Ναι σωστάSir έγραψε:Σχετικά με μοριοδότηση έφεδρων υπαξ και με βάση αυτό -> https://imgur.com/ss4t5Zs
;μοριοδοτούνται μόνον υποψήφιοι για θέσεις ειδικών δυνάμεων και όχι της γενικής κατηγορίας, σωστά;
Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 154
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 13
''Δεν υπάρχει αυτή την στιγμή λήμμα με αυτόν τον τίτλο'' Κατα 99% θα παίρνω τα μόρια πάντως. Δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα. Λιονταρίνα μια ερώτηση, μιας που σε βρήκα. Τις υπευθυνες δηλώσεις όπως την υπογεγραμμένη αίτηση συμμετοχής, απο που την παραλαμβάνουμε εκτός απο την διεύθυνση που δίνει η προκήρυξη για ταχυδρομική αποστολή; Εγώ δλδ που είμαι απο Θεσσαλονίκη, που πάω;
-
- Ταγματάρχης
Μάλλον φταίει ότι είμαι από κινητό.E'MK έγραψε: ''Δεν υπάρχει αυτή την στιγμή λήμμα με αυτόν τον τίτλο'' Κατα 99% θα παίρνω τα μόρια πάντως. Δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα. Λιονταρίνα μια ερώτηση, μιας που σε βρήκα. Τις υπευθυνες δηλώσεις όπως την υπογεγραμμένη αίτηση συμμετοχής, απο που την παραλαμβάνουμε εκτός απο την διεύθυνση που δίνει η προκήρυξη για ταχυδρομική αποστολή; Εγώ δλδ που είμαι απο Θεσσαλονίκη, που πάω;
Δες μήπως έτσι σου ανοίξει
http://letmegooglethat.com/?q=%CE%A4%CE%95%CE%99+Wikipedia&l=1
Στο τέλος της προκήρυξης έχει την αίτηση
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 3
- Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ
Παιδιά ερώτηση οι πολύτεκνοι σε ποια κατηγορία ανηκουν; Επίσης αν έχει κάνει Έφεδρος ειδικών δυνάμεων πως θα μετρηθεί σαν πολύτεκνος η σαν δεα; Η και τα δύο; Έχω μπερδευτεί εδώ. Και διάβασα την πρόκυρηξη.
"ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ" 575
-
Ωχ όντως. Ευχαριστώ!
-
H πολυτεκνία δεν είναι κατηγορία. Συγκεκριμένα οι κατηγορίες είναι: 1. Γενική Κατηγορία
2. Ειδικές δυνάμεις
3. Υποβρύχιες Καταστροφές Πολεμικου Ναυτικού
4. Μουσικοί
5. Ιδιώτες που συμμετείχαν σε επιχείρηση διάσωσης στη θάλασσα
Αν είσαι πολύτεκνος, έχεις ένα ποσοστό των προκηρυχθέντων θέσεων σύμφωνα με την σειρά επιτυχίας σου στον διαγωνισμό. Εγώ που είμαι τρίτεκνος, έχω 4%, δηλαδή 6 θέσεις καταλαμβάνονται απο τρίτεκνους.
2. Ειδικές δυνάμεις
3. Υποβρύχιες Καταστροφές Πολεμικου Ναυτικού
4. Μουσικοί
5. Ιδιώτες που συμμετείχαν σε επιχείρηση διάσωσης στη θάλασσα
Αν είσαι πολύτεκνος, έχεις ένα ποσοστό των προκηρυχθέντων θέσεων σύμφωνα με την σειρά επιτυχίας σου στον διαγωνισμό. Εγώ που είμαι τρίτεκνος, έχω 4%, δηλαδή 6 θέσεις καταλαμβάνονται απο τρίτεκνους.
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
Αλεξανδρος Κ. έγραψε:Παιδιά ερώτηση οι πολύτεκνοι σε ποια κατηγορία ανηκουν; Επίσης αν έχει κάνει Έφεδρος ειδικών δυνάμεων πως θα μετρηθεί σαν πολύτεκνος η σαν δεα; Η και τα δύο; Έχω μπερδευτεί εδώ. Και διάβασα την πρόκυρηξη.
Επίσης μισθοδοτούνται η όχι τελικά οι πολύτεκνοι. Ειναι μονάχα πχ οι θέσεις 10 Η 4% ανάλογα πολυτέκνων η τριτεκνων;
"ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ" 575
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 7
Αλέξανδρος Κ Σε όποια κατηγορία κάνεις τα χαρτιά σου
Δλδ έχει κατηγορία για ειδικές δυνάμεις και έχει κατηγορία για πολύτεκνους-τριτεκνους. Σε όποια κατηγορία έχεις περισσότερα μόρια κάνεις τα χαρτιά σου.
Δλδ έχει κατηγορία για ειδικές δυνάμεις και έχει κατηγορία για πολύτεκνους-τριτεκνους. Σε όποια κατηγορία έχεις περισσότερα μόρια κάνεις τα χαρτιά σου.
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
*μοριοδοτουνταιΑλεξανδρος Κ. έγραψε:Αλεξανδρος Κ. έγραψε:Παιδιά ερώτηση οι πολύτεκνοι σε ποια κατηγορία ανηκουν; Επίσης αν έχει κάνει Έφεδρος ειδικών δυνάμεων πως θα μετρηθεί σαν πολύτεκνος η σαν δεα; Η και τα δύο; Έχω μπερδευτεί εδώ. Και διάβασα την πρόκυρηξη.
Επίσης μισθοδοτούνται η όχι τελικά οι πολύτεκνοι. Ειναι μονάχα πχ οι θέσεις 10 Η 4% ανάλογα πολυτέκνων η τριτεκνων;
Κατάλαβα Ε'ΜΚ χλωμό το βλέπω τότε δεν έχω τα μόρια αν είχα Η/Υ και ταχύπλοο Ίσως έκανα.
"ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ" 575
-
Ούτε εγώ έχω.935,5 μαζεύω. Αλλά δεν έχω κ τπτ να χάσω. Μια αίτηση θα κανω. Συμβουλή μου να τα κάνεις.
-
- Ταγματάρχης
Μην αμελείτε να ψηφίσετε στο αντίστοιχο πολ της κατηγορίας σας για να έχουμε και μια εικόνα των βασεων.
-
Παιδιά στην σελίδα 45 της προκήρυξης (στην αίτηση) στο πεδίο ΣΤ ΠΤΥΧΙΟ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ γιατί έχει 2 πεδία.''Τίθεται ένδειξη Χ στο οικείο τετράγωνο'' και δίπλα ''Τίτλος''. Συμπληρώνουμε κ τα 2; Γιατί έχει δυο κουτιά; Δεν το κατάλαβα.
Γεια σας παιδια και καλη επιτυχια σε ολους μας... οι αιτησεις ποτε ξεκινανε να γινονται γιατι αλλα σαιτ λενε οτι ειναι μεχρι τελους τ μηνα και αλλα απο 7/10 εως και 18/10..
-
- Ταγματάρχης
Δες τα προσωπικά σουE'MK έγραψε:Παιδιά στην σελίδα 45 της προκήρυξης (στην αίτηση) στο πεδίο ΣΤ ΠΤΥΧΙΟ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ γιατί έχει 2 πεδία.''Τίθεται ένδειξη Χ στο οικείο τετράγωνο'' και δίπλα ''Τίτλος''. Συμπληρώνουμε κ τα 2; Γιατί έχει δυο κουτιά; Δεν το κατάλαβα.
. Να ψηφίσουμε αλλά δεν εχω βρει κανένα πολ για τρίτεκνους. Μήπως γνωρίζεις εσυ;Liontarina έγραψε:Μην αμελείτε να ψηφίσετε στο αντίστοιχο πολ της κατηγορίας σας για να έχουμε και μια εικόνα των βασεων.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 4 επισκέπτες