Nassos έγραψε:Ναι υπάρχουν, αλλά δεν λειτουργούν (αν λειτουργούν) κάθε ημέρα. Όσοι έμεναν Αττική ή Βοιωτία ή είχαν τελος πάντων κάποιο συγγενή πήγαιναν και τα έπλεναν στο σπίτι. Άλλοι πήγαιναν σε καθαριστήριο και πολλοί λίγοι επέλεγαν να τα πλένουν στο χέρι.qwerty έγραψε:Υπάρχουν πλυντήρια ρούχων στον Αυλώνα; Αν όχι, μας επιτρέπουν να πλένουμε κανα ρουχαλάκι ή θα πρέπει να τα δίνουμε στα επισκεπτήρια στους δικούς μας;Δράκων έγραψε: Γεια σας παιδιά. Απο Κρήτη είμαι. Τωρα ανεβηκα Αθήνα μέχρι να φύγω για Αυλώνα. Μενω Καλιθέα τώρα. Μπορεί κάποιος να μου πεί το δρομολόγιο για να φτάσω Αυλώνα απο Καλιθέα
Παίρνεις Ηλεκτρικό από Καλλιθέα, κατεβαίνεις Ομόνοια, παίρνεις το Μετρό για Σταθμό Λαρίσης και από εκεί τραίνο για Αγιο Θωμά. Εναλλακτικά Ραδιο Ταξί με κόστος περί τα 50 Ευρώ.
ΚΕΤΘ - Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων
Ευχαριστώ Νάσσο για την πληροφορία!
Σεβασμός στους Μαύρους!
Παρουσιαζομαι στις 11/5/2010 Αυλονα. Υπαρχει κανεις απο Θεσσα/νικη για να κανονισουμε να κατεβουμε μαζι.
Καλησπερα και εγω παρουσιαζομαι αυλωνα 18/8/2010 - ειναι δυσκολα τα πραγματα εκει; Εχει πολυ τρεξιμο το κεντρο; Ακομα ποιες ειναι οι πιο κοντινες μοναδες τεθωρακισμενων για να παρω μεταθεση μετα το κεντο κοντα στην Θεσσαλονικη;
ευχαριστω πολυ!
ευχαριστω πολυ!
Παιδια παρουσιαζομαι 16/8 τεθωρακισμενα αυλωνα... Ξερει κανεις αν μετα την αυλωνα μπορω να παρω μεταθεση για γιαννενα στο 625 ΤΠ το οποιο ειναι μικτο κεντρο πεζικου και τεθωρακισμενων. Ευχαριστω εκ των προταιρων...
KΑλησπέρα παιδιά, παρουσιάζομαι Aυλώνα στα τεθωρακισμένα. Παίζει ρόλο το ότι δεν έχω δίπλωμα οδήγησης; Συγγνώμη αν είναι χαζή η ερώτηση. Ευχαριστώ
Καλησπέρα, παρουσιάζομαι Αυλώνα. Στο κέντρο είναι καλά πιστεύω. Αλλά τις μεταθέσεις και τις μονάδες τις βλέπω πολύ μαύρες. Μήπως να πάω πεζοναύτης καλύτερα να μείνω Αυλώνα ή Βόλο?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 15
Ιωάννης έγραψε:KΑλησπέρα παιδιά, παρουσιάζομαι Aυλώνα στα τεθωρακισμένα. Παίζει ρόλο το ότι δεν έχω δίπλωμα οδήγησης; Συγγνώμη αν είναι χαζή η ερώτηση. Ευχαριστώ
Δεν παίζει όχι
-
- Στρατηγός
Guest έγραψε:Καλησπέρα, παρουσιάζομαι Αυλώνα. Στο κέντρο είναι καλά πιστεύω. Αλλά τις μεταθέσεις και τις μονάδες τις βλέπω πολύ μαύρες. Μήπως να πάω πεζοναύτης καλύτερα να μείνω Αυλώνα ή Βόλο;
Αλλά από εκπαίδευση στους πεζοναύτες έχει πιο πολύ ζόρι
ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΩ 16-08-2010 ΣΤΗΝ ΑΥΛΩΝΑ "ΚΕΤΘ" ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ. ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΜΑΙ! ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΩ; ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ι ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ;
-
- Στρατηγός
Για το τι θα πάρεις μαζί σου. Θα δεις εδώ /forum/forum_posts.asp?TID=3531 και εδώ /forum/forum_posts.asp?TID=13
Μηπως γνωριζεις αν εχω δικαιωμα να αλλαξω σωμα; Πχ. Ξηρας; Η απο την στιγμη που μου ειπαν τεθωρακισμενα θα μεινω εκει ως εχει; Και κατι τελευταιο πολυ συμαντικο θελω να δηλωσω μονιμος γινεται να διαλεξω σε καποιο σωμα η μονο αυτο που ειμαι τωρα; Πχ. Θα ιθελα να δηλωσω σε καποιο σωμα μονημος ετσι ωστε οταν κανω αυτα τα 8-10χρονια να μπορεσω να εργαστω στην αστυνομια αν γινεται σε ποιο και γενικα λιγες πλιροφοριες! Ευχαριστω!
-
- Στρατηγός
Δημητρης έγραψε:Μηπως γνωριζεις αν εχω δικαιωμα να αλλαξω σωμα; Πχ. Ξηρας; Η απο την στιγμη που μου ειπαν τεθωρακισμενα θα μεινω εκει ως εχει; Και κατι τελευταιο πολυ συμαντικο θελω να δηλωσω μονιμος γινεται να διαλεξω σε καποιο σωμα η μονο αυτο που ειμαι τωρα; Πχ. Θα ιθελα να δηλωσω σε καποιο σωμα μονημος ετσι ωστε οταν κανω αυτα τα 8-10χρονια να μπορεσω να εργαστω στην αστυνομια αν γινεται σε ποιο και γενικα λιγες πλιροφοριες! Ευχαριστω!
Είσαι μπερδεμένος φίλε μου καταρχάς για να μείνεις μόνιμος θα πρέπει να βγει και προκήρυξη η οποία είναι με μοριοδότηση εκεί επιλέγεις όπλο και ειδικότητα και δεν θα έχει καμία σχέση η θητεία σου στον στρατό εκτος και αν βάλεις την ίδια ειδικότητα και στην προκήρυξη και τότε θα σου δώσει μερικά μόρια παραπάνω. Από στρατό να μπεις αστυνομία χωρίς διαγωνισμό δεν γίνεται. Κάπου το έχεις χάσει
Υ. Γ Σώμα αλλάζεις μόνο σε περίπτωση που ας πούμε έχεις τελειώσει γιατρός τότε θα σε πάνε στο υγειονομικό αλλιώς με βύσμα η με τύχη
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Δευ Ιούλ 12, 2010 8:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η προκυρηξη για μονιμους βγαινει κατα την διαρκεια της θητειας μας; Και δινεις καποια τεστ και αθληματα; Γενικα πως παει; Γιατι ενδιαφερωμαι για μονιμος και δεν εχω καποιον να μου εξηγξση τιποτα. Οπως επισης ειπες ειναι με μορια τα οποια ειναι απο βαθμους λυκειου; Και ποσα πχ. Χρειαζεται, δωσε μου τα φωτα σου!(οσο για τον αν μπορω να αλλαξω σωμα στην αυλωνα Γινεται; Η εφ οσον με διαλεξαν ιποχρεωτικα μενω εδω; )
-
- Στρατηγός
Φίλε κανείς δεν ξέρεις πότε θα ξαναβγεί προκήρυξη υπάρχουνε τόσα θέματα στό φόρουμ για προκήρυξεις και μοριοδοτήσεις δες εδώ /forum/forum_topics.asp?FID=20 και γίνεται να αλλάξεις σώμα ναι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες