Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 146

Δημοσίευση από Pyr »

NIkooolas έγραψε:
Pyr έγραψε:
NIkooolas έγραψε:
Pyr έγραψε:
NIkooolas έγραψε:Δεν το καταλαβαινω αυτο. Ολοι εχουμε κανει υποχωρησεις. Καποιος που πηγε οβα πηγε και ειχε εναν μισθο καλο κιολας απο την αλλη ενας φοιτητης υποχρεωσε τους γονεις του να πληρωνουν πολλα... Δεν καταλαβαινω γιατι θεωρουν οτι βρισκονται σε πλεονεκτικη θεση απο τους υπολοιπους;

Γιατί δουλεύουν ήδη μέσα στην δουλειά που εσύ θέλεις να δουλέψεις ώς ιδιώτης.

Τα μορια ηταν γνωστα απο το 2009 θα μπορουσαν να τελειωσουν ενα ΙΕΚ για τα 350 μορια αντι να πανε για αυτα τα ευρω της εξαετιας. Κανανε συμβολαιο ξεραν που μπλεκανε και τωρα απλα "κλαιγοντα"

εδώ δεν εξετάζουμε αν ηταν γνωστά ή άγνωστα εξετάζουμε το λάθος που κάνουν και απαξιώνουν έτοιμο προσωπικό για να προσλάβει γυαλάκιδες με ΑΕΙ για να κάνουν σκοπέτα και μονόζυγο

Απο παιδια οβα που εχουν γραψει εδω μεσα πηγες λενε οτι πολλοι οβα δεν βγαζουν τα ορια χαχα και μιλας για γυαλακες... Τα λεμε στα αθληματα να δουμε επιδοσεις :)

Αν αυτά τα παιδιά π λένε αυτά τα πράγματα για αυτους τους ΟΒΑ σου πουνε να πάς να πνιγείς εσύ να πάς μην ακούσω και δεν πάς ...

Άβαταρ μέλους
ale3andros12
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 144

Δημοσίευση από ale3andros12 »

Αληθεια pyr; Γυαλακιδες με αει; Μπραβο εσεις οι οβα απαξιωνεται ολους τους αλλου να ειστε καλα. Και να σου πω ποιο χρησιμος θα ειναι στο στρατευμα ενας με πτυχιο αει τει και ιεκ που θα εκμεταλευτει την ειδικοτητα του στο στρατο παρα ο οβα που θα ειναι για να καθαριζει τουαλετες και πευκοβελονες.
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

ale3andros12 έγραψε:Αληθεια pyr; Γυαλακιδες με αει; Μπραβο εσεις οι οβα απαξιωνεται ολους τους αλλου να ειστε καλα. Και να σου πω ποιο χρησιμος θα ειναι στο στρατευμα ενας με πτυχιο αει τει και ιεκ που θα εκμεταλευτει την ειδικοτητα του στο στρατο παρα ο οβα που θα ειναι για να καθαριζει τουαλετες και πευκοβελονες.

Ήτανε ενα παράδειγμα το γενικεύεις; Λάθος σου ...

όχι φιλε είσαι λάθος Ο ΟΒΑ ειναι έτοιμος κάνει την ίδια δουλειά που θα κάνεις εσύ ΜΕΤΑ αν μπείς ΕΠΟΠ.

Ο οβα την κάνει τώρα που εσύ μιλάς στο ιντερνετ και πίνεις φραπε με το πτυχίο στο ντουλάπι.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pyr την Δευ Δεκ 07, 2020 9:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Nikos1994
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Nikos1994 »

Pyr μάλλον δεν κατάλαβες την ειρωνεία μου... Φαντάροι είναι οι ΟΒΑ με μισθό, επίσης ο υπουργός ήταν ξεκάθαρος ότι είναι διαφορετικοί θεσμοί και εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες!100 μόρια παρά πολλά είναι + ότι περνούν 250 προϋπηρεσία, μήπως να τους βάλουμε και σε θέσεις που θέλουν πτυχία ΑΕΙ; Μήπως να τους δώσουμε και κάνα πτυχίο αγγλικών να έχουνε; Να υπάρχει μοριοδότηση και σε αυτούς αλλά να το ισορροπήσουν και με τους υπόλοιπους, να είναι δίκαιο για όλους, το να δώσεις 500 μόρια στους ΟΒΑ είναι το απόλυτο *****, σε λίγο θα πουν να πάμε πρώτα κάνα 5-6 ΟΒΑ για να μπούμε ΕΠΟΠ! Ο υπουργός είπε θα μπούνε οι καλύτεροι και οι πιο ΜΟΡΦΟΜΕΝΟΙ (Αναφέροντας σε πτυχία, ξένες γλώσσες, μεγαλύτερα απολυτήρια) Ας λήξει το θέμα εδώ, αν είναι να μιλάτε συνέχεια για ΟΒΑ κάντε μια ομαδική όλοι εσείς οι ΟΒΑ, και γκρινιαξτε μεταξύ σας!
Nikos1994
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Οι γυαλακιδες ΑΕΙ είναι οι αξιωματικοί και στρατηγοί του στρατού, ότι και να πω για σένα φίλε μ είναι λίγο, εεεε ας μπουν τα παιδιά που τελείωσαν δημοτικό καλύτερα και που πήγαν ΟΒΑ! Άντε ρε φύγε από εδώ
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Nikos1994 έγραψε:Pyr μάλλον δεν κατάλαβες την ειρωνεία μου... Φαντάροι είναι οι ΟΒΑ με μισθό, επίσης ο υπουργός ήταν ξεκάθαρος ότι είναι διαφορετικοί θεσμοί και εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες!100 μόρια παρά πολλά είναι + ότι περνούν 250 προϋπηρεσία, μήπως να τους βάλουμε και σε θέσεις που θέλουν πτυχία ΑΕΙ; Μήπως να τους δώσουμε και κάνα πτυχίο αγγλικών να έχουνε; Να υπάρχει μοριοδότηση και σε αυτούς αλλά να το ισορροπήσουν και με τους υπόλοιπους, να είναι δίκαιο για όλους, το να δώσεις 500 μόρια στους ΟΒΑ είναι το απόλυτο *****, σε λίγο θα πουν να πάμε πρώτα κάνα 5-6 ΟΒΑ για να μπούμε ΕΠΟΠ! Ο υπουργός είπε θα μπούνε οι καλύτεροι και οι πιο ΜΟΡΦΟΜΕΝΟΙ (Αναφέροντας σε πτυχία, ξένες γλώσσες, μεγαλύτερα απολυτήρια) Ας λήξει το θέμα εδώ, αν είναι να μιλάτε συνέχεια για ΟΒΑ κάντε μια ομαδική όλοι εσείς οι ΟΒΑ, και γκρινιαξτε μεταξύ σας!

Τέλος πάντων ακόμα και έτσι οι περισσότερες θέσεις θα ειναι απο ΟΒΑ, ειδικά τα παιδιά που έχουν ΑΕΙ ΤΕΙ ΙΕΚ και ειναι και ΟΒΑ είναι σίγουρα μέσα απο τώρα.

Εμένα η άποψη μου ηταν αυτή χωρίς να θίγω κανέναν και λέγοντας μονο ενα πράγμα...

Αν επέλεγα ανάμεσα απο φοιτητή/πτυχιούχο ΑΕΙ ΤΕΙ ΙΕΚ ... Και ΟΒΑ

θα επέλεγα ΟΒΑ πόσο μάλλον δε ΟΒΑ με ιεκ ή τει ή ΑΕΙ...

Αυτό ειπα και μην παρερμηνεύεται κ λέτε οτι νανε...

ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ...

Άβαταρ μέλους
ale3andros12
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Κανεις λαθος pyr δεν εχω κανενα πτυχιο και ναι φιλε να μπουν ατομα που θα προσφερουν να μπει ενα παιδι απο τει που θα ειναι τεχνικος και θα φτιαχνει και θα συντηρει τα οχηματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ale3andros12 την Δευ Δεκ 07, 2020 10:04 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 347

Δημοσίευση από George_Trls »

Ας μπλοκαρει κάποιος ρε παιδια αυτά τα άτομα. Καθε φορα με τους οβα τα πτυχία και τις ειρωνίες τους. Ελα γιατί θα μας κανετε να σιχαθουμε το φορουμ.
Nikos1994
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Μήπως να βάλουμε τους ΟΒΑ και στην ΣΣΕ, ΣΜΥ ; Αυτή είναι η λογική σου φίλε μου, κρίμα θα πω
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Nikos1994 έγραψε:Οι γυαλακιδες ΑΕΙ είναι οι αξιωματικοί και στρατηγοί του στρατού, ότι και να πω για σένα φίλε μ είναι λίγο, εεεε ας μπουν τα παιδιά που τελείωσαν δημοτικό καλύτερα και που πήγαν ΟΒΑ! Άντε ρε φύγε από εδώ

Μίλα καλά όπως σου μιλάω καταρχήν κ μαγκιές απο το πληκτρολόγιο οχι σε μένα πιτσιρικά.

Τότε να πάτε αξιωματικοί τι δουλειά έχετε κ κάνετε για ΕΠΟΠ δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ;

Και ξανα το λέω να αποφεύγεις την μαγκιά απο το πληκτρολόγιο δεν σε τιμάει.

Άβαταρ μέλους
ale3andros12
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ελεος εχετε κουρασει για να σας πεταει ο υπουργος και το στρατευμα εξω φανταζεσαι ποσο μαχιμοι ειστε
Nikos1994
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Έχω αποχωρώ από το φόρουμ, δεν μπορώ να ακούω άλλο για ΟΒΑ στρατηγούς! Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

ale3andros12 έγραψε:Ελεος εχετε κουρασει για να σας πεταει ο υπουργος και το στρατευμα εξω φανταζεσαι ποσο μαχιμοι ειστε

ΟΒΑ σχεδόν θα ειναι ολοι οι νέοι ΕΠΟΠ τα μόρια ειναι πολλά φίλε λίγοι δε θα μπούνε που ίσως τους ανανεώσει την σύμβαση να μπούνε σε επόμενες προκηρύξεις επομένως μην βιαστείς να χαρείς έναντι των των ΟΒΑ που αυτή τη στιγμή κάνουν μάχιμη υπηρεσία κ εσύ μιλάς υποτιμητικά για αυτούς απο το PC.

Εγώ μία άποψη είπα δεν έχω κάτι μαζί σας τελείως φιλικά.

θα ευχηθώ να μπείτε κ εσέις αν το θέλετε.

Άβαταρ μέλους
ale3andros12
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Nikos1994 έγραψε:Έχω αποχωρώ από το φόρουμ, δεν μπορώ να ακούω άλλο για ΟΒΑ στρατηγούς! Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία
Εκει θα καταληξουμε ολοι φιλε ας μεινουν οι οβα εδω να λενε τα δικα τους

Άβαταρ μέλους
ale3andros12
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Pyr έγραψε:
ale3andros12 έγραψε:Ελεος εχετε κουρασει για να σας πεταει ο υπουργος και το στρατευμα εξω φανταζεσαι ποσο μαχιμοι ειστε

ΟΒΑ σχεδόν θα ειναι ολοι οι νέοι ΕΠΟΠ τα μόρια ειναι πολλά φίλε λίγοι δε θα μπούνε που ίσως τους ανανεώσει την σύμβαση να μπούνε σε επόμενες προκηρύξεις επομένως μην βιαστείς να χαρείς έναντι των των ΟΒΑ που αυτή τη στιγμή κάνουν μάχιμη υπηρεσία κ εσύ μιλάς υποτιμητικά για αυτούς απο το PC.

Εγώ μία άποψη είπα δεν έχω κάτι μαζί σας τελείως φιλικά.

θα ευχηθώ να μπείτε κ εσέις αν το θέλετε.

Φιλε ουτε εγω εχω κατι μαζι σου το θεμα ειναι οτι υποβιβαζεται ολους τους αλλους ας εχει τα μορια και ας μπει δεν με νοιαζει ας παρει και την θεση μου αμα το αξιζει αλλα το οτι απαιτειται καποια πραγνατα ειναι λαθος ξερατε απο την αρχη τι θα γινοταν

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες