Ερώτηση: Τελικά αξίζει τώρα κάποιος να βγάλει το δίπλωμα μηχανής ή είναι σίγουρο ότι θα δέχονται μονο αυτά που έχουν εκδοθεί άπο 1/1/09 και πριν;
Εάν τα δέχονται τα καινούρια, θα μπορεί κάποιος να προσκομίσει τη βεβαίωση ότι έχει περάσει τις εξετάσεις απο την εκάστοτε σχολή οδηγών;
Εάν πάλι την δέχονται τη βεβαίωση αλλά είναι εκτός του ορίου χρόνου προσκόμισης δικαιολογητικών, πόση διάρκεια κερδίζεις εάν υποβάλλεις ένσταση;1-2 βδομαδές;
Ξέρω ότι είναι υποθετικές ερωτήσεις με πολλά 'ΕΑΝ' αλλά και πάλι είναι κάτι που το συναντάμε σε προκηρύξεις. Αν κάποιος γνωρίζει καλά ας απαντήση, έστω και απο προηγούμενες προκηρύξεις τι έχει γίνει όσο αναφορά των χρόνο τνω ενστάσεων, ευχαριστω
Καλημερα παιδια εχω μια απορια εχω απολυτιριο λυκειου 12.3 ημουν δοκιμος στο πεζικο Εχω lower εχω διπλομα αυτοκινιτου και μηχανης απεριοριστο και για 50 αρι λογικα το διπλομα για 50αρι λεγετε αδεια μοτοποδηλατου και το απεριοριστο λεγετε μηχανης 8α παρω ξεχωριστα τα μορια και ποσα μορια εχω;
γιαννης έγραψε:Καλημερα παιδια εχω μια απορια εχω απολυτιριο λυκειου 12.3 ημουν δοκιμος στο πεζικο Εχω lower εχω διπλομα αυτοκινιτου και μηχανης απεριοριστο και για 50 αρι λογικα το διπλομα για 50αρι λεγετε αδεια μοτοποδηλατου και το απεριοριστο λεγετε μηχανης 8α παρω ξεχωριστα τα μορια και ποσα μορια εχω;
για ολα τα υπολοιπα εχεις 1700 μορια και δοκιμος πεζικου αν δεν κανω λαθος 500 πας στα 2200. Μορια παιρνεις μονο απτην μηχανη απεριοριστου οχι και απτο 50αρι.
Τι θα γινει με αυτην την προκηρυξη ρε παιδια; Την παλευουν καθολου; Εμ ειναι για 500 ατομα δηλαδη τιποτα, εμ την καθυστερουν λες και τους κοστιζει τοσο πολυ πια που θα ξεμεινει το κρατος απο λεφτα... Στα φαγοποτια και στα μακροβουτια πρωτοι ειναι. Αληθεια ειδε κανεις το κρατικο κοστος για την ενδυμασια της δημοτικης αστυνομιας; Ας μην το δει γιατι θα βγαλει αφρους απο το στομα...
xristos έγραψε:Τι θα γινει με αυτην την προκηρυξη ρε παιδια; Την παλευουν καθολου; Εμ ειναι για 500 ατομα δηλαδη τιποτα, εμ την καθυστερουν λες και τους κοστιζει τοσο πολυ πια που θα ξεμεινει το κρατος απο λεφτα... Στα φαγοποτια και στα μακροβουτια πρωτοι ειναι. Αληθεια ειδε κανεις το κρατικο κοστος για την ενδυμασια της δημοτικης αστυνομιας; Ας μην το δει γιατι θα βγαλει αφρους απο το στομα...
το ειδα εγω το κοστος σε μια κυριακατικη εφημεριδα που διαβαζα. Οντως τραγικο! Οσο για την προκηρυξη για αλλους λογους αργει Μην ξεχνας οτι εχουμε βαλει σαν χωρα πολλους πανω απτο κεφαλι μας. Αρα θελουμε κ την συγκαταθεση τους.