Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2009)
Μην το στειλεις θα σε ακυρωσουν-μιλαμε το λιγοτερο μεταλλιο σε πανελληνιο πρωταθλημα σε ολυμπιακα αγωνισματα.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Θα το βαλω κ αν ειναι να μετρισει καλος... Οπως τα λες κ εγω για τα μορια το εβγαλα αλλα πουθενα δεν φανικε χρησημο
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 3
Με το Αντίγραφο ή το επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του τίτλου γνώσης ξένων γλωσσών, πρεπει να στειλω και την μεταφραση του πτυχιου;
ρωταω γιατι στην Προκηρυξη δεν αναφερει τιποτα για μεταφραση.
ρωταω γιατι στην Προκηρυξη δεν αναφερει τιποτα για μεταφραση.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 12
ρε παιδες έχω κολισει όσο αναφορά εκεί που λέει για τα μόρια που παίρνεις από πτυχία για τον Η/Υ το ecdl έχω καταλάβει ότι δεν το πιάνει έχω πτυχίο proficiency από το cabrige αυτό πιάνετε πουθενά η τζάμπα το έκανα επικύρωση; Και τι σοι πτυχια μοριοδοτουνται για τους Η/Υ;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 6
- Ενδιαφέροντα: Πρώην Σμηνιτης ''Πολεμικης Αεροποριας''
- Επάγγελμα: Ζαχαροπλαστης
- Επικοινωνία:
οχι φιλε δεν μετραει το ecdl. Μετρανε πτυχια τεε, ιεκ και τετεια. Οσο για το proficiency πιανει 160 μορια.thrakiotis έγραψε:ρε παιδες έχω κολισει όσο αναφορά εκεί που λέει για τα μόρια που παίρνεις από πτυχία για τον Η/Υ το ecdl έχω καταλάβει ότι δεν το πιάνει έχω πτυχίο proficiency από το cabrige αυτό πιάνετε πουθενά η τζάμπα το έκανα επικύρωση; Και τι σοι πτυχια μοριοδοτουνται για τους Η/Υ;

-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 12
Αυτα τα ξερω φιλε αποστολε και ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα στο θεμα του proficeincy Ειναι και αυτο πτυχιο Στους Η/Υ ενα σκαλι πανω απο το ecdl Αλλα απο οτι βλεπω δεν θα πιαστει και αυτο απο οτι μου ειπαν
στα αγγλικα εχω περιοριστει στο lower
στα αγγλικα εχω περιοριστει στο lower

Καλημέρα, θέλω παρακαλώ κάποιον που είναι εποπ ή γνωρίζει να μου πει κάποια πράγματα.
Θέλω να κάνω τα χαρτιά μου αλλά δεν γνωρίζω της ειδικότητες.
Έχω τελειώσει ηλεκτρονικώς ΤΕΕ με αριστείο και έπαινο (αν παίζει ρόλο).
Υπηρέτησα στην Κύπρο ως έφεδρος λοχίας τεθωρακισμένα.
Μπορώ να κάνω χαρτιά σε άλλα σώματα π. Χ. ΔΒ σε ειδικότητες που προβλέπεται λόγο πτυχίου ή δεν έχω και μεγάλες πιθανότητες εκεί;
Και κάτι ακόμα έχω κάποια μόρια λόγο ότι έχω αδερφό ΑΜΕΑ (άτομο με ειδικές ανάγκες) γιατί δεν βρήκα πως γίνεται η επιλογή βάση τα μόρια;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Θέλω να κάνω τα χαρτιά μου αλλά δεν γνωρίζω της ειδικότητες.
Έχω τελειώσει ηλεκτρονικώς ΤΕΕ με αριστείο και έπαινο (αν παίζει ρόλο).
Υπηρέτησα στην Κύπρο ως έφεδρος λοχίας τεθωρακισμένα.
Μπορώ να κάνω χαρτιά σε άλλα σώματα π. Χ. ΔΒ σε ειδικότητες που προβλέπεται λόγο πτυχίου ή δεν έχω και μεγάλες πιθανότητες εκεί;
Και κάτι ακόμα έχω κάποια μόρια λόγο ότι έχω αδερφό ΑΜΕΑ (άτομο με ειδικές ανάγκες) γιατί δεν βρήκα πως γίνεται η επιλογή βάση τα μόρια;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Φιλε μου Πασχαλη και γω εχω τον αδελφο μου με ΑΜΕΑ. Το χω ψαξει με την προκυρηξη. Δε μας δινουν μορια αρχοντα. Μονο αν μπουμε με το καλο... Επειτα θα εχουμε "καποια" λιγα μορια για μεταθεση μονο... Και αν... Αστα φιλε! ΕΛΛΑΔΑ!
Γειά σας! Η περίπτωσή μου είναι λίγο περίεργη... Έχω τελειώσει την δευτεροβάθμια δύο φορές (ενιαίο λύκειο με 9.5, ΤΕΕ πληροφορικής με 19.3) και έχω κλείσει έναν χρόνο σε ΤΕΙ... Τα σε πιά σελίδα γράφει τον υπολογισμό των μορίων, και μπορώ να καταθέσω και τα δύο χαρτιά μου (απολυτήριο ενιαίου και πτυχείο ΤΕΕ);
Θένξ!
Θένξ!
Γειά σας! Η περίπτωσή μου είναι λίγο περίεργη... Έχω τελειώσει την δευτεροβάθμια δύο φορές (ενιαίο λύκειο με 9.5, ΤΕΕ πληροφορικής με 19.3) και έχω κλείσει έναν χρόνο σε ΤΕΙ... Τα σε πιά σελίδα γράφει τον υπολογισμό των μορίων, και μπορώ να καταθέσω και τα δύο χαρτιά μου (απολυτήριο ενιαίου και πτυχείο ΤΕΕ) ;
Θένξ!
(Σόρι για το άκυρο θέμα, φτιάχτηκε κατα λάθος... )
Θένξ!
Δεν νομιζω οτι μπορείς να καταθέσεις και τα 2 χαρτιά σου. Νομιζω οτι σε συμφερει να βρεις ειδικότητα που να πέρνουν από ΤΕΕ και θα πάρεις το βαθμό αποφοίτησης πολλαπλασιασμένο με εναν συντελεστη που γραφει στις τελευταιες σελίδες της προκήρυξης. Αυτά θα ειναι και τα μόρια που θα πάρεις, εκτος από τα μόρια της συνέντευξης, των αγγλικών κτλ που επίσης τα γραφει στην ιδια σελίδα.Neuromancer έγραψε:Γειά σας! Η περίπτωσή μου είναι λίγο περίεργη... Έχω τελειώσει την δευτεροβάθμια δύο φορές (ενιαίο λύκειο με 9.5, ΤΕΕ πληροφορικής με 19.3) και έχω κλείσει έναν χρόνο σε ΤΕΙ... Τα σε πιά σελίδα γράφει τον υπολογισμό των μορίων, και μπορώ να καταθέσω και τα δύο χαρτιά μου (απολυτήριο ενιαίου και πτυχείο ΤΕΕ) ;
Θένξ!
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Χμ... Τελος πάντων, υποθέτω ότι το μόνο που μένει ειναι να περιμένω την προκύριξη και βλέπουμε...
Μην περιμενεις αδικα.
Η προκυρηξη εχει βγει φιλε μου.
Καλη επιτυχια!
Η προκυρηξη εχει βγει φιλε μου.
Καλη επιτυχια!
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Την διάβασα, και φτάνω αισίως τα 910 μόρια (αν μετράει και ο βαθμός πτυχείου του ΤΕΕ) ... Απορία τώρα, γιατί τα γράφει λίγο περίεργα... Έστω ότι δεν καταφέρνει κάποιος να μπεί στην ειδικότητα που δηλώνει, θα χωθεί οπουδήποτε αλλού μπορούν να τον βάλουν τα μόριά του (και άμα μπορούν), η "ας πρόσεχες και ας δήλωνες κάτι άλλο";
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης