Προκηρύξεις για ΕΠΟΠ (2006 και 2007)
πότε θα βγεί η προκήρυξη για την αεροπορία; θα πάρει και γυναίκες;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
παιδια ξερετε τ γινετε μ αεροπορια καθολου ποτε βγαινει... μπορει ν μ πει καπιος.. αν μπορει... ;
ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΠΕΡΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΧΝΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΔΕΙΧΝΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
-
- Πολίτης

Ερωτηση: κανεις τα χαρτια σου και για στρατο και για αεροπορια η' ακομα και για ναυτικο, τι γινεται εαν περασεις στα 2 η' και στα 3; Διαλεγεις; 

-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 5
παιδιά η προκήρυξη θα βγει τον Ιούνιο γύρω στις 25!!
ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΒΙΣΜΑΤΑ ΕΛΕΟΣ...3η ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΙΝΩ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΡΝΟΥΝ!!! ΓΙΑΤΙ ΔΝ ΕΧς ΒΙΣΜΑ, ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΠΑΩ... ΕΛΕΟΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΒΙΣΜΑΤΑ...
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΑΣ Κ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΒΙΣΜΑΤΑ... Κ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ!!! 
ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΔΕΙΝΩ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΩ... ΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΔΕΙΝΩ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΩ... ΧΑΧΑΧΑΧΑ

-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 8
Αυτο που λες ειναι σιγουρο;
που βασιζεις τις πληροφοριες σου;
γιατι ακομα που εχω ρωτησει δεν μου δωσαν τελικη απαντηση και ημερομηνια...
φιλικα παντα αμα θες μας λες...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 5
Μου το είπαν στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας!! Δεν μου είπαν τίποτα ότι θα βγει Μάιο!! Αλλά στις 25Ιουνίου!! Καλό όμως θα ήταν να παίρνετε τηλέφωνο ανά 10 μέρες για να ρωτάτε!! Ή απο την ιστοσελίδα www.army.gr και να το βλέπετε απο κει...lord_iko έγραψε:Αυτο που λες ειναι σιγουρο;

Να ρωτήσω κάτι άλλο; Θέλει ύψος; ΄πρέπει οπωσδήποτε να είσαι 1,65;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 8
LIN@ έγραψε: Ή απο την ιστοσελίδα www.army.gr και να το βλέπετε απο κει...Να ρωτήσω κάτι άλλο; Θέλει ύψος; ΄πρέπει οπωσδήποτε να είσαι 1,65;
δεν νομιζο να θελει υψος...
αλλα καποια αθληματα πιστευω πως ναι... Και καποιες προυποθεσεις λογικα...
και στο http://www.army.gr δεν βλεπω φως... Μπαινω καθημερινα αλλα τπτ...
ΟΚ!
ευχαριστουμε anyway...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Παρ Σεπ 02, 2022 4:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η περσινη προκυρηξη ελεγε 1,65 για αντρες κ γυναικες!!! αρα κ φετος το ιδιο θα ειναι... Αλλα επειδη εδωσα κ ειμαι 1.60 με περασανε, τζαμπα το αγχος που ειχα... Δεινουν σημασια στο 100 (δεν πρεπει να ξεπαρναει τα 16" κ στο 1000 το 5λεπτο!!! )απ'οτι θυμαμαι...
-
- Πολίτης
Τελικα ποτε θα βγει αυτη η προκυρηξη; κατι ειχα ακουσει για Μαιο... αλλα τιποτα! μηπως εχετε νεοτερα; 

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΑΚΟΜΑ... ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΩΜΑ...
ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ!!! ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 25 ΤΟΥ ΜΗΝΑ!!! ΓΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΙΟΥΛΙΟ ΜΑΛΛΟΝ...
ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ!!! ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 25 ΤΟΥ ΜΗΝΑ!!! ΓΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΙΟΥΛΙΟ ΜΑΛΛΟΝ...
θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις για συνυπηρετηση.
δλδ, ειναι σιγουρο οτι στελνουν τα ζευγαρια μαζι: ή υπαρχει και πιθανοτητα να ειναι χωρια: οποιος γνωριζει κατι ας απαντησει γιατι ο φιλος μου ειναι επ. οπ. και σκεφτομαι να κανω και εγω τα χαρτια μου
δλδ, ειναι σιγουρο οτι στελνουν τα ζευγαρια μαζι: ή υπαρχει και πιθανοτητα να ειναι χωρια: οποιος γνωριζει κατι ας απαντησει γιατι ο φιλος μου ειναι επ. οπ. και σκεφτομαι να κανω και εγω τα χαρτια μου
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης