Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Nikos1994
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Nikos1994 »

460 μόρια πττισου ΑΕΙ 150 C2 αγγλικά

150 C2 γερμανικά

45 θητεία

100 ειδικές δυνάμεις

Σύνολο:905 μόρια

Ε λογικά θα μου πάρουν πολύ την θέση οι ΟΒΑ! Σταματά Pyr να αποθαρρυνεις κόσμο! Μήπως να μην κάνουμε και τα χαρτιά μας;

Nikos1994
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Μη φοβάστε κανέναν παιδιά, ούτε ΟΒΑ ούτε τίποτα, αυτοπεποίθηση και όλα καλά θα πάνε! Αυτά
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 146

Δημοσίευση από Pyr »

Nikos1994 έγραψε:460 μόρια πττισου ΑΕΙ 150 C2 αγγλικά

150 C2 γερμανικά

45 θητεία

100 ειδικές δυνάμεις

Σύνολο:905 μόρια

Ε λογικά θα μου πάρουν πολύ την θέση οι ΟΒΑ! Σταματά Pyr να αποθαρρυνεις κόσμο! Μήπως να μην κάνουμε και τα χαρτιά μας;

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ με ολη μου την καρδιά θα χαρώ να περάσεις πρώτος.

Κατάλαβε όμως κ την δική μου άποψη.

Nikos1994
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Ρε αγόρινα μου το καταλαβαίνω, αλλά πρέπει να χαλαρώσεις!
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Πυρ για πες μου ποσοι ΟΒΑ εχουν πτυχιο ΑΕΙ οπως ειπες πριν; Να γελασουμε λιγο μωρε.
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Nikos1994 έγραψε:Ρε αγόρινα μου το καταλαβαίνω, αλλά πρέπει να χαλαρώσεις!

Μην σε ξεγελάει η απρόσωπη επικοινωνία του γραπτού λόγου... Ειμαι τέρμα χαλαρός Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

XristosMP έγραψε:Πυρ για πες μου ποσοι ΟΒΑ εχουν πτυχιο ΑΕΙ οπως ειπες πριν; Να γελασουμε λιγο μωρε.

Πές μας εσύ επίσημα με σφραγίδα του υπουργείου πόσοι δεν έχουν γιατί έτσι όπως το λές γνωρίζεις επίσημα.

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 635

Δημοσίευση από Mark26 »

Πολλά κόμπλεξ και ειρωνεία. Όπως είπε και ο George φτιάξτε ένα φόρουμ μόνοι σας και βγάλτε τα κόμπλεξ σας εκεί. Ακούς εκεί γυαλακιδες.

Στην τελική όπως στρωσαμε κωλο να διαβάσουμε για να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον, ας διάβαζαν και εκείνοι. Δεν γίνεται να στηριζομασταν μια ζωή στο αν θα βγει προκηρυξη εποπ. Επιπλέον ο υπουργός το ξεκαθάρισε ότι όσοι μπαίνουν ξέρουν ότι είναι με σύμβαση και ότι το αποδέχονται.

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Ακόμη, οι πιο πολλοί οβα περνάν

περπατωντας τα αθληματα γιατί δεν είχε ζήτηση ο θεσμός. Και κάτι τελευταίο. Εσείς μόνοι σας προδιδεστε ότι δεν έχετε τόσα μόρια.

Αρχικά όλοι έχετε αρχίσει και κράζετε τους πτυχιούχους γιατί κομπλαρετε. Αν είχατε όλοι τόσα μόρια δεν θα αγχωνοσασταν να στέλνατε συνέχεια επιστολές για τα μόρια που έχετε.

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Δεν χρειαζεται Πυρ ουτε σφραγιδες ουτε μελανια για να καταλαβει καποιος οτι 25 χρονων αποφασισε να παει ΟΒΑ μετα απο ΑΕΙ. Κοινη λογικη ειναι. Παρολα αυτα εγω εχω ευχηθει να μπουν τα παιδια που αξιζουν αλλα οχι ντε και καλα να τους βγαλεις και ανθυπολοχαγους. Στην τελικη επιλογη τους ειναι να πανε για 3+3 και μετα στον ΟΑΕΔ οπως ειπες κι εσυ. Φιλικα.
Nikos1994
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Mark26,XrhstosMP Συμφωνώ μαζί σας απόλυτα φίλοι μου! Για αυτούς, φταίμε που στρώσαμε τον κώλο μας κάτω και σπουδάσαμε...
Eidikon apostolon
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Eidikon apostolon »

Τα πτυχία αεί ΤΕΙ θα. Μοριοδοτουντε μόνο σε σώματα όχι όπλα και ειδικες δυνάμεις τι δεν. Κατάλαβενετε... Ο στρατός δεν είναι δημόσιο πολύ θα πέσουν από τα σύννεφα μόλις μπουν
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Χρησταρα δίκιο έχεις. Δεν είπαμε να μην μπουν άτομα που αξίζουν και που έχουν τα μόρια. Αλλά άμα δεν τα έχουν τα μόρια γειά σας! Άνθρωποι με μεταπτυχιακά και πάνε σε δουλειές με συμβάσεις και φεύγουν όταν τελειώνει η σύμβαση, και κάθονται τώρα οι οβα και γκρινιάζουν αφού ήξεραν ότι δεν είναι μόνιμοι.

Αλλα αφού είναι τόσο σίγουροι για τα μόρια τους τι σκάνε; Στέλνουν μονίμως επιστολές και ανεβαίνουν άρθρα με όσα λένε οι οβα για την μοριοδοτηση. Φοβούνται απλά γιατί η πλειοψηφία δεν έχει τα μόρια!

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Καλά ας δούμε τι θα μοριοδοτειται και τι όχι. Και για οβα έλεγαν για υπερμοριοδοτηση και έμειναν στα 100 μόρια! Ας δούμε την προκήρυξη πρωτα
NIkooolas
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από NIkooolas »

Mark26 έγραψε:Χρησταρα δίκιο έχεις. Δεν είπαμε να μην μπουν άτομα που αξίζουν και που έχουν τα μόρια. Αλλά άμα δεν τα έχουν τα μόρια γειά σας! Άνθρωποι με μεταπτυχιακά και πάνε σε δουλειές με συμβάσεις και φεύγουν όταν τελειώνει η σύμβαση, και κάθονται τώρα οι οβα και γκρινιάζουν αφού ήξεραν ότι δεν είναι μόνιμοι.

Αλλα αφού είναι τόσο σίγουροι για τα μόρια τους τι σκάνε; Στέλνουν μονίμως επιστολές και ανεβαίνουν άρθρα με όσα λένε οι οβα για την μοριοδοτηση. Φοβούνται απλά γιατί η πλειοψηφία δεν έχει τα μόρια!

αυτο ακριβωςςς, ολοι ειναι τοσο σιγουροι αλλα ολοι νιωθουν τετοια ανασφαλεια... Δεν θελω κανεις ανθρωπος να μεινει χωρις δουλεια εννοειται αλλα ειναι 1000 θεσεις ας περασει ο καλυτερος.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες