Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Κανένας εξωτερικός πάντως έχει ειδοποιηθεί για ΣΟΧ μέχρι αυτή την ώρα. Αν υπάρχει κάποιος ας το γράψει εδω.
Εξωτερικός Κορυδαλλό μου έστειλαν e mail ! Αλλά δεν θα έρθω εγώ με 8μηνο! Και φίλος εξωτερικός στον Κορυδαλλό έχει ενημερωθεί.
Μόλις ήρθε Κ σ εμένα. Εξωτερικός στη Νεάπολη
Εγώ εξωτερικός έχω περάσει Θάνο και έλαβα mail πριν 5 λεπτά. Όσο γι'αυτους που δεν έχουν λάβει ακόμα μην αγχώνονται γιατί απευθύνεται σε όλους. Οπότε και να γίνει κάποιο μπέρδεμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και να μην λάβουν θα τρέξουν κανονικά τις διαδικασίες. Μας αφορά όλους.Thanos888 έγραψε: Κανένας εξωτερικός πάντως έχει ειδοποιηθεί για ΣΟΧ μέχρι αυτή την ώρα. Αν υπάρχει κάποιος ας το γράψει εδω.
Έρχεται και σε εξωτερικούς το Μάιλ σήμερα το έλαβα αυτό δεν έχει λογική, τι θα γίνει με εκπαίδευση ; Ενα μπαχαλο...REDMAN316 έγραψε:Ρε παιδιά μήπως παίρνουν μόνο τους εσωτερικούς;
Xris έγραψε:Έρχεται και σε εξωτερικούς το Μάιλ σήμερα το έλαβα αυτό δεν έχει λογική, τι θα γίνει με εκπαίδευση ; Ενα μπαχαλο...REDMAN316 έγραψε:Ρε παιδιά μήπως παίρνουν μόνο τους εσωτερικούς;
Κατσε ρε πουλακι μου μην εισαι νομπελιστας γκρινιαρης. Μπορει να σε ενημερωσουν και για εκπαιδευση και για ολα
Εβγαλες πορισμα για ολα
Παιδια οι εξετασεις πρεπει να γινουν μεσα σε τρεις μερες απο σημερα;
- Miron
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 83
Τελικα σε ολους παει το μαιλ, κατι αλλο ρε παιδια λετε σιγουρα να μην εχει επιπτωση πουθενα εαν δεν παμε με σοχ, βεβαια το λεει μεσα αλλα ξερω εγω μην κανουν τιποτα αλλο π. Χ. Σε αυτους που πηγαν με σοχ να ειναι πιο επιεικης στις επομενες διαδικασιες, η να το κανω πιο χοντρο να κοψουν επειδη δεν πηγαμε με σοχ (οσοι δεν πανε) σαν αντιποινα διοτι τωρα καιγοντε να μπουμε. Προσωπικα δεν με συμφερφει απο πολλες αποψεις (οικονομικα κυριως) να παω με σοχ για αυτο το λεω.*Εχω περασει στην πολη μου
**Στα αθληματα δεν εχω προβλημα.
**Στα αθληματα δεν εχω προβλημα.
6k2018 έγραψε:Παιδια οι εξετασεις πρεπει να γινουν μεσα σε τρεις μερες απο σημερα;
Γραφει μετα την αποστολη της αποδοχης ή μη της σοχ.
Επομενως λογικα οχι απο σημερα
Εξωτερικος Ναυπλιο αλλα δεν θα δεχτω για 8μηνο.
Απλα θα πρεπει να στειλω μονο υπευθυνη δηλωση κ οτι δεν δεχομαι την θεση;
Καλη αρχη σε οσους ξεκινησουν
Απλα θα πρεπει να στειλω μονο υπευθυνη δηλωση κ οτι δεν δεχομαι την θεση;
Καλη αρχη σε οσους ξεκινησουν
Πιστεύεται οτι θα δώσουμε αθληματα σε 20 μέρες απο τώρα ; Να πάρω γνώμες θέλω.
Christian έγραψε:6k2018 έγραψε:Παιδια οι εξετασεις πρεπει να γινουν μεσα σε τρεις μερες απο σημερα;
Γραφει μετα την αποστολη της αποδοχης ή μη της σοχ.
Επομενως λογικα οχι απο σημερα
μετα την αποδοχη σας και προκειμενου να συνεχισθει η διαδικασια η οποια αφορα την προσληψη σας με σοχ και μονο στον κλαδο στο καταστημα κρατησης που προκυπτει απο τον προσωρινο πινακα διοριστεων παρακαλουμε να προβειτε αμεσα στις παρακατω ιατρικες εξετασεις.
ο εκτιμωμενος χρονος ολοκληρωσης των ανωτερω ιατρικων εξετασεων κυμαινεται απο 3 εως 4 ημερες μετα το περας αυτων θα ενημερωνετε την υπηρεσια μας στα τηλεφωνα.
τις παραπανω εξετασεις θα τις καταθεσετε αυτοπροσωπως την ημερα προσελευση σας ενωπιον του υπουργειου δικαιοσυνης για την οποια θα ενημερωθειτε απο την υπηρεσια μας
αυτο γραφει τι προθεσμια εχουμε για τις εξετασεις δλδ;
Καλησπερα στην παρεα, μια ερωτηση θελω να κανω, ειτε δεχθουμε την σοχ ειτε οχι εξετασεις πρεπει να κανουμε;
ευχαριστω
ευχαριστω
Ακομα μια αιτηση μου εστειλαν στο email για υποβολη δικαιλογητικων λεει να γραψω τα στοιχεια μου
Σας αποστέλλω τα παρακάτω απαιτούμενα δικαιολογητικά στο πλαίσιο της αριθ.6Κ/2018 προκήρυξης και
παρακαλώ για τις δικές σας περαιτέρω ενέργειες
Σας αποστέλλω τα παρακάτω απαιτούμενα δικαιολογητικά στο πλαίσιο της αριθ.6Κ/2018 προκήρυξης και
παρακαλώ για τις δικές σας περαιτέρω ενέργειες
Διασωστη αυτό που λες για τους φρουρους πρέπει να το ψάξεις λίγο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες