ΚΕΕΔ - Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων
Εμεις που θα μπουμε την αλλη εβδομαδα και χαιρομαστε κιολασ, ειμαστε ανωμαλοι;
- D.S.
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Κάκουζου έγραψε:11 Νοεμβρίου λέει το σημείωμα πως πρέπει να είμαι στη νέα πέραμο αττικής
Δεν ξέρω αν αυτό είναι το κατάληλο μέρος για να ρωτήσω, αλλά από Θεσσαλονίκη πέρνω τραίνο ή λεωφορίο για αθήνα, απο εκεί πώς πάω;
Επίσης στο σημείωμα λέει πως επιλέχτικα για "Ειδηκές Δυνάμεις ΥΕΑ", γράφει πουθενά στο forum τι στο καλό είναι αυτό το YEA και τι κάνουν εκεί;
Ευχαριστώ
Καλημέρα φιλαράκο μου! Στο θέμα του πως θα πας δε μπορώ να στο πω εγώ μιας και είμαι από Πάτρα!
Εγώ παρουσιάζομαι στις 10!
Η ένδειξη ΥΕΑ που έχεις στο χαρτί κατάταξής σου είναι συντόμευση του : Υποψήφιος Έφεδρος Αξιωματικός!
Αυτό σημαίνει πως αν επιθυμείς μπορείς να επιλέξεις να κάνεις τη θητεία σου ως έφεδρος αξιωματικός! Θα σε στείλουν στη ΣΕΑΠ στη Κρήτη όπου εκεί είναι σχολή που εκπαιδεύονται όσοι πάνε για δόκιμοι κάθεσαι εκεί περίπου 4-5 μήνες αν δε κάνω λάθος και μετά σε στέλνουν σε κάποιο σώμα για να συνεχίσεις τη θητεία σου ως αξιωματικός! Αυτό σημαίνει πως η θητεία σου από 9μηνη θα γίνει 14μηνη! Ελπίζω να σε βοήθησα λιγάκι! Υπάρχουν και άλλα πολλά που μπορώ να σου πω αλλά μπορείς να βρεις πληροφορίες και σε αυτά τα links: Έφεδρος αξιωματικός , Υποψήφιοι Έφεδροι Αξιωματικοί (ΥΕΑ) !
Ελπίζω να βοήθησα!
Καλή θητεία να έχουμε!
Ελπίζω να τα πούμε και από κοντά μέσα στο ΚΕΕΔ!
Παιδια οι ντουζιέρες στο πεύκο ειναι ατομικες; Πώς ειναι;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 16
- Επάγγελμα: Μαθητής
10κωστας50 έγραψε:Υπαρχουν και καποιοι που δεν εχουν βύσμα που ομως ειναι φοβεροι στα αθληματα.basilhsb έγραψε:Ρε παιδια γραφετε, λετε για τους αλεξιπτωτιστεσ... Δηλαδη οπιος εχει τελειωσει σημαινει οτι ειχε βυσμα, σωστα; Θεωρητικα οι αλεξιπτωτιστες εχουν την πιο δυσκολη εκπαιδευση αρα αφου πανε βυσματιες πος την βγαζουν; Εαν δηλαδη κοβουν τους καλους και τους στελνουν αμφιβιους λογικα ο πηχης θα πρεπει να ειναι ψηλοτερα, τι γνωμη εχετε εσεισ;
Τωρα για την ερώτηση σου μαλλον τα εχεις μπερδέψει.
Οι περισσοτεροι μπορει να ειναι βύσματα αλλα δεν σημαινει οτι δεν ειναι μάχιμοι.
Υπαρχουν και γιωτάδες (μεταφορικα για να μη γινει παρεξηγηση) αλλα οι περισσοτεροι μπορει να ειναι βυσματα αλλα στην εκπδευση και στα αθληματα ειναι μια χαρα!
Σωστός! Και εκτός αυτού ποιός είπε ότι οι αλεξιπτωτιστές έχουν τη σκληρότερη εκπαίδευση;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Arhs έγραψε:Παιδια οι ντουζιέρες στο πεύκο ειναι ατομικες; Πώς ειναι;
Τα μπάνια είναι ομαδικά αλλά η κάθε ντουζιέρα έχει διαχωριστικό μέχρι τη μέση. Ζεστό νερό (σε εμάς τουλάχιστον) είχε μόνο η 6η διμοιρία του 1ου λόχου και όλος ο λόχος μαζευόταν εκεί.

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
basilhsb έγραψε:Εμεις που θα μπουμε την αλλη εβδομαδα και χαιρομαστε κιολασ, ειμαστε ανωμαλοι;
Όλοι έτσι είναι στην αρχή.

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Aleksis έγραψε:Ισχύει το ότι η φυσική κατάσταση θα βελτιωθεί άμεσα στο πευκο; Γιατί αυτή. Την στιγμή δεν είμαι στην κατάσταση που βρισκόμουν πριν δυο χρόνια και έχω πολύ καιρό να τρεξω και να κάνω ελξεις
Στο Πεύκο η φυσική κατάστασή σου θα χειροτερέψει φίλε μου γιατί επί 1 μήνα δε παίζει να τρέξεις καθόλου... Και μετά θα πας για τα Π. Ε. Ν. Και θα πάθεις κοκομπλόκο... Στο Πεύκο κάναμε γυμναστική 1 φορά σε όλο το μήνα...
Ζεστό νερό; Απαπα, να συνηθίσετε άπαντες με παγωμένο. Κάνει και πιο σφρυγιλό το δέρμα. 

Φοβαμαι το οτι εμεις που μπαινουμε στις 9 θα ετοιμαζουμε το στρατοπεδο για τα παιδια που θα μπουν 10 κ 11 οοχοχοχοχοχχοχ
Χαχαχα παίζει... Αλλα λογικά ολο και κάτι καλό θα παρουμε επειδη θα μπουμε πρωτοι...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 65
Φιλε μπορει καποιοι να σπάζονται και επισης μπορει να φανω πλεονεκτης αλλα ειμαστε οι καλύτεροι στα πάντα.Epilektos έγραψε:10κωστας50 έγραψε:Υπαρχουν και καποιοι που δεν εχουν βύσμα που ομως ειναι φοβεροι στα αθληματα.basilhsb έγραψε:Ρε παιδια γραφετε, λετε για τους αλεξιπτωτιστεσ... Δηλαδη οπιος εχει τελειωσει σημαινει οτι ειχε βυσμα, σωστα; Θεωρητικα οι αλεξιπτωτιστες εχουν την πιο δυσκολη εκπαιδευση αρα αφου πανε βυσματιες πος την βγαζουν; Εαν δηλαδη κοβουν τους καλους και τους στελνουν αμφιβιους λογικα ο πηχης θα πρεπει να ειναι ψηλοτερα, τι γνωμη εχετε εσεισ;
Τωρα για την ερώτηση σου μαλλον τα εχεις μπερδέψει.
Οι περισσοτεροι μπορει να ειναι βύσματα αλλα δεν σημαινει οτι δεν ειναι μάχιμοι.
Υπαρχουν και γιωτάδες (μεταφορικα για να μη γινει παρεξηγηση) αλλα οι περισσοτεροι μπορει να ειναι βυσματα αλλα στην εκπδευση και στα αθληματα ειναι μια χαρα!
Σωστός! Και εκτός αυτού ποιός είπε ότι οι αλεξιπτωτιστές έχουν τη σκληρότερη εκπαίδευση;
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Παρουσιάζομαι και γω την άλλη τετάρτη στο Πέυκο. Απ όσο ξερω απο παιδιά που έδωσαν τα αγωνισματα και πέρασαν μεχρι κ περυσι τον φεβρουάριο ειναι ως εξης: Κοιλιακοι όσους μπορεις (πανω απο 80 τουλαχιστον με δικαιωμα για μια μικρη παύση, σηκώνεται όλος ο κορμος, σε παταει καποιος στις μυτες των ποδιων μπροστα για αντισταση, για χερια λογικα κατα μηκος του αυχένα). Καμψεις καμια 60αριά να σαι οκ. Μιλι 6 λεπτα. Ελξεις μονο απο μπροστα λενε οι περισσοτεροι. Μερικοι λενε κ πισω. Εξαρτάται που θα τυχεις.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες General Lee. Πάλι καλά που οι κοιλιακοί είναι με αντίσταση οπότε με λίγη προπόνηση θα τα καταφέρω... Αν ήταν χωρίς...
Καλησπεριζω κι εγω. Παρουσιαζομαι νεα περαμο ειδικες δυναμεις. Δεν θα συνεχισω γιατι εχω χασει τον πατερα μου. Ειμαι προστατης και οπως μου εχουν πει πληρω τις προυποθεσεις να παρω το κατ εξαιρεση. Η μανα μου δεν εργαζεται και εχει βροχιο αλλεργικο ασθμα και προβλημα καρδιας. Αυτοι ειναι οι λογοι που πιθανον περνω το κατ εξαιρεση. Στην περιπτωση μου τι γινεται; Ποσο καιρο καθομαι μεγαλο πευκο;
Τα χαρτια θα τα δωσω στο μεγαλο πευκο οταν παρουσιαστω για να παρω το κατ εξαιρεση η μετα; Και μετα που με στελνουν;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες