Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 156

Δημοσίευση από Hyper »

xristos έγραψε:Τι κανετε ρε αλανιαρηδες πως παει; Εχουμε κανα νεο; Μια λουλου στο facebook λεει πως ειναι θεμα ωρων πλεον! Ξερει κανεις κατι;
χρηστο πανω απο ενα μηνα λεγεται οτι ειναι θεμα ωρων αλλα οπως βλεπεις ακομα τπτΕικόνα
Στάθης

Δημοσίευση από Στάθης »

Ερώτηση: Τελικά αξίζει τώρα κάποιος να βγάλει το δίπλωμα μηχανής ή είναι σίγουρο ότι θα δέχονται μονο αυτά που έχουν εκδοθεί άπο 1/1/09 και πριν;

Εάν τα δέχονται τα καινούρια, θα μπορεί κάποιος να προσκομίσει τη βεβαίωση ότι έχει περάσει τις εξετάσεις απο την εκάστοτε σχολή οδηγών;

Εάν πάλι την δέχονται τη βεβαίωση αλλά είναι εκτός του ορίου χρόνου προσκόμισης δικαιολογητικών, πόση διάρκεια κερδίζεις εάν υποβάλλεις ένσταση;1-2 βδομαδές;

Ξέρω ότι είναι υποθετικές ερωτήσεις με πολλά 'ΕΑΝ' αλλά και πάλι είναι κάτι που το συναντάμε σε προκηρύξεις. Αν κάποιος γνωρίζει καλά ας απαντήση, έστω και απο προηγούμενες προκηρύξεις τι έχει γίνει όσο αναφορά των χρόνο τνω ενστάσεων, ευχαριστω
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Σταθη βγαλε διπλωμα μηχανης θα ισχυσουν ολα τα διπλωματα. Και η βεβαιωση ισχυει. Για την ενσταση δεν ξερω να σου πω.
γιαννης

Δημοσίευση από γιαννης »

Καλημερα παιδια εχω μια απορια εχω απολυτιριο λυκειου 12.3 ημουν δοκιμος στο πεζικο Εχω lower εχω διπλομα αυτοκινιτου και μηχανης απεριοριστο και για 50 αρι λογικα το διπλομα για 50αρι λεγετε αδεια μοτοποδηλατου και το απεριοριστο λεγετε μηχανης 8α παρω ξεχωριστα τα μορια και ποσα μορια εχω;
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

γιαννης έγραψε:Καλημερα παιδια εχω μια απορια εχω απολυτιριο λυκειου 12.3 ημουν δοκιμος στο πεζικο Εχω lower εχω διπλομα αυτοκινιτου και μηχανης απεριοριστο και για 50 αρι λογικα το διπλομα για 50αρι λεγετε αδεια μοτοποδηλατου και το απεριοριστο λεγετε μηχανης 8α παρω ξεχωριστα τα μορια και ποσα μορια εχω;
για ολα τα υπολοιπα εχεις 1700 μορια και δοκιμος πεζικου αν δεν κανω λαθος 500 πας στα 2200. Μορια παιρνεις μονο απτην μηχανη απεριοριστου οχι και απτο 50αρι.
alex

Δημοσίευση από alex »

Γεια σας παιδια. Απο τις αθροισεις που εχω κανει εχω 2600 μορια στην α΄κατηγορια. Εχω ελπιδες?
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Εισαι μεσα σιγουρα.

alexunder

Δημοσίευση από alexunder »

Ακομα τιποτα; Ε Λ Ε Ο Σ!
l.k.s

Δημοσίευση από l.k.s »

Καποιος ειχε πει για τεταρτη παει και η τεταρτη... Παμε ο επομενος μερa για να πονταρουμε...
εγω πονταρω την ερχομενη τριτη...
δημητρης

Δημοσίευση από δημητρης »

hyper μαζευω 2610 στην β κατηγορια! Να προσπαθησω να παρω καποιο χαρτι αγγλικων; Τι λες κ εσυ;

Johnnys Aigaleo

Δημοσίευση από Johnnys Aigaleo »

Ετσι οπως παει το πραμα και συνταξη προλαβαινεις να βγεις.
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

δημητρης έγραψε:hyper μαζευω 2610 στην β κατηγορια! Να προσπαθησω να παρω καποιο χαρτι αγγλικων; Τι λες κ εσυ;

ενα lower στο συνιστω το χρειαζεσαι ειτε για τωρα ειτε για μελλοντικα.Εικόνα
xristos

Δημοσίευση από xristos »

Τι θα γινει με αυτην την προκηρυξη ρε παιδια; Την παλευουν καθολου; Εμ ειναι για 500 ατομα δηλαδη τιποτα, εμ την καθυστερουν λες και τους κοστιζει τοσο πολυ πια που θα ξεμεινει το κρατος απο λεφτα... Στα φαγοποτια και στα μακροβουτια πρωτοι ειναι. Αληθεια ειδε κανεις το κρατικο κοστος για την ενδυμασια της δημοτικης αστυνομιας; Ας μην το δει γιατι θα βγαλει αφρους απο το στομα...
δημητρης

Δημοσίευση από δημητρης »

Ευχαριστω φιλε μου!
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

xristos έγραψε:Τι θα γινει με αυτην την προκηρυξη ρε παιδια; Την παλευουν καθολου; Εμ ειναι για 500 ατομα δηλαδη τιποτα, εμ την καθυστερουν λες και τους κοστιζει τοσο πολυ πια που θα ξεμεινει το κρατος απο λεφτα... Στα φαγοποτια και στα μακροβουτια πρωτοι ειναι. Αληθεια ειδε κανεις το κρατικο κοστος για την ενδυμασια της δημοτικης αστυνομιας; Ας μην το δει γιατι θα βγαλει αφρους απο το στομα...
το ειδα εγω το κοστος σε μια κυριακατικη εφημεριδα που διαβαζα. Οντως τραγικο! Οσο για την προκηρυξη για αλλους λογους αργει Μην ξεχνας οτι εχουμε βαλει σαν χωρα πολλους πανω απτο κεφαλι μας. Αρα θελουμε κ την συγκαταθεση τους.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες