H μεγαλύτερη πληγή του στρατού είναι οι γυναίκες

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ilias83
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ilias83 »

Δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω πιστευω πως πρεπει να εχει γυναικες ο στρατος.
την ευλυγισια μιας γυναικας δεν μπορει να την εχει ενας αντρας.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Συμφωνώ απόλυτα με τον τίτλο. Και στην αστυνομια το ίδιο ισχύει. Το 98-99% των γυναικών ειναι απάτη για την υπηρεσια και δουλεύουνε εις βάρος των υπολοίπων συναδέλφων. Υπηρεσίες γραφείου, ρεπό άδειες, άδειες τοκετού, μειωμένο ωράριο, ολιγόωρες άδειες... Φταιμε και μεις όμως. Και η γυναίκα μου έχει καταθέσει τα χαρτιά της για ΕΠ. ΟΠ. Και θα προσπαθησω να την καβαντζώσω, μόλις με το καλό περάσει. Οπότε οι γυναίκες να ξέρετε πάντα θα περνάνε καλά στα Σώματα Ασφαλείας.
Anonymous

ilias83 έγραψε:Δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω πιστευω πως πρεπει να εχει γυναικες ο στρατος.
την ευλυγισια μιας γυναικας δεν μπορει να την εχει ενας αντρας.
giati καλε; Σπαγκατο θα κανει;ΕικόναΕικόνα Χριστος και αποστολος
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από Rafale »

Οι γυναικες πια εχουν εισχωρησει σε ολα τα επαγγελματα. Δεν βρισκω το λογο να τοποθετηθει σαν πληγη για το στρατο. Στο στρατο γυναικες ανδρες ειναι ιδιοι. Ιδιες υπηρεσιες μαζι στα σχοινακια, ασκησεις, βολες τουλαχιστο στις αρχες γιατι μετα ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα και αυτο οχι παντα ερχονται εγκυμοσυνες παιδια κλπ. στην αρχη ομως συμμετεχει το ιδιο με τους ανδρες

Anonymous

Οπως λεει και ο τιτλος μεγαλητερη πληγη του στρατου... Δεν ειναι οι γυναικες Αλλα οι ανθρωποι χωρις ηθος, ιδανικα, χωρις πιστευω σε πατριδα θτησκεια οικογενεια... Αυτοι και μονο αυτοι ειναι η πληγη αναξαρτητα τι φυλλο εχουν... Ολα τα αλλα ειναι για κομπλεξικους που κριβονται πισω απο το μικρο τους δαχτυλακι.
mila82
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από mila82 »

ΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Οπως λεει και ο τιτλος μεγαλητερη πληγη του στρατου... Δεν ειναι οι γυναικες Αλλα οι ανθρωποι χωρις ηθος, ιδανικα, χωρις πιστευω σε πατριδα θτησκεια οικογενεια... Αυτοι και μονο αυτοι ειναι η πληγη αναξαρτητα τι φυλλο εχουν... Ολα τα αλλα ειναι για κομπλεξικους που κριβονται πισω απο το μικρο τους δαχτυλακι.

Εικόνα
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Και πολλες φορες ειναι περισοτερο ανδρες απο κατι αλλους. Και το λεει η καρδια τους. Τα παντα ολα.

Metaldiakos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Metaldiakos »

Εγώ πάντως θα ήθελα να δω μια γυναίκα να με διατάζει. Δεν ξέρω απλά δεν μπορώ ρε παιδιά.
helen
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από helen »

Metaldiakos έγραψε:Εγώ πάντως θα ήθελα να δω μια γυναίκα να με διατάζει. Δεν ξέρω απλά δεν μπορώ ρε παιδιά.
θα συνηθισεις γλυκε μου μην ανυσηχεις.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Η μεγαλυτερη πληγη του στρατου δεν ειναι οι γυναικες αλλα μερικα μυαλα που εχουν τετοιες ιδεες. Χωρις να μπορουν να δωσουν επιχειρηματα ετσι απλα για να λεμε δηλ
helen
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από helen »

Η μεγαλυτερη πληγη του στρατου ειναι οι κομπλεξικοι και μισογυνηδες αντρες.
Melkor
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Melkor »

mila82 έγραψε:
ΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Οπως λεει και ο τιτλος μεγαλητερη πληγη του στρατου... Δεν ειναι οι γυναικες Αλλα οι ανθρωποι χωρις ηθος, ιδανικα, χωρις πιστευω σε πατριδα θτησκεια οικογενεια... Αυτοι και μονο αυτοι ειναι η πληγη αναξαρτητα τι φυλλο εχουν... Ολα τα αλλα ειναι για κομπλεξικους που κριβονται πισω απο το μικρο τους δαχτυλακι.

Εικόνα

οπως τα λεει ειναι παιδια... Και θυμαμαι μαλιστα σε μια συζητηση με τον προπερσυνο διοικητη ευελπιδων κατι που του ειχε κανει εντυπωση ηταν οτι οι γυναικες Οπως ειχε πει, Ηταν "σκυλια". Και στο διαβασμα και στα αγωνισματα το εβαζαν κατω πολυ πιο δυσκολα απο τους αντρες.
Melkor
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Melkor »

Α και το κυριοτερο. Η μεγαλυτερη πληγη στον στρατο και γενικα στην ελλαδα ειναι η πολιτικη
Triton
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 8
Ενδιαφέροντα: Ιστορία, Θάλασσα, Πολεμικές Τέχνες, Ορειβασία
Επάγγελμα: Επιχειρηματίας

Δημοσίευση από Triton »

Θεωρώ τον εαυτό μου ότι δεν ανήκω στην κατηγορία των μισογύνηδων ή των κομπλεξικών, και θα έλεγα ότι το πρόβλημα μου είναι το ότι δεν μπορώ να δεχτώ διαταγές από κανέναν που δεν μπορεί να κάνει (τουλάχιστον το ίδιο με μένα, αν όχι καλύτερα) αυτό που καλούμε να κάνω εγώ.<

-

Και σε αυτό το προσωπικό μανιφέστο δεν διαχωρίζω το άνδρας ή γυναίκα.

Και για να πω και ένα παράδειγμα, δεν μπορεί να μου λέει γυναίκα αρχιλοχίας των καταδρομών να πάω μαζί της να κάνουμε έφοδο σε εσωτερικές σκοπιές στο μεγαλύτερο στρατόπεδο του Βόλου επειδή είναι νύχτα και φοβάται.

-

Συνέβη αυτό πριν από πολλά χρόνια σε εμένα και στα περίπολα που έβγαζα από γυναίκα που είχε τελειώσει Ρεντίνα και Αλεξίπτωτα.

-

Και για να μην παρεξηγηθώ, είναι γνωστό σε όλους ότι μεγάλο μέρος της εκπαίδευσης περιλαμβάνει ασκήσεις μέσα στη νύχτα. Δεν μπορεί να είναι κάποιος εκπαιδευμένος σε ασκήσεις και δολιοφθορές μέσα στη νύχτα και μάλιστα σε εχθρικό έδαφος και να φοβάται να κάνει έφοδο στις σκοπιές σε ελεγχόμενο έδαφος. Ανεξάρτητα αν είναι άνδρας ή γυναίκα.

-

Και δεν έχει να κάνει με το αν θα τον αποδεχτώ ή όχι (έτσι και αλλιώς το σύστημα και η ιεραρχία με αναγκάζει να τον αποδεχτώ) αλλά αν θα κερδίσει τον σεβασμό μου όταν θα με διατάξει.

-

Και για να μην νομίσει κανείς ότι καταφεύγω εναντίων των γυναικών, και ο τότε διοικητής μου στην ίδια κατηγορία ήταν μιας και στην αξιολόγηση της μονάδας μου ήταν μόνιμα απών (προπορευόταν με το τζιπ του επιτελάρχη).

-

Και μάλιστα κατόπιν κοροϊδευτικού σχολίου του επιτελάρχη όταν ο διοικητής μας είχε το θράσος να σχολιάσει τον ρυθμό που έτρεχε ο υποδιοικητής (αυτό έγινε μπροστά μας, και πραγματικά έγινε ρεζίλι μπροστά σε όλους) ο οποίος έτρεχε μαζί μας και ήταν πάντα μπροστάρης σε κάθε μας άσκηση.

-

Πως λοιπόν να κερδίσουν τον σεβασμό του απλού φαντάρου ακόμα και αν ο στρατός μας αναγκάζει (και πολύ σωστά) να ακολουθήσουμε τις διαταγές τους;

/Τρίτων

helen
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από helen »

Triton έγραψε: Θεωρώ τον εαυτό μου ότι δεν ανήκω στην κατηγορία των μισογύνηδων ή των κομπλεξικών, και θα έλεγα ότι το πρόβλημα μου είναι το ότι δεν μπορώ να δεχτώ διαταγές από κανέναν που δεν μπορεί να κάνει (τουλάχιστον το ίδιο με μένα, αν όχι καλύτερα) αυτό που καλούμε να κάνω εγώ.<

-

Και σε αυτό το προσωπικό μανιφέστο δεν διαχωρίζω το άνδρας ή γυναίκα.

Και για να πω και ένα παράδειγμα, δεν μπορεί να μου λέει γυναίκα αρχιλοχίας των καταδρομών να πάω μαζί της να κάνουμε έφοδο σε εσωτερικές σκοπιές στο μεγαλύτερο στρατόπεδο του Βόλου επειδή είναι νύχτα και φοβάται.

-

Συνέβη αυτό πριν από πολλά χρόνια σε εμένα και στα περίπολα που έβγαζα από γυναίκα που είχε τελειώσει Ρεντίνα και Αλεξίπτωτα.

-

Και για να μην παρεξηγηθώ, είναι γνωστό σε όλους ότι μεγάλο μέρος της εκπαίδευσης περιλαμβάνει ασκήσεις μέσα στη νύχτα. Δεν μπορεί να είναι κάποιος εκπαιδευμένος σε ασκήσεις και δολιοφθορές μέσα στη νύχτα και μάλιστα σε εχθρικό έδαφος και να φοβάται να κάνει έφοδο στις σκοπιές σε ελεγχόμενο έδαφος. Ανεξάρτητα αν είναι άνδρας ή γυναίκα.

-

Και δεν έχει να κάνει με το αν θα τον αποδεχτώ ή όχι (έτσι και αλλιώς το σύστημα και η ιεραρχία με αναγκάζει να τον αποδεχτώ) αλλά αν θα κερδίσει τον σεβασμό μου όταν θα με διατάξει.

-

Και για να μην νομίσει κανείς ότι καταφεύγω εναντίων των γυναικών, και ο τότε διοικητής μου στην ίδια κατηγορία ήταν μιας και στην αξιολόγηση της μονάδας μου ήταν μόνιμα απών (προπορευόταν με το τζιπ του επιτελάρχη).

-

Και μάλιστα κατόπιν κοροϊδευτικού σχολίου του επιτελάρχη όταν ο διοικητής μας είχε το θράσος να σχολιάσει τον ρυθμό που έτρεχε ο υποδιοικητής (αυτό έγινε μπροστά μας, και πραγματικά έγινε ρεζίλι μπροστά σε όλους) ο οποίος έτρεχε μαζί μας και ήταν πάντα μπροστάρης σε κάθε μας άσκηση.

-

Πως λοιπόν να κερδίσουν τον σεβασμό του απλού φαντάρου ακόμα και αν ο στρατός μας αναγκάζει (και πολύ σωστά) να ακολουθήσουμε τις διαταγές τους;

/Τρίτων

μην ανυσηχεις Οταν μπω εποπ θα τα κανω εξισου καλα με σενα αν οχι καλυτερα. Αν δεν ημουν βεβαιη και σιγουρη για τον εαυτο μου δεν θα εβαζα ερπυστριοφορα ειδικοτητα ενω Μπορουσα να βαλω δουλεια γραφειου με το πτυχιο μου.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης