ΕΤΑ - Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών

Πληροφορίες και συζητήσεις για τις στρατιωτικές σχολές,την εκπαίδευση, τους μισθούς, τη βαθμολογική εξέλιξη και τη ζωή των στρατιωτικών
Απάντηση
Στρατός και θητεία
aetos-lok
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από aetos-lok »

Γεια χαρα σε ολους. τα κομμαντα δεν μασανε ρεεεε! απλα εκτελουν. οσο πλακα και να κανουμε χρειαζεται ενημερωση. τα υποψηφια κομμαντα μας χρειαζονται. και τα βατραχια. στην εποχη που ζουμε ολοι λουφαρουν. ποιος θα πολεμησει τον πορωμενο τουρ@ο που ετοιμαζεται να μας την πεση; παλι στα χωρικα μας ειναι και ψαχνουν πετρελαια. φιλε φιδεα, νασσο ριξτε καμια αναρτηση με τα παντα για τα αλεξιπτωτα αν δεν το εχετε ειδη κανει. γιατι εκτος του γελιου, το προβλημα υπαρχει. αλλο τωρα. θεμε παιδια που θα τα δωσουν ολα για την σημαια αλλα με αυτα που ακουνε ολο και λιγοστευουν. συνεχεια διαβαζω στο τροκτικο κατι επ. οπ που παραπονιουνται για καψονια. και θυμαμαι τα χρονια μου ουτε τα ματια δεν σηκωναμε να δουμε τον εκπαιδευτη. και τωρα ολοι εχουν γινει λαιλαιδες; α ρε ***** τη τα 50 να γινοντουσταν 20, και γω εκει να παιρνω καμψεις. ατελειωτες καμψεις.
Μακεδονας
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Μακεδονας »

Τα αποτελεσματα τής τεχνολογιας και της... Καλοπερασης φιλε μου.
Αλλο να πας για την σημαια και αλλο... Το "μπανγκι τζαμπινγκ" των αποτυχημενων αλεξιπτωτιστων.

Πεζοναύτης!

Δημοσίευση από Πεζοναύτης! »

Ποιοι επ. Οπ και πράσινα άλογα. Τί λέμε τώρα. Αυτοί ακούνε οτι θα κάνουνε 5 υπηρεσίες το μήνα και μόνο δεν κλαψουρίζουν, το παίζουν στελέχη και ο μισθός να πέφτει... Και στον αντίποδα, τα ΣΤΕΛΕΧΗ οι Αξιωματικοί, άθνρωποι σας τον Λοχαγό μου απο την Καρδίτσα... Στο 505 νεοσύλλεκτοι περυσι το καλοκαίρι ακόμα και όταν δεν είχε υπηρεσία, αυτός καθότανε για να μας εκπαιδεύσει το απόγευμα και το βράδυ επάνω στο βουνό, εφνιδιασμό, περίπολο και κάλυψη αποκρυψη. Να έχω βαρέσει 15 ώρες θαλαμόσκυλο χωρίς να κάθομαι σε καρέκλα, μετά να με περιμένουν και 4 ώρες σκοπέτο λόγω εμπλοκής και να μου έρχεται ο εποπ ο δνεας και να μου λέει άνοιξε γρύγορα να βάλω το όπλο μέσα.

Εγώ ήμουν κομμάτια και κουρασμένος και αργούσα. Έβαλε τις φωνές, και τσατίστηκα και εγώ και μας άκουσε όλος ο λοχος. Μας χώρισε ένας επιλοχίας απο ΣΜΥ λίγο πριν πλακωθούμε. Δεν με ένιαζε ούτε φυλακή ούτε τίποτα εκείνη τη στιγμή. Απολύθηκα χωρίς καμια ποινή και με τον φάκελο μου λευκό, έχοντας τιμήσει τό Σώμα μου και τον Μπερέ μου.

Αν γίνει πόλεμος, ο στρατιώτης θα βγαλει το φίδι απο την τρύπα, που στο τέλος δεν πληρώνεται. Ο εποπ έβαλε 1-2-3 σαρδέλες και ΄νομίζει οτι έγινε άνθρωπος...

Xρήστος 09 Β ΕΣΣΟ
307 ΣΕΙΡΆ

ΛΕ. ΣΕ (Λήξη Ενός Σωστού Έτους)
vesst
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από vesst »

Εντυπωσιακο μπορω να πω! Μπραβο σε αυτους που υπηρετησαν, σε αυτους που υπηρετουν και σε οσους θα υπηρετησουν!
aetos-lok

Σημερα 26/09/2010 πραγματοποιηθηκε συναντηση μετα απο 30 ολοκληρα χρονια των πενηνταρηδων ετατζηδων περιοδου 1980-1982. συγκινημενοι ολοι συναντηθηκαμε στην σχολη αλεξιπτωτιστων. μας τιμησε με την παρουσια του ο διοικητης μας τοτε στρατηγος κων/νος τραχανατζης, που ηρθε απο την θεσσαλονικη.40 περιπου κομμαντα με καρδια λιονταριου ακομα, και ορεξη εφηβου,(παρακαλουσαν ολοι για αλμα απο τον πυργο) ξεναγηθηκαν στις καινουργιες εγκαταστασεις της σχολης αλεξιπτωτιστων απο τον διοικητη της ο οποιος αν και δεν ηταν υπηρεσια με μεγαλη ορεξη μας εξηγησε για τις πολλες αλλαγες που εγιναν απο τοτε που αφησαμε το ΄΄σπιτι μασ΄΄. εκει που ηταν το θαλαμακι του ετα διπλα στο κτηριο του συνταγματος τωρα ειναι. αποθηκη. τα θαλαμακια εκει που τα ξερατε, το διοικητηριο αλλαξε, οπως και το λεας συσκευαστων, η λεσχη αξιωματικων στα ιδια, το νορατλας της εκπαιδευσης προς την θαλασσα, το κψμ τελειο και το ετα φυσικα στο μ. πευκο. ειμαστε περιπου 40 ατομα απο καθε γωνια της Ελλάδας, που αφησαν τα παντα και ανταποκριθηκαν στο καλεσμα της καρδιας τους και των μιχαηλιδη- πουλοκεφαλου που το οργανωσαν τελεια. εντυπωση μεγαλη προκαλεσε το καινουργιο μεγαλο πιστοποιημενο κλειστο! σκοπευτηριο 7,62 με κινουμενους στοχους και παραγωγη βιντεο αντιδρασης! ντυμενο ολο με kevlar κατα των εξοστρακισμων. παρευρεθησαν επισης πρωην αξιωματικοι μασ ναννος, κομπορης, πεππες. φευγοντας δακρυσμενοι δωσαμε υποσχεση για φιλικες σχεσεις μεταξυ μας με εντονο τονο σε ετησια βαση. απο το βραδυ του σαββατου τα κομμαντα υπο τον κ. τραχανατζη καταναλωσαν κοπαδια ζωων και βαρελια κρασιων σε ταβερνα στο κορωπι ενω αργοτερα επισκεφθηκαν νυκτερινους. ναους. αυτα και στα δικα σου. μακεδονα.
nyxtopouli

Δημοσίευση από nyxtopouli »

Μακαρι να υπαρχουν και αλλες τετοιες πρωτοβουλιες! Γενικα τι νεα κυριε ακη;
aetos-lok

Για σου νυχτοπουλι. οι περισσοτεροι απο μας θελουμε τωρα να γραφτουμε στην πανελληνια ενωση ελληνων αλεξιπτωτιστων του στρατηγου τραχανατζη, εστω και καθυστερημενα, και να προλαβουμε το αλμα καταδυση στο ισραηλ στις 10 οκτωμβριου. νασο στειλε μου τους κωδικους μου φιλε ταχασα ολα. καλα επρεπε νασουν εκει, πολυ κλαμα μιλαμε, κατι σαν μαρθα βρουτση, σαν να βρηκαμε τα χαμενα αδερφια μας.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 22
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Επικοινώνησε με τον yandr.
nyxtopouli

Δημοσίευση από nyxtopouli »

Πρεπει πραγματι να ηταν συγκινητικο... Ουτως η αλλως πρεπει λογικα να τους θεωρειτε κατι σαν οικογενεια σας! Εμεις διαβασμα εδω περα μπας και μπουμε ευελπιδων και απο κει και περα να να υπηρετησω στις ειδικες δυναμεις και να πετυχω να παω στο ετα που ειναι το μεγαλο μου ονειρο!
Μακεδονας
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Μακεδονας »

"αυτα και στα δικα σου. Μακεδονα. "

Φιλε μου πρεπει να παρω αδεια τον Σεμπτεμβριο αντι του Ιουλιου/Αυγουστου και ειναι αρκετα δυσκολο.
Θα το ηθελα παρα πολυ να ελθω μια τετοια συνάντηση
στρατων
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από στρατων »

aetos-lok έγραψε:Σημερα 26/09/2010 πραγματοποιηθηκε συναντηση μετα απο 30 ολοκληρα χρονια των πενηνταρηδων ετατζηδων περιοδου 1980-1982. Συγκινημενοι ολοι συναντηθηκαμε στην σχολη αλεξιπτωτιστων. Μας τιμησε με την παρουσια του ο διοικητης μας τοτε στρατηγος κων/νος τραχανατζης, που ηρθε απο την θεσσαλονικη.40 περιπου κομμαντα με καρδια λιονταριου ακομα, και ορεξη εφηβου,(παρακαλουσαν ολοι για αλμα απο τον πυργο) ξεναγηθηκαν στις καινουργιες εγκαταστασεις της σχολης αλεξιπτωτιστων απο τον διοικητη της ο οποιος αν και δεν ηταν υπηρεσια με μεγαλη ορεξη μας εξηγησε για τις πολλες αλλαγες που εγιναν απο τοτε που αφησαμε το ΄΄σπιτι μασ΄΄.

Εκει που ηταν το θαλαμακι του ετα διπλα στο κτηριο του συνταγματος τωρα ειναι. Αποθηκη. Τα θαλαμακια εκει που τα ξερατε, το διοικητηριο αλλαξε, οπως και το λεας συσκευαστων, η λεσχη αξιωματικων στα ιδια, το νορατλας της εκπαιδευσης προς την θαλασσα, το κψμ τελειο και το ετα φυσικα στο μ. Πευκο. Ειμαστε περιπου 40 ατομα απο καθε γωνια της Ελλάδας, που αφησαν τα παντα και ανταποκριθηκαν στο καλεσμα της καρδιας τους και των μιχαηλιδη- πουλοκεφαλου που το οργανωσαν τελεια. Εντυπωση μεγαλη προκαλεσε το καινουργιο μεγαλο πιστοποιημενο κλειστο! Σκοπευτηριο 7,62 με κινουμενους στοχους και παραγωγη βιντεο αντιδρασης! Ντυμενο ολο με kevlar κατα των εξοστρακισμων. Παρευρεθησαν επισης πρωην αξιωματικοι μας ναννος, κομπορης, πεππες. Φευγοντας δακρυσμενοι δωσαμε υποσχεση για φιλικες σχεσεις μεταξυ μας με εντονο τονο σε ετησια βαση.

Απο το βραδυ του σαββατου τα κομμαντα υπο τον κ. Τραχανατζη καταναλωσαν κοπαδια ζωων και βαρελια κρασιων σε ταβερνα στο κορωπι ενω αργοτερα επισκεφθηκαν νυκτερινους. Ναους. Αυτα και στα δικα σου. Μακεδονα.

Γεια σου αετε λοκ. Στην συναντηση που ειχαμε στον ασπροπυργο στις 26 9 10 ξεχασα να σε ρωτισω τι απεγινε ο ντικ στην ρεντινα; ... ...
aetos-lok

Γεια σου σειρα. Ακομα να συνελθω απο την συναντηση μας. Να εξηγησω οτι ο ντικ ηταν το σκυλακι μασκωτ μας που παιρναμε παντα μαζι μας σε ολες τις εκπαιδευσεις, και πηδουσε μαζι μας παντα μεσα στην φορμα μου. Μια φορα εκανε αλμα με τον στρατηγο, και μια με τον νανο. Ειχε 8 αλματα, αρα κερδισε επαξια την πουλαδα η μασκωτ μας. Τον ντικ τον πηρα μαζι μου οταν απολυθηκα και εζησε ευτηχισμενα χρονια μεχρι το 1990. Παντα φιλε οταν ακουγε αεροπλανο, σταματαγε και κοιταζε επανω γρυλλιζοντας.
@xristos@
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από @xristos@ »

Καλημερα πραγματικα απιστευτο αυτο που γραφεται με το σκυλο! Τι αλματα ειχε ελευθερας και τον ειχαται επανω σας ή στατικου;
aetos-lok

Στατικου χρηστο. Να τον εβλεπες μες το αεροπλανο δεν ετρεχε τιποτα, πανω στα μπερκιν πηγαινοερχοταν, και ειχε αδυναμια στον ναννο (γεια σου σπυρο πειροτεχνουργε) και στον μαντζαρη τον ζητα. Τον τραχανατζη τον στρατηγο τον φοβοταν αλλα μια φορα που πειδηξαν μαζι κανενα προβλημα. Μια φορα ξεχασα να πω χθες τον εδωσα και στον αειμνηστο στατηγο γκρατσιο, που ειχε πηδηξει ταμυ (μονος στο στικ) στα μεγαρα.
στρατων
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από στρατων »

Αετέ Λ. Ο. Κ. Καλησπέρα. Αν και πέρασαν 28 χρόνια από τότε δεν μπορώ να ξεκολλήσω από αυτά που ζήσαμε τότε. Έως και το 2000 ήμουν γραμμένος σε κάποιο πανελλήνιο σύνδεσμο και συμμετείχα σε ασκήσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδος και αρκετές φορές μπαινόβγαινα στο Μεγάλο Πεύκο. Τώρα ακόμα στα 50 γυμνάζομαι σχεδόν καθημερινά και αύριο έχουμε καταρρίχηση και αμέσως μετά βολή με λειόκανο. Τελικά μας μύησε ο στρατηγός Τραχανατζής τόσο πολύ σε αυτό τον τρόπο ζωής που είναι αδύνατον να τον αποβάλει κανείς. Τελικά φίλε όλα είναι θέμα ηγέτη και τέτοιον ηγέτη ήμασταν τυχεροί που είχαμε τον στρατηγό μας στην περίοδο '80-'82. Να είναι πάντα καλά. Απόδειξη πόσο μας είχε δεμένους μεταξύ μας που συναντηθήκαμε μετά από 28 χρόνια στον Ασπρόπυργο και πως συμπεριφερθήκαμε σαν εικοσάχρονα παιδιά.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης