Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
kpk

Δημοσίευση από kpk »

Ανέβασα το μισθολογικό κλιμάκιο που πλησιάζει πιο πολύ σε νέους διορισμένους.
alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από alex7 »

REDMAN316 έγραψε:Εννοεί πως είναι οι συνολικές αιτήσεις Άλεξ δεν έχουν επεξεργαστεί ακόμη ώστε να ξέρει κάπως το workenter οποίες είναι οι άκυρες.

μακαρι. Μας συμφερει αν ισχυει αυτο που λες, αυξανονται πιθανοτητες ετσι για να μπουμε

alex
Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από Miron »

Εάν μπορείς πες μας που έχεις δηλωσει πρώτες επιλογές σου για να ξέρουμε, εξάλλου είσαι μέσα φίλε Στέλιο!
alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από alex7 »

Να ρωτησω εγω κατι που ειναι λιγακι ασχετο ;

αν στο τελος του διαγωνισμου, υπαρξει εστω και 1 φυλακη σε ολη την ελλαδα (λεμε τωρα) που δεν την δηλωσει ουτε ατομο, τι γινεται σε αυτη την περιπτωση ; Οι θεσεις που προκηρυχθηκαν, καλυπτονται καπως αλλιως ; Δεν καλυπτονται καθολου ; Υπαρχουν αναγκαστικες μεταθεσεις ;

ξερω πως αυτο που ρωταω, δεν προκειται να συμβει ποτε. Απλα λεω
alex
Vag13

Δημοσίευση από Vag13 »

Οχι φιλεε.. μεσα απο τρικαλα...
officer

Δημοσίευση από officer »

Καλησπέρα και από μένα. Παλικάρια πότε λέτε να δώσουμε για αθληματα, ψυχοτεχνικά κλπ; Κι επίσης πότε λέτε να βγουν οι πίνακες με τους έγκυρους;
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 183

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Υπάρχει ένα κουτάκι στο τέλος της προκήρυξης αναφέρει ότι " δέχομαι να διοριστω σε θέση που δεν έχω δηλώσει αλλά αυτή έχει παραμείνει κενή". Όποιος έχει σταυρώσει αυτό το κουτάκι αυτομάτως αν συμβεί αυτό που λες μπαίνει στον διαγωνισμό για αυτή την κενή θέση. Εγώ που έχω δηλώσει τον κύριο τίτλο έχω αποδεχθεί το παραπάνω.
Vag13

Δημοσίευση από Vag13 »

Παιδια γνωριζουμε ποσοι εχουν γενικα το πτυχιο ιεκ π ζηταει ως κυριο προσον.. εδω στα τρικαλα δν νομιζω να μαστε πανω απο 3 π καναμε τα χαρτια με πτυχιο!
Paulos

Δημοσίευση από Paulos »

Καλησπέρα, μία ερώτηση ψιλοάσχετη με τη διαδικασία. Γνωρίζετε αν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι αλλάζουν την ταυτότητα τους σε υπηρεσιακή όταν διοριστούν ή παραμένουν με την πολιτική τους ταυτότητα καθότι υπάγονται στο πολιτικο προσωπικό του δημοσιου τομέα;
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Για τους εξωτερικούς φρουρούς που είναι ένα ενοπλο ξεχωριστό σώμα ασφαλείας του υπουργείου δικαιοσύνης προβλέπεται έκδοση δεύτερης υπηρεσιακής ταυτότητας. Για τους σωφρονιστικός όχι δεν προβλέπεται.
Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από Miron »

Προσωπική μου άποψη έπρεπε να υπάρχουν μόνο χρήστες με λογαριασμό στο φόρουμ και όχι να ποσταρει ο κάθε ένας σαν απλος επισκέπτης και πολλές φορές ιδιο ατομο με διαφορετικα ονόματα γιατί δεν υπαρχει ειλικρίνεια. Δεν είναι "μπιχτη" για τους διαχειριστές, απλά θα ήταν καλύτερη η συζήτηση!
alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από alex7 »

Miron έγραψε: Προσωπική μου άποψη έπρεπε να υπάρχουν μόνο χρήστες με λογαριασμό στο φόρουμ και όχι να ποσταρει ο κάθε ένας σαν απλος επισκέπτης και πολλές φορές ιδιο ατομο με διαφορετικα ονόματα γιατί δεν υπαρχει ειλικρίνεια. Δεν είναι "μπιχτη" για τους διαχειριστές, απλά θα ήταν καλύτερη η συζήτηση!
Συμφωνω
alex
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Και εγώ συμφωνώ, ειδικά σε αυτό το νήμα που έχει κλείσει δύο φορές από ανώνυμα τρολ!!
Paulos

Δημοσίευση από Paulos »

Ευχαριστώ redman316 για την απάντηση σου. Το είχα απορία αυτό με τις ταυτότητες. Άντε να περάσει ο καιρός να βγουν τα αποτελέσματα μας έχει φάει το άγχος, όχι τόσο για το θέμα δουλειάς διότι εργάζομαι και τώρα και δεν έχω παραπονο. Και για να πούμε λιγο για τις επιλογές μας εγώ έχω κάνει με κύριο τίτλο σπουδών και πρώτη επιλογή έβαλα Ναύπλιο.
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Και εγω ομοια νε εσενα Παυλο και δευτερη πολη Λαρισα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες