοτεχνικες δοκιμασίες αλλά δεν ζητανε έστω μια βεβαίωση από ψυχίατρο μαζί με τις άλλες εξετάσεις. Δεν δίνονται έτσι όπλα στον κόσμο σίγουρα κάτι πρέπει να κάνουν
REDMAN316 έγραψε:Το περίεργο είναι ότι όχι μόνο δεν απαιτούν ψυχοτεχνικες δοκιμασίες αλλά δεν ζητανε έστω μια βεβαίωση από ψυχίατρο μαζί με τις άλλες εξετάσεις. Δεν δίνονται έτσι όπλα στον κόσμο σίγουρα κάτι πρέπει να κάνουν
Ισως στην επιτροπη που θα κατατεθουν οι εξετασεις υπαρχει ψυχιατρος.
Καλησπέρα παιδιά καλή αρχή να εχουμε όλοι. Μου ηρθήκ εμεβε το εμαιλ εσωτερικός στην Χαλκίδα εγώ.. εχω μια απορία. Στον ίδιο φάκελο θα στείλουμε κ την αποδοχή κ τις υπεύθυνες δηλώσεις?; Κ μαζι θα πρέπει να έχουμε κ την βεβαίωση για το ύψος κ την απόδειξη του παράβολου;
REDMAN316 έγραψε:Το περίεργο είναι ότι όχι μόνο δεν απαιτούν ψυχοτεχνικες δοκιμασίες αλλά δεν ζητανε έστω μια βεβαίωση από ψυχίατρο μαζί με τις άλλες εξετάσεις. Δεν δίνονται έτσι όπλα στον κόσμο σίγουρα κάτι πρέπει να κάνουν
Αν ισχύει αυτό τότε μιλάμε για ψυχοτεχνικες δοκιμασίες.
Αν ισχύει αυτό τότε μιλάμε για ψυχοτεχνικες δοκιμασίες.
Για ψυχιατρικες μιλαμε. Στα ψυχοτεχνικα συγκαταλεγονται εξετασεις με ερωτησεις, τεστ προσωπικοτητας κλπ
Γεια σας ρε τσακάλια, συγχαρητήρια σε όσους είναι επιτυχόντες στους προσωρινούς πίνακες. Ευχαριστούμε τον φίλο που ανέβασε τα pdf με τις υπεύθυνες δηλώσεις έτοιμα όπως πρέπει να τα στείλουμε! Γνωρίζει κάποιος αν την υπεύθυνη δήλωση για τον αν αποδεχόμαστε την θέση ή όχι πρέπει να την βάλουμε στον ίδιο φάκελο με τις υπόλοιπες υπεύθυνες δηλώσεις και δικαιολογητικά και να τα στείλουμε όλα μαζί συστημένα ή την υπεύθυνη δήλωση ότι αποδεχόμαστε την στέλνουμε κάπου αλλού; λέει και στην πρώτη και στην δεύτερη σελίδα σε περίοδο μέχρι 10 ημέρες αλλά στην πρώτη με την υπεύθυνη δήλωση για την θέση δεν αναφέρει που να την στείλουμε, ενώ στην δεύτερη σελίδα γράφει ξεκάθαρα τα τάδε δικαιολογητικά τα στέλνουμε στην τάδε διεύθυνση και δεν λέει κάτι για την δήλωση αποδοχής της θέσης.
Ευχαριστουμε φίλε για τις υπευθυνες δηλώσεις. Θα πάρω τηλ. να ρωτήσω για διευκρινίσεις όσον αφορά την βεβαίωση υψους και τα πιστοποιητικά που πρέπει να ξαναβγουν καινούρια και δεν θα είναι αντιγραφα.. Την ιδια απορία εχω κι εγώ για το αν πρέπει να τα στείλουμε όλα μαζί τα έγγραφα (και την δήλωση αποδοχής) οπότε θα ρωτήσω και για αυτό. Αν μαθω κατι ενημερωνω.