Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Pezonauths 575

Δημοσίευση από Pezonauths 575 »

Να δούμε...
Αστραπη

Δημοσίευση από Αστραπη »

Περί Τατουάζ ΕΦ έγραψε:Παρακαλώ θερμά τον διαχειριστή να ανεβάσει τον μήνυμά μου προς ενημέρωση των υποψήφιων.

Παιδιά όσοι είστε επιτυχόντες και έχετε τατουάζ το οποίο δεν προκαλεί η απεικόνισή του διεκδηκείστε τη θέση σας! Είναι άδικο να σας φάει τη θέση κάποιος με λιγότερα μόρια από εσάς (ενώ εσείς τηρείτε όλα τα προσόντα). Το ΣτΕ έχει ορίσει περί τατουάζ και λόγου αποκλεισμού. Σας υπενθυμίζω λοιπόν:

η δερματοστιξία (τατουάζ) «συνιστά λόγο αποκλεισμού τού υποψηφίου από τον διαγωνισμό για την πρόσληψη ειδικών φρουρών, εφόσον, όμως, αυτό είναι και με την ενδυμασία εξωτερικά εμφανής και επί πλέον Οι σχετικές απεικονίσεις, ως εκ του περιεχομένου τους, είτε αναιρούν την επιβαλλόμενη από το Σύνταγμα ουδετερότητα των υπαλλήλων του Δημοσίου, είτε προκαλούν κατά τρόπο ο οποίος δεν συνάδει προς την ιδιότητα και τα καθήκοντά τους». Ακόμη, το ΣτΕ αναφέρει ότι «μόνη η ύπαρξη δερματοστιξίας δεν αποτελεί λόγο αποκλεισμού από την σχετική διαδικασία επιλογής»

Το παραπάνω σημαίνει ότι αθροιστικά Οι δύο λόγοι συντρέχουν λόγο αποκλεισμού! Αυτό που λένε κάποιοι δεν πρέπει αν φαίνεται το τατουάζ είναι απλά ένα ψέμα Όπως και επίσης αν τηρήσουν κάτι τέτοιο στα ΠΚΕ τότε σημαίνει ότι παραβιάζουν τις αποφάσεις το ΣτΕ!

Σε περίπτωση που σας κόψουν για το τατουάζ το όποιο όμως δεν προκαλεί σύμφωνα με την απόφαση μπορείτε να βρείτε το δίκιο σας εντός 60 ημερών κάνοντας ένσταση με την απόφαση που αναφέρει ότι σας έκοψαν για το τατουάζ, πηγαίνοντας απλά σε έναν δικηγόρο (για παράδειγμα όπως ο Πέτρος Αγγελάκης που ασχολείται με θέματα των σωμάτων ασφαλείας). Φέτος δεν τους παίρνει να κόβουν έτσι άδικα τον κόσμο καθώς θα πάνε οι ενστάσεις σύννεφο και με βάση την απόφαση του ΣτΕ υποψήφιος με τατουάζ πχ στον αγκώνα, στον καρπό, στο λαιμό, θα βρίσκει το δίκιο του πολύ πιο εύκολα απ' ότι στις προκυρήξεις του 2009,2010,2011 αν κινήσει τις νόμιμες διαδικασίες καθώς η απόφαση για τα τατουάζ έχει ήδη παρθεί και δεν συμφέρει το δημόσιο να αποζημειώνει 80 - 90 χιλιάρικα αυτούς που το πάνε το θέμα δικαστικώς και θα καθηστερήσουν να προσληφθούν. Να θυμήσω επίσης ότι άτομα με τατουάζ στα χέρια είχαν προσληφθεί σε προηγούμενες προκυρήξεις και αν ψάξετε να νήματα του φόρουμ κάποιοι το έχουν αναφέρει επίσης σε μήνυμα τους. Μην πετάγεται λοιπόν ο κάθε πικραμένος που δεν έχει τα μόρια και λέει ''αμα δω κάποιον με τατουάζ θα το αναφέρω'' η ''πέρασε αυτός με τατουαζ και δεν πέρασα εγώ'' και άλλες τέτοιες ανοησίες, πρώτα να ξέρετε τι σας γίνεται και μετά να μιλάτε. Αυτοί που έβγαλαν την προκύρηξη ήδη έχουν παραβιάσει την απόφαση του ΣτΕ παριστάνοντας ότι την τηρούν αλλά κοιτάξτε τη γράφει η προκύρηξη:

Να μη φέρουν δερματοστιξία (τατουάζ) στο σώμα τους, η οποία: Α) είναι και με την ενδυμασία (θερινή και χειμερινή στολή) εξωτερικά εμφανής και β) οι σχετικές απεικονίσεις, ως εκ του περιεχομένου τους, είτε αναιρούν την επιβαλλόμενη από το Σύνταγμα ουδετερότητα των υπαλλήλων του Δημοσίου είτε προκαλούν κατά τρόπο, ο οποίος δεν συνάδει προς την ιδιότητα και τα καθήκοντά τους.

Χώρισαν τον λόγο του ΣτΕ στα δυο έτσι ώστε να προσλάβουν άτομα χωρίς τατουάζ σε εμφανή σημείο κάτι που πάλι θα δημιουργήσει προβλήματα με δικαστήρια καθώς η απόφαση έχει ήδη βγει και πολλά άτομα θα πατήσουν πάνω σε αυτήν!

Και μεταξύ μας τωρα, δεν έχετε δει αστυνομικό με τατουάζ ε; Δεν υπάρχουν στο σώμα αστυνομικοί με τατουάζ στα χέρια, λαιμό, σβέρκο κλπ; Ειδικά αυτοί που είναι στο σώμα μπορούν να απαντήσουν και δεν νομίζω να το αρνηθούν.

Συγνωμη αλλα τατουαζ, μακρια μαλια, γενια, σκουλαρικια στους αντρες δεν συναυδουν με τα σωματα ασφαλειας οπιος γουσταρει απο μικρος το ξερει επισης και κατι ντουλαπες να δουμε αν θα αντεξουν σε βαθος χρονου στην ψυχολογια τους.

Άβαταρ μέλους
Lion$
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Lion$ »

Ξεφεύγει το θέμα! Από το ζητούμενο αδερφέ στην 1600+ θέση μας έκανες την καρδιά περιβόλι!
Άβαταρ μέλους
Dimis1
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Dimis1 »

Μάχιμος έγραψε:Σας εξήγησα την διαδικασία κλήρωσης, σας ενημερωσα, ότι είμαι από τους τελευταίους επιτυχών σε διαδικασία κλήρωσης αλλά κάτι τυπακια εδώ μέσα γεμίζουν το φόρουν με ανούσια σχόλια.

ΤΙΤΟ έχεις θέματα, εάν δν δέχεστε η πονάτε για την αλήθεια δν κάνετε ρε παίδες, έλεος. Τρολακι εισαι ρε; Τι παριστάνεις εδώ μέσα εξήγησε μας;

Διαβάστε την προκήρυξη για τις ισοβαθμίες και την σειρά γτ σκαμπαζεται εδώ μέσα, στοκοι.

Δευτέρα πάω Αθήνα, Σάββατο θα αναρτηθούν οι πίνακες, σταματήστε την κλαψα εδώ μέσα κ τ ανούσια post.

A 2600 ο τελευταίος από εκεί κ κάτω επιλαχών Β 2510. Α2510. Αντε τ παρατραβηξατε 2 μέρες τώρα.

*Διαχειριστή εμφάνισε τ μυνήματα μου σε παράθεση όλα μαζί να τ δουν τα παιδιά να έχουν ενημερωθεί.

δηλαδή οταν σε πήραν για την κληρωση σου είπαν για ποια θέση θα γινει η κληρωση;

Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Kirios »

Εγω ρε μαγκες με 2510 τι κανω ; Εχω σκασει
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Slade7 »

Απαντήστε λίγο όποιος ξέρει υπεύθυνα όμως παρακαλώ για να σας αναλύσω κάτι μετά το δίπλωμα Α1 το 2011 έπαιρνε 300 μόρια ή 100; και στην τωρινή προκήρυξη γράφει μοτοσυκλέτα 300 μοτοποδήλατο 100 μοτοσυκλέτα θεωρείτε και το Α1 και το Α2 η μόνο το Α
Maria95
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Maria95 »

300 μόρια παίρνει
Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από KatadromeasAR! »

Slade7 έγραψε: Απαντήστε λίγο όποιος ξέρει υπεύθυνα όμως παρακαλώ για να σας αναλύσω κάτι μετά το δίπλωμα Α1 το 2011 έπαιρνε 300 μόρια ή 100; και στην τωρινή προκήρυξη γράφει μοτοσυκλέτα 300 μοτοποδήλατο 100 μοτοσυκλέτα θεωρείτε και το Α1 και το Α2 η μόνο το Α
Πιάνεται το μεγαλύτερο τα έχουμε ξανά πει 300 θα πάρεις
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

KatadromeasAR! έγραψε:
Slade7 έγραψε: Απαντήστε λίγο όποιος ξέρει υπεύθυνα όμως παρακαλώ για να σας αναλύσω κάτι μετά το δίπλωμα Α1 το 2011 έπαιρνε 300 μόρια ή 100; και στην τωρινή προκήρυξη γράφει μοτοσυκλέτα 300 μοτοποδήλατο 100 μοτοσυκλέτα θεωρείτε και το Α1 και το Α2 η μόνο το Α

Το 2011 τι ίσχυε ξέρει κάποιος;

Άβαταρ μέλους
Mathiou1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Mathiou1995 »

Εγώ πάντως θέλω να δω τι θα πουν όσοι είχανε ισχυρή πεποίθηση ότι η βάση θα παίξει τόσο χαμηλά και επέμεναν στα 2350 μόρια, να δω τι θα πουν... Γιατί παιδιά άλλο να έχετε μια μετριοπαθή γνωμη και να την λέτε σαν γνώμη κι αλλο να την υποστηρίζετε τόσο θερμά έτσι ώστε να δίνετε την εντύπωση ότι έχετε να μιλήσετε με τον Πάπα της Ρώμης... Πάντως έχει ενδιαφέρον όλο αυτό... Ίδωμεν
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

KatadromeasAR! έγραψε:

Εγώ έχω απεριόριστο από το 2012 δεν με νοιάζει αυτό ξέρω ότι παίρνω 300 άλλο ρώτησα θέλω να ξέρω πόσα έπαιρνε κάποιος το 2011 με το Α1 τώρα λένε ότι το α1 παίρνει 300 το 2011 πόσα έδινε;

E'MK
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από E'MK »

AΝ έχεις δίπλωμα μοτοσυκλετας παίρνεις τα 300 μόρια ακόμα κι αν δεν είναι απεριορίστου.(100%) Αν έχεις κ μοτοσικλέτα κ μοτοποδήλατο, σου περνάν μόνο της μοτοσυκλέτας.
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από wolver »

Το ιδιο με το 2011 εγινε και φετος στα διπλωματα!
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από Player7 »

300 επαιρνε και το 2011
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από kyriakos155 »

ΤΙΤΟ ;
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: PAPAXITOS και 5 επισκέπτες