ΣΣΑΣ - Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 10
Καλως η κακως σκεφτομαι να εκπαιδευτω Ρεντινα για να μπορω να ανταπεξελθω στις πανεπιστημιακες μου υποχρεωσεις σε περιοδο καταληψης...
Καλημέρα... ! Υπάρχει πιθανότητα να φτιάξει η ιστοσελίδα της ΣΣΑΣ... ;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 7
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
Κατερίνα έγραψε: Καλημέρα... ! Υπάρχει πιθανότητα να φτιάξει η ιστοσελίδα της ΣΣΑΣ... ;
E λογικά
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
Η ιστοσελίδα άνοιξε αλλά η ανακοίνωση πουθενά... !
Λογικά αύρια θα ανακοινωθούν, επίσης απο αυριο θα ανοίξουν και τα τηλέφωνα.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 9
- Επικοινωνία:
Εχω ενα θεματακι με τις λιστες που ανακοινωθηκαν στην ιστοσελιδα της ΣΣΑΣ! Δεν ανοιγουν! Δηλαδη ανοιγουν αλλα καποιο προβλημα παιζει και δεν διαβαζονται! Μηπως ξερει κανεις πως το λυνω; Ή αν γινεται να μου στειλει κανεις τις λιστες (αν εχει καταφερει να τις δει);
Καλημέρα!
Είμαι μαθήτρια Β Λυκείου και ο στόχος μου είναι να περάσω στρατιωτική ιατρική. Μπορεί κάποιος να μου πει αν μεταξύ των μαθημάτων στο ΑΠΘ οι σσασίτες έχουν δικαίωμα εξόδου (πχ μπορούν να πηγαίνουν στο σπίτι τους, ή υποχρεώνονται έστω και για μία ώρα κενό μεταξύ των μαθημάτων να επιστρέφουν στη σχολή; )
Επίσης, υπάρχει καμία ορχήστρα στη σχολή όπου μπορούν να συμμετέχουν όσοι γνωρίζουν μουσική; Μην πάμε και χαμένοι
Ευχαριστώ!
Είμαι μαθήτρια Β Λυκείου και ο στόχος μου είναι να περάσω στρατιωτική ιατρική. Μπορεί κάποιος να μου πει αν μεταξύ των μαθημάτων στο ΑΠΘ οι σσασίτες έχουν δικαίωμα εξόδου (πχ μπορούν να πηγαίνουν στο σπίτι τους, ή υποχρεώνονται έστω και για μία ώρα κενό μεταξύ των μαθημάτων να επιστρέφουν στη σχολή; )
Επίσης, υπάρχει καμία ορχήστρα στη σχολή όπου μπορούν να συμμετέχουν όσοι γνωρίζουν μουσική; Μην πάμε και χαμένοι

Ευχαριστώ!
Θα ήθελα να μου απαντήσει καποιος οσον αφορα τους φοιτητες στο ψυχολογικο ΣΣΑΣ
α) ποιος ειναι ο μισθος με το που παρει καποιος το πτυχιο του και μεχρι ποσο φτανει;
β) οι μεταθεσεις ειναι πολυ συχνες;
γ) ποσο ευκολα ειναι τα μαθηματα στο πανεπιστημιο
Παρακαλω απαντηστε μου!
α) ποιος ειναι ο μισθος με το που παρει καποιος το πτυχιο του και μεχρι ποσο φτανει;
β) οι μεταθεσεις ειναι πολυ συχνες;
γ) ποσο ευκολα ειναι τα μαθηματα στο πανεπιστημιο
Παρακαλω απαντηστε μου!

Για τα δύο πρώτα υπάρχουν σχετικά θέματα.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 10
- Επάγγελμα: ΜΠΟΥΖΟΥΞΗΣ
Καλησπερα. Μολις πληροφορηθηκα απο εγκυρη πηγη οτι το υπουργειο εθνικης αμυνης απαγορευσε στους ιατρους της σσας να εχουν δικο τους ιατρειο. Ειναι ετσι στ'αληθεια?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Xalvas7 την Τρί Ιουν 01, 2010 4:08 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όχι, απόλυτα έγκυρα, αυτό δεν ισχύει. Δεν φαίνεται ότι υπάρχει πρόθεση κατάργησης των ιατρείων, εφόσον αυτά είναι (φορολογικά) νόμιμα και δεν παραβλάπτουν την εκτέλεση των κύριων καθηκόντων των γιατρών.
Γεια σας! Μήπως σας παρακαλώ πολύ θα μπορούσε να μου απαντήσει κάποιος άμεσα στην παρακάτω ερώτηση Γιατί είναι πολύ σημαντικό: Ενώσο κάποιος φοιτεί ως στρατιωτικός ψυχολόγος, εάν δεν έχει νοικιάσει δικό του σπίτι και μένει μέσα στη σχολή, θα πρέπει να κυκλοφορεί καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας με τη στρατιωτική στολή ή θα μπορεί να φοράει πολιτικά ρούχα κάποιες στιγμές; Επίσης, αφού έχει πιάσει δουλειά ως στρατιωτικός ψυχολόγος, θα πρέπει και εκεί να εργάζεται με τη στρατιωτική στολή; Ευχαριστώ πάρα πολύ όποιον απαντήσει, να ξέρει ότι βοηθάει πάααααρα πολύ! Ευχαριστώ!

EΙμαι 28 χρονών απόφοιτος νομικής σχολής ΑΕΙ. Σκέφτομαι με κατατακτήριες να έπαιρνα ένα δεύτερο πτυχίο. Η ΣΣΑΣ δέχεται με κατατακτήριες ;
Γνωρίζω το όριο των 20 ετών, όμως αν κάποιος εισέλθει 8 χρόνια μετά, τότε πιο το πρόβλημα να συνταξιοδοτηθεί 8 χρόνια μετά;
ευχαριστώ.
Γνωρίζω το όριο των 20 ετών, όμως αν κάποιος εισέλθει 8 χρόνια μετά, τότε πιο το πρόβλημα να συνταξιοδοτηθεί 8 χρόνια μετά;
ευχαριστώ.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Θα ηθελα να ρωτησω για πληροφοριες για τν ευελπιδων. να μου απαντησει καποιος που να ειναι απο τν ΣΣΕ (ευελπιδων) και μονο η' να τν εχει τελειωσει. ευχαριστω
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 5
- Ενδιαφέροντα: ποδοσφαιρο
- Επάγγελμα: μαθητης
Υπαρχει ολοκληρο θεμα για την ΣΣΕ με 37 σελιδες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες