Μόρια ανά ειδικότητα ΕΠΟΠ (2009);

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από illy »

Α καλα Κωνσταντινε... Καλα κρασσα!Εικόνα Σιγα μην με καλεσουν! Με δικαιολογητικο μονο απολυτηριο λυκειου κ χωρις τα μορια συνεντευξης τα μορια θα κυμανθουν σε πολυ χαμηλα επιπεδα...
Dum spiro spero
Άβαταρ μέλους
DinosV
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από DinosV »

Βρε συ μην απογοητευεσαι μπορει και να μπειτε σαν ΕΠΙΛΑΧΩΝ δεν ξερεις τι εχουν δει τα ματια μου Λοκατζηδες (ηταν φανταροι ΛΟΚ και ειχαν μπει ΕΠΟΠ) την δευτερη και τριτη ημερα να πεταγονται με το σακο απο το θαλαμο και κατευθειαν στο Γραφειο Προσωπικου για Δηλωση Παραιτησης. Μιλαμε για πολλους μαζι οχι χαζα τωρα.ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΤΕ!
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

DinosV έγραψε:Παιδες το αρχειο εγω το εφτιαξα αλλα το προγραμμα της σελιδας που το εχω ανεβασει κ το φιλοξενει μου το διαφοροποιησε λιγο.

Τεσπα για Αμυνης Αεροδρομιων (ΑΑΔ) ο 1ος ΕΠΙΤΥΧΩΝ ειχε 1062 μορια (+200 μορια συνεντευξης) και ο τελευταιος ΕΠΙΤΥΧΩΝ ειχε 564, μετα σας παραθετω και τα μορια των Επιλαχοντων κατα τα οποια ο 1ος ΕΠΙΛΑΧΩΝ ειχε 564 μορια και 541 ο τελευταιος.

Οσον αφορα τους Αμυνης μετα Σκυλου (ΑΦΜΣ) , αν και σχεδον ποτε δεν θα εχεις σκυλο παρα μονο στην εκπαιδευση, ο 1ος ΕΠΙΤΥΧΩΝ ειχε 887 μορια και ο τελευταιος 622 και στους ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ο 1ος ειχε 622 και 590 ο τελευταιος.

Στα 1062 και στα 564 μόρια ειναι μεσα και η συνεντευξη; Η οχι;
Άβαταρ μέλους
DinosV
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από DinosV »

Ενα καημο εχω σε αυτο το φορουμ, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν διαβαζει σωστα τα οσα γραφονται εδω μεσα, και εκτος αυτου δεν διαβαζουν και τα προηγουμενα εφοσον ενδιαφερονται τοσο!

Παρολα αυτα το αναφερω μεσα στην παρενθεση οτι συμπεριλαμβανει και τα 200 μορια της συνεντευξης!
Anonymous

Καλησπερα παιδια. Εχω τελειωσει ιεκ, και τεε α, β. Κυκλου θελω να ρωτησω αν συψηζονται και οι τρεις σχολες; Η μονο η μια του ιεκ; Παιρνω δηλαδη 300 μορια που ειναι του ιεκ, η 610 μορια και των τριων.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από illy »

Οχι φυσικα! Μανο θα μετρησει το πτυχιο που θα σου δωσεις τα περισσοτερα μορια, απο αυτα τα 3 πτυχια που ειπες θα μετρησει μονο το ενα που εχει τα περισσοτερα μορια

Dum spiro spero
Anonymous

Οσοι εχουν υπηρετησει 12μηνη θητεια ποσα μορια παιρνουν;
Anonymous

illy έγραψε:Οχι φυσικα! Μανο θα μετρησει το πτυχιο που θα σου δωσεις τα περισσοτερα μορια, απο αυτα τα 3 πτυχια που ειπες θα μετρησει μονο το ενα που εχει τα περισσοτερα μορια

Διαβασα πιο πανω οτι στην ειδικοτητα αμυνας αεροδρομιου ο 1ος μπηκε με 1064 μορια. Αν υποθεσουμε οτι αυτος ειχε 450μορια απο αει + το Προφισενση που ειναι 160.450+160=610+200 απο την συνεντευξη, παμε στα 810. Και αν ειχε και πτυχιο προγραμματιστη Η/Υ παμε 810+40=850. Σου απανταω με βαση αυτο που ειπες, οτι σου επιλεγουν τα πτυχια με τα περισσοτερα μορια που δινεις.1064 - 850= 214 μορια θελει ακομα για να φτασει τα 1064.
Anonymous

Παιδια καλησπερα, εχω πτυχιο ιεκ και εχω κανει 12μηνο στο στρατο, ποσα μορια βγαινουν; Στην προκυρηξη δηλωσα αμυνης αεροδρομιων, λετε να τα καταφερω; Σας ευχαριστω πολυ.
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Velerefontis »

Παντως παιδια, βλεπω οτι η εισοδος πια στο θεσμο εχει γινει υπερμετρα δυσκολη. Εγω το 2002 μπηκα με 420 μορια και μαλιστα με αρκετα καλη σειρα στους αμυνης,15ος στους 80.
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Anonymous

Αρα εγω που εχω πτυχιο ιεκ, και 12μηνο παω στα 360 μορια. Δυσκολα δηλαδη για αμυνης αεροδρομιων.
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Πτυχιο ξενη γλωσσας εχεις;
Anonymous

Δυστυχως οχι... :(
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δυσκολα φιλε μου, δυστυχως. Αν εδινες το 2002 θα ησουν σιγουρα μεσα. Αλλα τωρα...
Anonymous

Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια, ποτε δεν ξερεις τι γινεται.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης