Μετατάξεις στο στρατό

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 72

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από Greek_Army »

Όταν σου έρθει το χαρτί, ξέρεις αυτά τα πράγματα αργούν.Εικόνα
Σταύρος

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από Σταύρος »

Πως αλλάζω όπλο η σώμα πριν παρουσιαστώ στον ΣΞ;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μετατάξεις στο στρατό

Διάβασες τα προηγούμενα μηνύματα και εξακολουθείς να έχεις την ίδια απορία;
STRPZ

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από STRPZ »

Καλησπερα θα ηθελα να μαθω κατι σχετικα με τις μεταταξεις... Ειμαι πεζικαριος στο ΓΕΕΘΑ Και θελω να μαθω εαν μπορω να παω απο εκει που ειμαι μηχανικο;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μετατάξεις στο στρατό

Ε αν έχεις τόσο μεγάλο βύσμα όλα γίνονται... Εικόνα
lampis

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από lampis »

Είδα το χαρρτί μου στο νετ και είδα οτι έχω επιλεγεί υγειονομικό αλλά οι σπουδές μου δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με ιατρικά επαγκέλματα...
υπάρχει περήπτωση να χαίρομαι τσάμπα και όταν πάω εκεί να παίξει καμιά μετάταξη σε άλλο σωμα;

Βασίλης

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από Βασίλης »

Η μετάταξη απο υγειονομικό αν δεν έχεις σχέση με το σώμα είναι σχεδόν σίγουρη. Γενικά μετατάξεις παίζουν πολύ στο στρατό. Εγώ παρουσιάστηκα υγειονομικό, πήγα πεζικό παραμεθώριο και τώρα που πήρα τη μετάθεση του 8μήνου κατέληξα υλικού πολέμου.
steelblue

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από steelblue »

Καλησπέρα. Είδα το χαρτί μου στο internet ότι έχω επιλεγεί Σε Κέντρο Εκπαιδεύσεως Εφοδιασμού Μεταφορών (ΚΕΕΜ) (ΣΠΑΡΤΗ). Έχετε επιλεγεί πεζικό. Όταν είχα κόψει την αναβολή είχα καταθέσει το πτυχίο πολιτικού μηχανικού που έχω σπουδάσει. Προσπάθησα μέσω ενός γνωστού (αντιστράτηγος εν αποστρατεία) να το αλλάξω για Μηχανικό Ναύπλιο. Σήμερα με Είπε Ότι μίλησε και με είπε να πάω στην στρατολογία να κάνω μια αίτηση αλλαγής και να ξαναδώσω το πτυχίο. Θα ήθελα να μου πείτε Εάν Ξέρετε κατά πόσο είναι εύκολο να γίνει η αλλαγη αυτή.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μετατάξεις στο στρατό

Αρχίδια βύσμα είναι, δεν γίνονται έτσι οι βυσματικές μετατάξεις Εικόνα, την διαδικασία που σου περιέγραψε μπορεί να την κάνει ο καθένας...
Guest

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από Guest »

Φίλε steelblue, εγώ σου λέω να πας στο ΚΕΕΜ ως πεζικάριος γιατί εκεί θα περάσεις τέλεια!

Μετά πες στο βίσμα σου, μετά την ορκομωσία, να σε πάει σε μια μονάδα που θα περάσεις ζάχαρη κι αν μπορεί να σου αλλάξει τότε και το σώμα.
Όλα γίνονται!
Άβαταρ μέλους
GRS80
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από GRS80 »

Παιδιά οι μεταταξεις μπορούν να γίνουν για δύο λογους

1) Λόγω βύσματος (κυριαρχεί)
2) Λόγω ειδικότητας. Π. Χ εγώ παρουσιαστηκ ΚΕΠΒ Υλικού Πολέμου... Αλλά επειδή ήμουν Διδάκτορας Μηχανικός μου ήρθε μετάταξη μηχανικό...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 26

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από D.Y.K »

GRS80 έγραψε:Παιδιά οι μεταταξεις μπορούν να γίνουν για δύο λογους

1) Λόγω βύσματος (κυριαρχεί)
2) Λόγω ειδικότητας. Π. Χ εγώ παρουσιαστηκ ΚΕΠΒ Υλικού Πολέμου... Αλλά επειδή ήμουν Διδάκτορας Μηχανικός μου ήρθε μετάταξη μηχανικό...

- Οι μετατάξεις έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο όπως έχει προαναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα. Η περίπτωση σου δεν είναι η μοναδική, μετατάχθηκες έκ των υστέρων λόγω λάθους απο το Στρατολογικό σου γραφείο. Αλοίμονο άν δεν σε παίρνανε στο ΜΧ μιάς και είσαι και Διδάκτορας.

- Το βύσμα όντως κυριαρχεί, αλλά πλέον όχι στις μετατάξεις αλλά σε μια πιο ευνοϊκή (άν θές) μετάθεση - υπηρεσία.(Να σημειώσουμε επίσης ότι εάν είσαι 9μηνο ξέχασέ το απο τώρα. Πολύ δύσκολο. Πλέον μόνο τα προβλεπόμενα).

Για μετατάξεις του τύπου Απο την Πολεμική Αεροπορία στις Ειδικές Δυνάμεις δεν το συζητάμε κάν.Εικόνα
δημητρης

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από δημητρης »

Ρε παιδια εγω εχω καταταχθει στο ναυτικο και εχω αναβολη μεχρι το 2018 την οποια λογικα θα διακοψω. Αυτο που θελω ν μαθω ειναι: Μπορω τωρα να αλλαξω και να παω πχ πεζικο αεροπορια ειδικες δυναμεις η οπουδηποτε αλλου;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μετατάξεις στο στρατό

Όχι
spiros1988
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από spiros1988 »

Γειά σας παιδιά. Εκοψα την αναβολή μου και περιμένω το χαρτί κατάταξης όπου καταττάσομαι στο Μεσολόγγι πεζικο σε ένα μήνα. Τώρα στο θέμα, επιθυμούσα μετάταξη σε Π. Α ή Π. Ν εάν γινόταν. Εχω δύο βύσματα το ένα με ενημέρωσε σήμερα ότι μετάταξεις δεν γίνονται πλέον και ότι μπορεί να με κανονίσει στην μετάθεση. Το άλλο πάνω κάτω τα ίδια αλλά θέλει να το ψάξει και πιό ψηλά. Εχω δύο απορίες και όποιος θέλει ας μου απαντήσει.
Α) Επειδή και στα τελευταία και πιό πρόσφατα μηνύματα που διάβασα δεν αποκλείω την πιθανότητα μετάταξης, τόσο δύσκολη είναι πλέον; Πάρα πολλοί μου φίλοι έχουν βυσματωθεί μέχρι πριν 5 χρόνια μια χαρά. Τόσο δυσκόλεψε σήμερα το πράγμα;
Β) Στην περίπτωση που πάω πεζικό Μεσολόγγι (το πιθανότερο) και πάρω μετάθεση για Πάτρα (με βύσμα φυσικά) θα πρέπει να είμαι συνέχεια με το βύσμα στο κινητό ή δεν γίνεται να πάω Πάτρα μετα λόγω του ότι είναι εκπαίδευση τεχνικού εκεί;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης