Καψόνι στο στρατό

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 26

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από Greek_Army »

100ARI έγραψε:ΓΚΡΕΕΚ ΑΡΜΥ αμα μου πουνε κανε τον ***** θα τον κανω; Με πειραται απ'τα μουτρα οχι εσυ αλα ο 297ιμακ που μας το παιζει και μαγκακι τεσπα. Δεν μπαινω στρατο για να κανω τον τσαπουκα ειπα μονο εαν τυχει και πουνε μια αγγαρεια που την θεωρησω εξεφτελιστεικει και επιμενουναι και μου υψωσουν φωνη μονο τοτες. Και κατι αλο ενας φιλος μου που ειχε μπει στρατο και του ειπε ενας καραβανας να κανει μια δουλεια και τον βουτηξε απ'τον γιακα γιατι δεν του καναναι τιππτα αυτος; Και λες οτι μου τα λετε για το καλο μου αν και δεν νομιζω γιατι εχουν δει πολα τα ματια μου Αλα ουτε και σας κατηγορο εκτος απο τον 297ιμακ που λεει πολα

To παραπάνω με το "ηλεκτρόνιο" που σου είπε ο νάσος. Εσύ με την λογική σου θα το θεωρήσεις *****. Εγώ το είχα πάρει στον χαβαλέ. Τελοσπάντων. Κοίτα την εναλλακτική θητεία. Γιατί πραγματικά δεν σε βλέπω να την παλεύεις

297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 17
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

100ARI έγραψε:Με πειραται απ'τα μουτρα οχι εσυ αλα ο 297ιμακ που μας το παιζει και μαγκακι τεσπα.
100ΑΡΙ έγραψε:Γιατι εγω ρε φιλε δεν γουσταρω τον στρατο και να μου δινει διαταγες ο καθς μ@@ας δουλος δεν εγινα και δεν θα γινω σε κανεναν ειμαι που ειμαι απ'τη φυση μου νευρικος και λιγο τρελαμενος λιγο πιεση η κατι να μου πουνε θαγινει χαμος
Εσυ αρχησες να πουλας πρωτος μαγκια εδω... οποιος διαφωνει ας παραθεσει τον αντιλογο...

Άβαταρ μέλους
evritis309
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 2

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από evritis309 »

100ARI έγραψε:Και κατι αλο ενας φιλος μου που ειχε μπει στρατο και του ειπε ενας καραβανας να κανει μια δουλεια και τον βουτηξε απ'τον γιακα γιατι δεν του καναναι τιππτα αυτος;

Τι ειδικότητα είπαμε είχε ο φίλος σου; Χειριστής ραδίου αρβύλας μήπως;
100ΑΡΙ

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από 100ΑΡΙ »

Τη ειναι η εναλλακτικη θειτεια; Δεν πουλησα μαγκια 297ιμακ απλως ειπα εαν δεν δεχτω να κανω αγγαρεια καψονι οπως θελεται να το πειτε λεω μετα τι γιναιται εαν δεν θελω μπορει να γινει κατι η πρεπει να πλακωθουμαι αυτο ειπα σε περιπτωση ομως που δεν υπαρχει αληα λυση

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Καψόνι στο στρατό

100ΑΡΙ έγραψε:Τη ειναι η εναλλακτικη θειτεια; Δεν πουλησα μαγκια 297ιμακ απλως ειπα εαν δεν δεχτω να κανω αγγαρεια καψονι οπως θελεται να το πειτε λεω μετα τι γιναιται εαν δεν θελω μπορει να γινει κατι η πρεπει να πλακωθουμαι αυτο ειπα σε περιπτωση ομως που δεν υπαρχει αληα λυση

5 μηνύματα ποιο πάνω διάβασε αυτό που σου έδωσα
100αρι

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από 100αρι »

Ο ορκος λεει να εκτελω προθυμος και ανευ αντιλογιας τα σιαταγαστων και λεω ααμα μου πυν να κανω τον ***** θα τον κανω αυτο ειπα. Αυτο που ειπε ο νασσος για ηλεκτρονιο ουτε ξερω ειναι. Τωρα το ειδα αυτο που εστειλες απλος πριν το προσπερασα καταλαθος και δεν το ειδα

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Καψόνι στο στρατό

To ηλεκτρόνιο είναι. Ας πούμε βρίσκεσαι σε βραδυνή αναφορά. Και σου λένε να κάνεις το ηλεκτρόνιο. Η διαδικασία είναι απλή. Τρέχεις γύρω γύρω από όλους τους φαντάρους και φωνάζεις είμαι ένα τρελό τρελό ηλεκτρόνιο Εικόνα οπότε με την λογική σου. Δεν πρέπει να το κάνεις.
1OOARI

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από 1OOARI »

Γκρεεκ αρμυ εαν διαβασα καλα ειναι 17 μηνες η εμαλλακτικη θειτεια;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Καψόνι στο στρατό

Ότι διάβασες

Oκ τέλος ξεφύγαμε, αν κατάλαβες φίλε 100αρι καλώς, σε συμβουλέψαμε τόσα άτομα που ζήσαμε τον στρατό. Και σου είπαμε τι παίζει. Κάνε ότι νομίζεις
100αρι

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από 100αρι »

17 Μηνες χαχαχαχ μονο αυτο καταλαβα

297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 17
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

100ΑΡΙ έγραψε:Γιατι εγω ρε φιλε δεν γουσταρω τον στρατο και να μου δινει διαταγες ο καθς μ@@ας δουλος δεν εγινα και δεν θα γινω σε κανεναν ειμαι που ειμαι απ'τη φυση μου νευρικος και λιγο τρελαμενος λιγο πιεση η κατι να μου πουνε θαγινει χαμος
100ΑΡΙ έγραψε: Δεν πουλησα μαγκια 297ιμακ απλως ειπα εαν δεν δεχτω να κανω αγγαρεια καψονι οπως θελεται να το πειτε λεω μετα τι γιναιται εαν δεν θελω μπορει να γινει κατι η πρεπει να πλακωθουμαι αυτο ειπα σε περιπτωση ομως που δεν υπαρχει αληα λυση
Βασικα... εγω εξακολουθω να πιστευω οτι πουλας μαγκια κ στις 2 περιπτωσεις... Οταν σου λενε κατι και δεν το κανεις υπαρχει η παραγραφος 54 στον Στρατιωτικο Ποινικο Κωδικα για Ανυπακοη και προβλεπει ποινη απο φυλακιση εως και θανατο σε περιοδο πολεμου και η 59 για Βιαιοπραγία που προβλεπει απο 6 μηνες εως και 2 χρονια φυληση. Φυσικα το Ποινικο σου Μητρωο θα το λερωσουν Στρατοδικες και οταν με το καλο βγεις εξω θα αντιμετωπισεις τις οποιες συνεπειες συνεπαγεται αυτο... Αντιστοιχα αρθρα υπαρχουν και στον Πειθαρχικο Κανονισμο της ΕΛΑΣ και ειναι πιο σκληρα! Η ανυπακοη συνεπαγεται απ'ευθειας το ερωτημα της αποταξης. Αλλα και το Πειθαρχικο του δημοσιου οπου θα κανεις "εναλλακτικη θητεια" μην νομιζεις οτι ειναι χαλαροτερο η θα σε χαιδευουν στα αυτια...

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 5

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από D.Y.K »

Προτείνω να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να επανέρθουμε στο θεματάκι μας γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα αναγκαστώ να κλειδώσω (έστω και προσωρινά) το θέμα για να χαλαρώσουμε. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση.
Γιώργος

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από Γιώργος »

DasBoot έγραψε:
Προσωπικα δεν ειμαι κατα του να γινεται καψονι σε κατι κωλοπαιδα
που θελουν να το παιξουν και να κανουν οτι ηλιθιοτητα τους κατεβει
στο κεφαλι. Ομως το θεωρω πολυ ασχημο να κανεις καψονι σε κατι
παιδακια που ειναι τυπικοτατα αλλα ειναι ετσι κλειστα ησυχα ξερετε.

DasBoot Εξαιρετικά όμορφη και αρκετά σπάνια η τοποθέτηση σου Εικόνα.
100ΑΡΙ ηρέμησε ΕικόναΠροτείνω να συνειδητοποιήσεις ότι στο υλικό πεδίο που ζούμε, σε όποια συνθήκη και αν βρίσκεσαι, υπάρχει (ήδη) πάντα κάτι πολύ σημαντικό! Η ελεύθερη βούληση φυσικά. Εκμεταλλεύσου την λοιπόν έξυπνα προς όφελος σου, ώστε να προχωρήσεις.

nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 2

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από nikopaok4 »

Αλλαξα 4 στρατοπεδα σε μερικα είχε πολυ μεγαλα καλοπαιδα, καψωνι δεν είδα πουθενα ούτε απο τους χειροτερα και αυστηρα στελεχη. Υ. Γ. Η αγγαρεια -καθαριοτητα δεν είναι καψωνι εκτος κ αν έχετε ανοσια στην βρωμα και την χολερα

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 5
Επικοινωνία:

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από Nassos »

Εδώ μιλάμε για τη στρατιωτική θητεία. Υπάρχει αντίστοιχο θέμα για τα στελέχη

Καψόνι σε στρατιωτικές σχολές
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση