Εθελοντική κατάταξη στο Στρατό (πρότακτος)
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 1
Αμα πας "σημερα" στο στρατολογικο γραφειο μπαινεις νοεμβριο σιγουρα! Εγω αυγουστο πηγα νοεμβριο μπηκα κιολας.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
- bodybuilder625
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 10
Γινεται να μπει κανεις στρατο τον αυγουστο (δηλαδη 3 μηνες μετα που θα εχει τελειωσει το λυκειο) ; Ή μήπως είναι πολύ νωρίς ; Αν ναι, εγω προσωπικά τον αυγουστο δεν θα εχω κλεισει τα 18 γιατι τα κλεινω τον οκτωβρη... Οπότε μάλλον θα μπώ μετά το νοέμβριο ή το φεβρουάριο ;
ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ
Μπορείς να πάς και πριν κλείσεις τα 18. Διάβασε τα πρηγούμενα μηνύματα και θα καταλάβεις.

- bodybuilder625
- Ανθυπασπιστής
Ναι το ξερω... Εξαρταται ποτε θα ερθει το σημειωμα καταταξης, αλλα νομιζω συνηθως ερχεται πιο μετα... Τελος παντον εμενα αυτο που με ενδιαφερει ειναι να μην εχω κανενα προβλημα με τη σχολη μου αλλιώς δεν έχω πρόβλημα να μπώ στρατό και την επόμενη μερα μετα τις πανελληνιες 

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Μάγκες αμα μπεις εθελοντής έχεις τίποτα μόρια;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 53
GiorgosPZN έγραψε:Μάγκες αμα μπεις εθελοντής έχεις τίποτα μόρια;
Φυσικά και όχι
- bodybuilder625
- Ανθυπασπιστής
(Επειδη ειμαι και λιγο ασχετος) όταν λετε να μπεις εθελοντης εννοειται να μπεις πριν σου ερθει χαρτι ;
Εννοούμε να μπεί κάποιος στο Στρατό πρίν κλείσει το 18ο έτος της ηλικίας του, με την συγκατάθεση των γονέων του φυσικά.
Καλησπερα, κλεινς τα 17 τον αυγουστο και θελω να πας εθελοντισ. Αν διλοσω τον σεπτεμβριο θα με παρουνε η πρεπει να κλεισως τα 18;
- ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΣ
- Αρχιλοχίας
Γ
Πρεπει να εισαι 18ΣΠΥΡΟΣ έγραψε: Καλησπερα, κλεινς τα 17 τον αυγουστο και θελω να πας εθελοντισ. Αν διλοσω τον σεπτεμβριο θα με παρουνε η πρεπει να κλεισως τα 18;
ΟΜΑΔΕΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΩΦΩΝ
Εθελοντης μπορω να δηλωσω στο κεπ; Η πρεπει να παω σε στρατολογικο γραφειο;
ΑΛΚ έγραψε:Εθελοντης μπορω να δηλωσω στο κεπ; Η πρεπει να παω σε στρατολογικο γραφειο;
Δεν έχει καμία δουλειά το ΚΕΠ φίλε μου, σε Στρατολογικό γραφείο θα πάς και θα συμπληρώσεις μια υπεύθυνη δήλωση ότι επιθυμείς να καταταγείς ώς εθελοντής (πρότακτος) συμπληρώνοντας κάποια στοιχεία σου.
Μόνο που τώρα καταργούνται όλα τα Στρατολογικά Γραφεία και αντικαθίστανται από Στρατολογικές Υπηρεσίες στις πρωτεύουσες των νομών.
Υποθέτω ότι θα γίνεται και στα ΚΕΠ στο άμεσο μέλλον (αν δεν γίνεται ήδη).
Υποθέτω ότι θα γίνεται και στα ΚΕΠ στο άμεσο μέλλον (αν δεν γίνεται ήδη).
Καλημέρα
θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.
Πήρα τηλέφωνο στο ΡΟΥΦ για να ρωτήσω τι χρειάζεται για να μπω πρόωρα φαντάρος 17χρονων π είμαι (4-11-93)
και μου είπαν ότι δεν γινεται γιατι πρέπει να πάω 18. Ένας φίλος μου όμως που είναι τώρα φαντάρος στο καποτά μενίδι μου είπε ότι έχουν πολλούς 17αρίδες...
θα μπορούσε κάποιος γνωστης του θέματος να μου απαντήσει αν μπορώ να πάω αύριο πχ να δηλώσω ότι θέλω να μπω πρόωρα και τι χρειάζεται να έχω μαζί μου?
θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.
Πήρα τηλέφωνο στο ΡΟΥΦ για να ρωτήσω τι χρειάζεται για να μπω πρόωρα φαντάρος 17χρονων π είμαι (4-11-93)
και μου είπαν ότι δεν γινεται γιατι πρέπει να πάω 18. Ένας φίλος μου όμως που είναι τώρα φαντάρος στο καποτά μενίδι μου είπε ότι έχουν πολλούς 17αρίδες...
θα μπορούσε κάποιος γνωστης του θέματος να μου απαντήσει αν μπορώ να πάω αύριο πχ να δηλώσω ότι θέλω να μπω πρόωρα και τι χρειάζεται να έχω μαζί μου?
Συγγνώμη, σταμάτησαν να παίρνουν άτομα που είναι λίγους μήνες πριν κλείσουν τα 18;
Απ'οσο ξέρω θέλει υπεύθυνη δήλωση των γονέων σου για να καταταχθείς πριν τα 18.
Απ'οσο ξέρω θέλει υπεύθυνη δήλωση των γονέων σου για να καταταχθείς πριν τα 18.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης