Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
Γνωριζει κανεις ποτε θα ααντησει το υπουργειο οικονομικων;
Ρε παιδιά όντως τι θα γίνει με αυτά τα + - και τις διαιρέσεις να πούμε; Ορισμένοι έχετε συμφωνήσει με το μισό φορουμ και διαφωνήσει με το άλλο μισό. Αν δεν έχετε να προσφέρετε μια άποψη μη γράφετε καθόλου να γλιτώνω και το κόπο να μπαίνω κάθε φορά να ελέγχω ποιος είπε σε ποιον +1...
Έχω αναφέρει και στο παρελθόν ότι τα +1, το Chat, οι συντμήσεις των λέξεων και τα greeklish απαγορεύονται. Προσπαθώ να την αποφεύγω αυτή την τακτική (διαγραφή μηνυμάτων) αλλά αν συνεχίσετε ορισμένοι δεν θα έχω άλλη επιλογή.
Πάντως το ΣΕΦΕΑΑ μουγκα έτσι δεν έχει βγάλει καμιά ανακοίνωση...
Παιδια ημαστε σε πολυ καλο δρομο απ οτι φαινεται. Αν ειναι να βγει θς γινει στα συντομα... Υπομονη !
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 88
Ο επόμενος που θα ανεβάσει πάλι το βίντεο από την Κομοτηνή θα φύγει με απενεργοποίηση, άντε απάλευτοι, μας έχετε ζαλίσει, κουνήστε το χεράκι σας και διαβάστε τις τελευταίες δύο σελίδες, έλεος πια.
- VALLGOX
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 85
salonika έγραψε:Πάντως το ΣΕΦΕΑΑ μουγκα έτσι δεν έχει βγάλει καμιά ανακοίνωση...
Αμα ξαναμιλησουν και πεσουν παλι εξω, ξερουν οτι δε το γλυτωνουν το γιαουρτι τωρα... Τους εγινε το παθημα μαθημα...
Δεν διαφωνώ απλά θα μπορούσαν π. Χ. Να κοινοποιήσουν το έγγραφο που αναφέρει ο Κικίλιας για 474 άτομο... Ξεκάθαρο
Και γιατι να το κανουν; Μετα απο 9μηνη αναμονη το μονο χειροπιαστο απο το οποιο μπορουν να διαφημισουν αποτελεσματικοτητα ειναι η προκηρυξη αυτο καθ αυτο, και οχι η "ενδεχομενη" προκηρυξη.
Ξέρω εγώ. Εδώ κοινοποίησαν αποκομμα εφημερίδας.
- corps marine
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
Θα παρακαλουσα να μην μου στελνετε προσωπικα μηνυματα και να με ρωτατε για την προκυρηξη, ειχα πει οτι εστω και ενας να μη θελει να ξαναγραψω να μου το πει και εγω θα σταματησω. Υπηρξαν πανω του ενος που δεν ηθελαν, οποτε αντι να ρωτατε εμενα, ρωτηστε αυτους να σας λυσουν τις αποριες, οπως και καποιους αλλους που ελεγαν οτι η προκυρηξη θα βγει ως 15 σεπτεμβρη.
Ποιο απκομμα δημοσιευσαν?
Τοτε τον γεναρη απο το βημα την εφημεριδα
α για π. Χ. Μιλας εσυ...salonika έγραψε:Τοτε τον γεναρη απο το βημα την εφημεριδα
- VALLGOX
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 85
corps marine έγραψε:Θα παρακαλουσα να μην μου στελνετε προσωπικα μηνυματα και να με ρωτατε για την προκυρηξη, ειχα πει οτι εστω και ενας να μη θελει να ξαναγραψω να μου το πει και εγω θα σταματησω. Υπηρξαν πανω του ενος που δεν ηθελαν, οποτε αντι να ρωτατε εμενα, ρωτηστε αυτους να σας λυσουν τις αποριες, οπως και καποιους αλλους που ελεγαν οτι η προκυρηξη θα βγει ως 15 σεπτεμβρη.
E και τι το παιζεις τωρα θιγμενος;Aν εχεις κατι να πεις πες το και μην ακους τον καθενα εδω μεσα, τι παει να πει ''αν ενας δεν θελει'' κτλ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες