Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 270

Δημοσίευση από re pate kala re »

eleniser έγραψε:Ειρήνη πολύ καλά θα κάνεις που θα κινηθείς νομικά. Πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει αυτη η κατάσταση. Εγω με 550 μόρια δεν πέρασα και βλέπω κάποιους άλλους με 300 και 200 μόρια έχουν περάσει και εχω παθει σοκ

Μην τα βλεπεται όλα σαν αδικία ναι τα 198 ή τα 200 είναι υποπτα αλλά τα 300 σε σχέση με τα δικά σου όχι ΠΧ γνωστος μου με 200 λιγοτερα μόρια απο εμενα σε αλλη ειδικότητα έχει θέση 29 και εγώ θέση 100 γιατι στην διακια μου κανανε 2000 άτομα και στην δικία του 200

Leop
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από Leop »

Πήρα σε αυτά τα τηλέφωνα που ανακοίνωσαν τώρα που έπεσε το σύστημα και με συμβούλεψαν να τα περάσω όλα και να αναφέρω το πρόβλημα μου στην επιτροπή. Τρόποι υπάρχουν όσο δύσκολο και να είναι αρκεί να ξέρεις ότι έχεις δίκιο για να το διεκδικήσεις από τυχόν παραλείψεις η αδικίες. Ειδωμεν. Όπως κ να χει πάει μέχρι τέλους
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Kolopsaro21 έγραψε:Στις ΠΚΕ για ειδικές δυνάμεις αφού περάσεις ξανά δίνεις στο κέντρο αθλήματα στην συγκεκριμένη ειδικότητα. Ενημερωτικά δίνεις 2μιλο. Τώρα αν δεν επιθυμείς να συνεχίσεις το αναφέρεις και συνεχίζεις σε άλλη ειδικότητα των ειδικών δυνάμεων. Αν αποτύχεις ή δεν θέλεις ειδικές δυνάμεις, φεύγεις. Όχι δεν μπορείς να πας στο πεζικό.

Εσείς οι πονηροί που δηλώσατε ειδικότητες ειδικών για να πάρετε τα μόρια να μπείτε και μετα να κοπείτε για να πάτε Πεζικό, αν στα αθληματα ΠΚΕ ειδικών κοπείτε πχ αντί για 6 πάρετε 4 έλξεις και περάσετε τα υπόλοιπα αθληματα είστε εκτός δεν είναι σαν του 09 που αμα πέρναγε όλα τα αθληματα αλλά αν κοβόσουν σε κάποιο αθληματα ειδικών συνέχιζες ΠΖ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Κυρ Ιουν 06, 2021 7:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

swthrhs20000 έγραψε:Καλησπερα σας, επειδη εγινε ενα λαθος με τα μορια μου, που αντι να μου μετρησουν το C2 αγγλικα μου το πηραν σαν B2 και ειναι εμφανες λαθος, μηπως γνωριζετε καποιο τηλεφωνο επικοινωνιας ετσι ωστε να το αναφερω;

Μετάφραση έστειλες;

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Leop έγραψε:Στο λέω γτ μου κόψαν 100 μόρια και μένει να διευκρινίστει από πού και αν είναι δίκαιο. Υπηρετουντες η υπηρετησαντες στις ειδικές δυνάμεις εφόσον Επιθυμούν να καταταγούν στην ίδια η αντίστοιχη ειδικότητα ΆΛΛΟΥ ΚΛΆΔΟΥ των ενόπλων δυνάμεων -100 μόρια. Και δεν μου τα δώσαν.

Εσυ συνεχίζεις το παραμύθι σου όσοι έχουν δηλώσει ειδικές ιδια ειδικότητα τα πήραν οσοι σαν εσένα ιδιες ειδικότητες εκτός ειδικών όχι επίσης γνωστος με θητεία ειδικές δήλωσε άλλη ειδικότητα και δεν τα πήρε

απο την πρώτη μέρα το έλεγα ότι οσοι ΣΤΡ ειδικών δηλώσουν την ειδικότητα τους εκτός ειδικών χάνουν τα 100 το ιδιο αν δηλώσουν άλλη ειδικότητα ειδικών από αυτή που είχαν

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Κυρ Ιουν 06, 2021 4:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Leop
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Leop »

Κανένα παραμύθι δεν συνεχίζω. Απάντησε μου σε αυτό και άσε τα πολλά. Υπηρετησαντες η υπηρετούντες σε ειδικές δυνάμεις εφόσον επιθυμούν να καταταγούν στην ίδια η σε αντίστοιχη ειδικότητα ΆΛΛΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΆΜΕΩΝ =100 μόρια. Το δικό σου το επιχείρημα θα ίσχυε στη περίπτωση που ανέφερε υπηρετησαντες η υπηρετούντες στις ειδικές δυνάμεις εφόσον επιθυμούν να καταταγούν στην ίδια η αντίστοιχη ειδικότητα ΕΙΔΙΚΏΝ ΔΥΝΆΜΕΩΝ και όχι ΑΛΛΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΕΝΌΠΛΩΝ ΔΥΝΆΜΕΩΝ
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Leop έγραψε:Κανένα παραμύθι δεν συνεχίζω. Απάντησε μου σε αυτό και άσε τα πολλά. Υπηρετησαντες η υπηρετούντες σε ειδικές δυνάμεις εφόσον επιθυμούν να καταταγούν στην ίδια η σε αντίστοιχη ειδικότητα ΆΛΛΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΆΜΕΩΝ =100 μόρια. Το δικό σου το επιχείρημα θα ίσχυε στη περίπτωση που ανέφερε υπηρετησαντες η υπηρετούντες στις ειδικές δυνάμεις εφόσον επιθυμούν να καταταγούν στην ίδια η αντίστοιχη ειδικότητα ΕΙΔΙΚΏΝ ΔΥΝΆΜΕΩΝ και όχι ΑΛΛΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΕΝΌΠΛΩΝ ΔΥΝΆΜΕΩΝ

Δεν λές να το καταλάβεις το λέω απο την πρώτη μέρα όποιος με θητεία ειδικών δηλωσε άλλη ειδικοτητα στις ειδικές ή την ειδικότητα του εκτός ειδικών τα ΄χανει τα 100, τα μόρια αυτά είναι το μπονους που σου δίνει για να πας πάλι στις ειδικές όχι για να φυγεις απο ειδικες να πας μαγειρας

κάποιοι συνεχίζετε τα δικά σας όπως ο geopap97 που έλεγε οτι το πτυχιο ΑΕΙ-ΤΕΙ η αμα είσαι σπουδαστης μετράει παντού και τώρα εξαφανίστηκε και δεν μιλάει

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Κυρ Ιουν 06, 2021 5:04 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Buddha
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 60
Επάγγελμα: Vodafone

Δημοσίευση από Buddha »

Εγώ ακόμα ψάχνω εκείνον τον θεουλης με τα 1250 μόρια. Αν τον δει κανείς ας με ειδοποιήσει σας παρακαλώ.(Για τους 2-3 που θα το καταλάβουν) γιατί γενικά μπήκε πολύς νέος Κόσμος. Τον οποίο κόσμο συμβουλεύω να ψάχνει γενικά και όχι ειδικά εδώ μέσα. Βλέπω ότι το 80% των ατόμων που κλήθηκαν για ΠΚΕ δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
Tina9
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Tina9 »

Χαιρετώ!2 πτυχία ξένων γλωσσών Β2 (ενα αγγλικών και ενα γερμανικών), μοριοδοτούνται; Η μετράει μονο το ενα; Μου μέτρησαν μείον 50 μόρια και προσπαθώ να καταλάβω για ποιον λόγο.
Leop
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Leop »

Εσύ το λες ωραία. Από αυτό που σου γράφω εγώ και που γράφει κ η εγκύκλιος που βγαίνει αυτό που υποστηρίζεις εσύ?
swthrhs20000
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από swthrhs20000 »

re pate kala re έγραψε:Μετάφραση έστειλες;

Ναι βρε, αφού τα ίδια έστειλα και Αεροπορία και μου τα μέτρησε κανονικά, είναι εμφανές ότι αντί για C2 μου το πήραν για Β2.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Ιουν 06, 2021 5:20 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Buddha έγραψε:Εγώ ακόμα ψάχνω εκείνον τον θεουλης με τα 1250 μόρια. Αν τον δει κανείς ας με ειδοποιήσει σας παρακαλώ.(Για τους 2-3 που θα το καταλάβουν) γιατί γενικά μπήκε πολύς νέος Κόσμος. Τον οποίο κόσμο συμβουλεύω να ψάχνει γενικά και όχι ειδικά εδώ μέσα. Βλέπω ότι το 80% των ατόμων που κλήθηκαν για ΠΚΕ δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ παραπάνω νομίζω μας είχε πει με 7 ενότητες υπολογιστές με πτυχία αλλά κρίμα ρε όλοι αυτοί κρυφτήκαν

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Κυρ Ιουν 06, 2021 7:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Mfotis5ema
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Mfotis5ema »

Συγνωμη ρώτησα και πριν αλλά δεν απάντησε κάποιος... Μου λέει να παρουσιαστω στις 9 του μήνα για εξετάσεις... Τι εξετάσεις είναι αυτές; Επίσης θα χρειαστώ και τα χαρτιά των εξετάσεων από το νοσοκομείο?
Kolopsaro21
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Kolopsaro21 »

Όχι μόνο δεν ξέρουν τι τους γίνεται, θέλουν να αλλάξουν και ειδικότητα. Από την Τρίτη να παρακολουθήτε την σειρά σας στο σύστημα. Εάν ανανεώνεται η σειρά. Γενικά να βλέπετε. Έρχεται κόψιμο
Άβαταρ μέλους
greenalexyo
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από greenalexyo »

Mfotis5ema έγραψε:Συγνωμη ρώτησα και πριν αλλά δεν απάντησε κάποιος... Μου λέει να παρουσιαστω στις 9 του μήνα για εξετάσεις... Τι εξετάσεις είναι αυτές; Επίσης θα χρειαστώ και τα χαρτιά των εξετάσεων από το νοσοκομείο;
τον πίνακα Α μήπως εννοείς;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης