Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Alexakoss

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Alexakoss »

Μπορεί και λιγότεροι 

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Alexakoss έγραψε: Σάβ Ιούλ 04, 2026 6:19 pm Μπορεί και λιγότεροι 

νταξει για λιγότερους από 1.300 με 1.500 δεν νομίζω αλλά παραπάνω και εμένα δύσκολο μου φαίνεται 
PetrosTs98k

Δημοσίευση από PetrosTs98k »

Καλησπέρα ! Θα ήθελα να θέσω το εξής ερώτημα: Σε περίπτωση επιτυχίας,ξέρει κανείς αν η τοποθέτηση γίνεται με επιλογή περιοχής από εμάς ή είναι τυχαία ανάμεσα στις περιοχές της προκήρυξης ; 

Haja

Δημοσίευση από Haja »

Γίνεται με την τελική σειρά κατάταξης έπιτυχοντων βάση μόριων 
Επισκέπτης

Haja έγραψε: Κυρ Ιούλ 05, 2026 12:18 pm Γίνεται με την τελική σειρά κατάταξης έπιτυχοντων βάση μόριων 

όχι φίλε γίνεται με την σειρά αποφοιτήσει από την σχολή το έχει ανακοινώσει ο μπαρδακης 
Haja

Δημοσίευση από Haja »

Ρε ζουδια θέλετε να γίνετε και πυροσβέστες δείτε τι αναγράφει στην παράγραφο Ζ της προκήρυξης 2. Η σειρά αρχαιότητας των Π.Ε.Θ. αντιστοιχεί στη σειρά κατάταξής τους στον πίνακαεπιτυχόντων (εισακτέων) του διαγωνισμού με τον οποίο προσλήφθηκαν στο Π.Σ..3. Μετά από το πέρας της εκπαίδευσής τους, οι Π.Ε.Θ., με απόφαση του Αρχηγού του Π.Σ.,τοποθετούνται για επτά (7) έτη στις θέσεις του πίνακα του Παραρτήματος της παρούσας καιεπιλέγουν κατά προτεραιότητα με βάση αποκλειστικά τη σειρά αρχαιότητάς τους
PetrosTs98

Δημοσίευση από PetrosTs98 »

Επειδή εγώ δεν κατάλαβα πες με ζούδι δε με νοιάζει πες ότι θες εξήγησέ το με πιο απλά λόγια σε παρακαλώ. Τι αρχαιότητα και τι ***** κάθεσαι και λες…αφού και οι οι 600 την ίδια μέρα θα μπουνε στην σχολή την ίδια μέρα θα αποφοιτήσουν συνεπώς δεν υπάρχει πιο αρχαίος από τον άλλον οπότε εξήγησε πιο απλά…
Whene7

Δημοσίευση από Whene7 »

Παιδιά βάση μορίων θα γίνει και η κατανομή των θέσεων ο πρώτος στα μόρια διαλέγει πρώτος και πάει λέγοντας μέχρι να καλυφθούν οι θέσεις 
Επισκέπτης

Εννοεί ότι κάποιος θα μπει πρώτος ,δεύτερος και ούτω καθεξής με βάση τα μου.Αρα έτσι θα προηγηθεί ο πρώτος του δεύτερου σε επιλογή τοπου
Επισκέπτης

παιδιά έτσι να τοποθετηθούν η πεθ με των πίνακα που θα αποφοιτήσουν από την σχολή 
Lagos

Δημοσίευση από Lagos »

Καλημέρα Ζαχαρία λοιπόν κάτι μου λέει ότι δε θα βρεθούμνε 600 άτομα αρχικά και βάλε με κοψίματα από αθλήματα καμμία 100  πάμε άρα στα 700 άτομα που να έχουν δίπλωμα  Γ οπότε όσοι κάνουν χαρτια θεωρώ θα μπούνε και με ένα μόριο..
Επισκέπτης

Δεν έχετε ιδέα τι πρόκειται να γίνει μου φαίνεται 
Manolakis20

Δημοσίευση από Manolakis20 »

Που μπορώ να μάθω αν στείλω το προσωρινό δίπλωμα γτ η ανανέωση μου δν θα ναι έτοιμη μέχρι τότε εννοώ το καρτελάκι, υπάρχει θέμα; 
Επισκέπτης

Lagos έγραψε: Δευ Ιούλ 06, 2026 8:30 am Καλημέρα Ζαχαρία λοιπόν κάτι μου λέει ότι δε θα βρεθούμνε 600 άτομα αρχικά και βάλε με κοψίματα από αθλήματα καμμία 100  πάμε άρα στα 700 άτομα που να έχουν δίπλωμα  Γ οπότε όσοι κάνουν χαρτια θεωρώ θα μπούνε και με ένα μόριο..

Ναι. Κάνε όρεξη. Αν δεις 2000+ αιτήσεις άλλαξε πλευρά. 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιούλ 06, 2026 10:36 am
Lagos έγραψε: Δευ Ιούλ 06, 2026 8:30 am Καλημέρα Ζαχαρία λοιπόν κάτι μου λέει ότι δε θα βρεθούμνε 600 άτομα αρχικά και βάλε με κοψίματα από αθλήματα καμμία 100  πάμε άρα στα 700 άτομα που να έχουν δίπλωμα  Γ οπότε όσοι κάνουν χαρτια θεωρώ θα μπούνε και με ένα μόριο..

Ναι. Κάνε όρεξη. Αν δεις 2000+ αιτήσεις άλλαξε πλευρά. 

2000+ δεν είναι καλά καλά τα άτομα με επαγγελματικό δίπλωμα κάτω των 30 ηρεμήστε λίγο, επίσης πόσοι νομίζετε ότι έχουν όρεξη να αφήσουν την δουλειά που παίρνουν 1500+ ευρώ για να μπουν στην πυροσβεστική; Δεν θα γίνει και τόσο σφαγή όσο το παρουσιάζετε 

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες