Σωματική ικανότητα και προβλήματα υγείας

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από Greek_Army »

ekfeno1 έγραψε:Γεια σε ολους ειμαι νεο μελος, πολυ καλη η σελιδα κ το φορουμ σας! Εχω 2 πρωιμες κυλες απο τροχαιο στον αυχενα. Και πελματιαια απονευρωσιτιδα στο δεξι ποδι, η οπαια μεχρι στιγμης δεν εχει θεραπευθει με συντηριτικη αγωγη (την εχω απο το 2005). Μηπως ξερετε τη ι θα βγω ; Επιπλεον ηθελα να ρωτησω τι ι βγαινουν οσοι εχουν καποιο ογκιδιο που δυσχαιραινει την λειτουργια καποιου μελους. Ρωταω για καποιο φιλο οποιος εχει το νευρωμα (ογκιδιο) μορτον. Εχω διαβασει το σχετικο φεκ αλλα δεν εχω σαφη εικονα, απλα ρωταω αν καποιος απο εσας εχει καποια προσωπικη εμπειρια ή γνωριζει κατι παραπανω γενικοτερα. Συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις, σας ευχαριστω πολυ.

Διάβασε στο ΦΕΚ αν υπάρχουνε οι παθήσεις που έχεις θα αναφέρεται και η σωματική σου ικανότητα δίπλα
LastOfTheMohicans
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από LastOfTheMohicans »

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.
Παρουσιάζομαι το Μάιο και θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε περιπτώσεις ατόμων με ευαισθησία σε φάρμακα και τι μεταχείριση έχουν στον Ε. Σ.

Πιο συγκεκριμένα σαν πιτσιρικάς είχα πάθει θρομβοπενική πορφύρα (ισχυρό σοκ) από υπερβολική δόση αντιβίωσης (το φταίξιμο στο γιατρό που τη χορήγησε) και από τότε και ο παιδίατρος αλλά και οποιοσδήποτε άλλος γιατρός συνέστησε πολύ προσοχή σε κάθε είδους φάρμακο και γενικά αποφεύγω τις ισχυρές φαρμακευτικές αγωγές. Σε περίπτωση δηλαδή που χτύπα ξύλο πάθω μια πνευμονία θέλω ειδική συνταγολόγηση μιας και η ισχυρή αντιβίωση μπορεί να μου προκαλέσει ξανά σοκ.

Τα παραπάνω τα ρωτάω γιατί ξέρω οτι στο στρατό εμβολιάζεσαι και σου χορηγούν προληπτικά διάφορα... Υπάρχει λοιπόν σοβαρή πιθανότητα να μην πρέπει να ακολουθήσω το πλήρες πρόγραμμα εμβολιασμού ή οτιδήποτε άλλο γίνεται στην κατάταξη.

Κατά τα άλλα είμαι απόλυτα υγιής.

Ευχαριστώ προκαταβολικά και θα τα πούμε για τον επόμενο μήνα αρκετά αναλυτικά και στα άλλα νήματα. Προς το παρόν διαβάζω για να μάθωΕικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Απλά όταν παρουσιαστείς να έχεις μια βεβαίωση μαζί σου. Και να την δώσεις όταν σου κάνουνε τα εμβόλια
LastOfTheMohicans
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Το παιδικό βιβλιάριο στο οποίο έχει καταχωρηθεί το πρόβλημα μας κάνει;

Επίσης κάτι ακόμα... Μπορώ να βρω κάπου τη λίστα με τα εμβόλια που γίνονται και γενικά οτιδήποτε άλλο με αφορά ως ευαίσθητο άτομο προς ιατροφαρμακευτικά θέματα;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

LastOfTheMohicans έγραψε:Το παιδικό βιβλιάριο στο οποίο έχει καταχωρηθεί το πρόβλημα μας κάνει;

Επίσης κάτι ακόμα... Μπορώ να βρω κάπου τη λίστα με τα εμβόλια που γίνονται και γενικά οτιδήποτε άλλο με αφορά ως ευαίσθητο άτομο προς ιατροφαρμακευτικά θέματα;

1. Φυσικά έτσι κι'αλλιώς το παιδικό βιβλιάριο θα το πάρεις μαζί σου την πρώτη μέρα.
2. Εδώ τα εμβόλια
LastOfTheMohicans
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ευχαριστώ πολύΕικόνα
dimitrisx_larissa
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από dimitrisx_larissa »

Παιδια, τωρα που τα διαβαζω αυτα εχω την εξης απορια! Ειμαι 1,79 υψος, ι 105 κιλα &Εχω και 3,5 μειωπια και στα 2 ματια!
απο χειρουργεια απολυτως τιποτα δεν εχω κανει! Κ ουτε τπτ αλλο, απο ασθενειες! Τι Ι θα βγω;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 31
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Αυτό θα το κρίνουν οι ιατροί που θα σε εξετάσουν.
dimitrisx_larissa
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δεν γουσταρω να βγω ομως Ι4 η Ι3 αοπλος! Πιστευω οτι Ι3 λογω και της μειωπιας,
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 31
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Ή ι2 ή ι3 ένοπλο.
dimitrisx_larissa
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Nassos έγραψε:Ή ι2 ή ι3 ένοπλο.

ευχαριστω ρε νασσο!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Αγορίνα η μυωπία σου είναι για Ι1, τώρα για τα κιλά σου παίζει να σε βγάλουνε Ι2 η Ι3 (ένοπλο)
Mike
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Mike »

Ποτε μπαινεις; Δεν ειναι ανιατη ασθενεια τα κιλα. Κανε μια εντατικη διαιτα να εισαι παιδαρας σε μερικους μηνες :)

(Προφανως, εκτος αν συντρεχουν παθολογικοι λογοι)

Αλεξης

Δημοσίευση από Αλεξης »

Καλησπέρα παιδια θα ηθελα να ρωτησω κατι, σε λίγες μερες παρουσιαζομαι, το πρόβλημα ειναι οτι γεννηθηκα με σπαστική διπληγια (αριστερο χερι-ποδι) εκανα ενα χειρουργιο οταν ημοθν 10 ετων στο αριστερο μου ποδι για επεκταση του αχιλειου τενοντα μου, το ποδι μου το αριστερο οσο και το χερι ειναι ποιο αδυναμα απο τα δεξια αντιστοιχα. Επισης πριν απο 4 χρονια εκανα μια εγχειρηση στο κεφαλι δοτι ειχα αγγειακη δυσπλασια και απο τοτε παιρνω αντιεπιληπτικα φαρμακα 7 περιπου καθε μερα, κανω περιπου 2 κρισεις ανα μηνα αναλογα την κουραση που εχω! Τι Ι θα βγω; Συγγνωμη για το αναλυτικο θα εκτιμουσα μια απαντηση ευχαριστώ πολυ!
Giannis

Δημοσίευση από Giannis »

Καλημερα θελω να κανω μια ερωτηση για την ΣΙ, ειμαι σε 2 κατηγοριες στο βαρος αφου ειμαι 170+ και 187 και στα ματια με 10,5 στο ενα και 11 στο αλλο (αυτα το 2007 επιδη ειμαι ανασφαλιστος δεν εχω παει σε οφθαλμιατρο ισος να εχω παραπανω) .

Αφου λοιπον κοιταξα τον πινακα ειδα οτι στο παχος εχω ΔΑ δηλαδη Δυχρονη αναβολη ενω στα ματια δεν εχω τιποτα αυτο σημαινει οτι θεωριται ανιατη και παιρνω κατευθειαν Ι5 η οχι.

Τελος επιδη εχω και δυο γονεις σοβαρα αρρωστους ζητησα παραπεπτικο απο το φρουραρχιο και θα παω στης 28 τους μηνος τι να ζητησω εξετασει και για τις 2 παθησεις η μονο γιατι μια.

Ευχαριστω πολυ και καλο πασχα
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες