ΥΕΑ: Προϋποθέσεις για κατάταξη

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
ΛευτέρηςΕ.Δ
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ΛευτέρηςΕ.Δ »

Απο τη στιγμη που εχεις τη βεβαιωση στα χερια σου ολα καλα θα πανε Εικόνα
Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
Άβαταρ μέλους
VIP
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από VIP »

Παιδια εγω στα γερμανικα εχω πτυχιο επιπεδου Β1 και στα αγγλικα Γ2 (proficiency) οταν πηγα για να κανω το περιοδευων στην στρατολογια αυτη που μου εκανε τα χαρτια δεν ηξερε την τυφλα της και εβαλε στις ξενες γλωσσες μου οτι ναναι γνωσεις (νομιζω πρεπει να μου εβαλε proficiency και στα 2).

Επειδη εχω διαβασει οτι αν δηλωσεις ψευδη στοιχεια γραμματικων γνωσεων αποκλειεσαι απο δοκιμος υπαρχει περιπτωση να με κοψουν;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Greek_Army »

VAS έγραψε:Παιδιά καλημερα! Παραδιδω σε λιγους μηνες την πτυχιακή μου για τη σχολή μου και θελω να μπω Αυγουστο ως Δοκιμος. Λογω μυωπιας βγαινω (κοντα στο 6) βγαινω Ι2, ομως με το χαρτι της σχολης μου μπορω να μπω (το κανω κυριως για τα μορια αργοτερα αν χρειαστει πουθενα). Ομως επειδη κανονικά θα ορκιστώ Νοέμβριο-Δεκέμβριο παρότι θα εχω τελειωσει κατα τον Μαϊο, υπαρχει περιπτωση να μην μου μετρησουν το πτυχιο; Με καποια βεβαιωση λογικα οτι τελειωσα, δεν θα εχω προβλημα ετσι;

επειδή αναφέρεις ότι το κάνεις κυρίως Για τα μόρια, να έχεις υπόψιν σου ότι με 6 μυωπία κόβεσαι από όλα τα σώματα ασφαλείας, μόνο αν κάνεις laser θα σου φανούν χρήσιμα

Άβαταρ μέλους
jannous
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από jannous »

καλησπερα. Ειχα αναβολη για λογους υγειας την εκοψα, παρουσιαστικα στο 424 ΓΝΣ και απο την επιτροπη πηρα Ι2. Μπηκα στο ιντερνετ και ειδα οτι 1/03 παρουσιαζομε αυλωνα ΚΕΤΘ.4 μερες πριν την κανονικη εσσο ξερετε γιατι γινετε αυτο; Και κατι αλλο μπορω να δηλωσω ΥΕΑ στα τεθωρακισμενα με Ι2 + οτι ειχα παρει αναβολη για λογους υγειας;

Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2012 Β΄ ΕΣΣΟ (Μάρτιος) δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 2/2012 την 01/03/2012 σε Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ) (ΑΥΛΩΝΑ).
Έχετε επιλεγεί Τεθωρακισμένα.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

1.Eξ'αναβολής κατάταξη

2. Όχι δεν μπορείς να πας δόκιμος από την στιγμή που έχεις πάρει αναβολή για λόγους υγείας

νικος

Δημοσίευση από νικος »

Καλημερα ηθελα να ρωτησω εγω που παρουσιαζομαι 5 μαρτιου στο μ πευκο και θελω να γινω ΥΕΑ αλλα δεν εχω απολλττηριο λυκειου γιατι το σταματησα τωρα για να παω φανταρος και το ιουνιο θα δωσω για να το παρω μπορω να γινω ΥΕΑ
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από D.Y.K »

νικος έγραψε:Καλημερα ηθελα να ρωτησω εγω που παρουσιαζομαι 5 μαρτιου στο μ πευκο και θελω να γινω ΥΕΑ αλλα δεν εχω απολλττηριο λυκειου γιατι το σταματησα τωρα για να παω φανταρος και το ιουνιο θα δωσω για να το παρω μπορω να γινω ΥΕΑ

Δυστυχώς όχι. Κανονικά για να έχεις ένδειξη για ΥΕΑ πλέον θα πρέπει οπωσδήποτε να έχεις απολυτήριο λυκείου. Φυσικά όταν σου έρθει το χαρτί κατάταξης ρίξε μια ματιά επάνω και δές άν θα έχει την συγκεκριμένη ένδειξη (για ΥΕΑ) , άν και δεν νομίζω!
συντομα ΣΤΡ (ΜΧ)

Δημοσίευση από συντομα ΣΤΡ (ΜΧ) »

Μπαίνω 5/3 και ήθελα να ρωτήσω ποσο σχολαστική υγειονομική εξέταση σε κάνουν για ΥΕΑ. Δηλαδή αν αποκρυψεις κάποια πάθηση σου θα την ανακαλύψουν; Επίσης με το παραπάνω σωματικό βάρος υπάρχει πρόβλημα η το παραβλέπουν; Και τέλος αν τα παραπάνω μπορούν εύκολα να παραβλεφθουν με βισματικη παρέμβαση; :)
Άβαταρ μέλους
Maniatis
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Maniatis »

συντομα ΣΤΡ (ΜΧ) έγραψε:Μπαίνω 5/3 και ήθελα να ρωτήσω ποσο σχολαστική υγειονομική εξέταση σε κάνουν για ΥΕΑ. Δηλαδή αν αποκρυψεις κάποια πάθηση σου θα την ανακαλύψουν; Επίσης με το παραπάνω σωματικό βάρος υπάρχει πρόβλημα η το παραβλέπουν; Και τέλος αν τα παραπάνω μπορούν εύκολα να παραβλεφθουν με βισματικη παρέμβαση;:)

Αναλογως που θα σου κανουν τις εξετασεις... Π. Χ στο 401 δεν τους ξεφευγει τιποτα... Τωρα στους γιατρους μεσα στις μοναδες ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα... Οσο αφορα το βαρος αν ειναι πολυ παραπανω απο το φυσιολογικο θα σε βγαλουν Ι2 Η Ι3 οτι βυσμα και να βαλεις ειναι δυσκολο να καλυφθει αυτο τουλαχιστον αν πας ΥΕΑ... ! Εγω στη σχολη ΥΕΑ δεν θυμαμαι κανενα υπερβαρο. Τουλαχιστον στην κρητη ΣΕΑΠ!
ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!(ΚΕΑΠ 2010 Γ'ΕΣΣΟ!)
vagelis79
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από vagelis79 »

Παντως δεν ειναι καλο να αποκρυψεις καποια παθηση που πιθανον να εχεις. Καλο ειναι οι γιατροι να γνωριζουν πληρως την κατασταση σου...
vas

Δημοσίευση από vas »

Θελω να μπω ΔΕΑ και εχωντας μυωπια 7,5. Βασει ΦΕΚ με απορριπτουνε με Ι3. Αν μπω με φακους οπως διαβαζω και παραπανω οτι ειναι ευκολο να μην με καταλαβουν, στη ΣΕΑΠ ή σε οποια αλλη μοναδα με στειλουν, υπαρχει περιπτωση να με ξανακανουν εξετασεις;Nα το ρισκαρω;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Εμάς ρωτάς αν θα το ρισκάρεις η όχι; Στο στρατό ανά πάσα στιγμή μπορεί να σου κάνουν οποιαδήποτε εξέταση
vas

Δημοσίευση από vas »

Greek_Army έγραψε:Εμάς ρωτάς αν θα το ρισκάρεις η όχι; Στο στρατό ανά πάσα στιγμή μπορεί να σου κάνουν οποιαδήποτε εξέταση

Δεν το νομιζω αυτο. Δηλαδη τι ετσι στα καλα του καθουμενου να με παραπεμψουν ξανα σε οφθαλμιατρο; Εισαι σιγουρος οτι μπορει να συμβει αυτο;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Εγώ σου είπα την γνώμη μου τώρα εσύ κάνε ότι σε φωτίσει ο θεός
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης