Μετατάξεις στο στρατό
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 72
Μετατάξεις στο στρατό
Όταν σου έρθει το χαρτί, ξέρεις αυτά τα πράγματα αργούν.

-
- Στρατηγός
Μετατάξεις στο στρατό
Διάβασες τα προηγούμενα μηνύματα και εξακολουθείς να έχεις την ίδια απορία;
Μετατάξεις στο στρατό
Καλησπερα θα ηθελα να μαθω κατι σχετικα με τις μεταταξεις... Ειμαι πεζικαριος στο ΓΕΕΘΑ Και θελω να μαθω εαν μπορω να παω απο εκει που ειμαι μηχανικο;
-
- Στρατηγός
Μετατάξεις στο στρατό
Ε αν έχεις τόσο μεγάλο βύσμα όλα γίνονται... 

Μετατάξεις στο στρατό
Είδα το χαρρτί μου στο νετ και είδα οτι έχω επιλεγεί υγειονομικό αλλά οι σπουδές μου δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με ιατρικά επαγκέλματα...
υπάρχει περήπτωση να χαίρομαι τσάμπα και όταν πάω εκεί να παίξει καμιά μετάταξη σε άλλο σωμα;
υπάρχει περήπτωση να χαίρομαι τσάμπα και όταν πάω εκεί να παίξει καμιά μετάταξη σε άλλο σωμα;
Μετατάξεις στο στρατό
Η μετάταξη απο υγειονομικό αν δεν έχεις σχέση με το σώμα είναι σχεδόν σίγουρη. Γενικά μετατάξεις παίζουν πολύ στο στρατό. Εγώ παρουσιάστηκα υγειονομικό, πήγα πεζικό παραμεθώριο και τώρα που πήρα τη μετάθεση του 8μήνου κατέληξα υλικού πολέμου.
Μετατάξεις στο στρατό
Καλησπέρα. Είδα το χαρτί μου στο internet ότι έχω επιλεγεί Σε Κέντρο Εκπαιδεύσεως Εφοδιασμού Μεταφορών (ΚΕΕΜ) (ΣΠΑΡΤΗ). Έχετε επιλεγεί πεζικό. Όταν είχα κόψει την αναβολή είχα καταθέσει το πτυχίο πολιτικού μηχανικού που έχω σπουδάσει. Προσπάθησα μέσω ενός γνωστού (αντιστράτηγος εν αποστρατεία) να το αλλάξω για Μηχανικό Ναύπλιο. Σήμερα με Είπε Ότι μίλησε και με είπε να πάω στην στρατολογία να κάνω μια αίτηση αλλαγής και να ξαναδώσω το πτυχίο. Θα ήθελα να μου πείτε Εάν Ξέρετε κατά πόσο είναι εύκολο να γίνει η αλλαγη αυτή.
-
- Στρατηγός
Μετατάξεις στο στρατό
Αρχίδια βύσμα είναι, δεν γίνονται έτσι οι βυσματικές μετατάξεις
, την διαδικασία που σου περιέγραψε μπορεί να την κάνει ο καθένας...

Μετατάξεις στο στρατό
Φίλε steelblue, εγώ σου λέω να πας στο ΚΕΕΜ ως πεζικάριος γιατί εκεί θα περάσεις τέλεια!
Μετά πες στο βίσμα σου, μετά την ορκομωσία, να σε πάει σε μια μονάδα που θα περάσεις ζάχαρη κι αν μπορεί να σου αλλάξει τότε και το σώμα.
Όλα γίνονται!
Μετά πες στο βίσμα σου, μετά την ορκομωσία, να σε πάει σε μια μονάδα που θα περάσεις ζάχαρη κι αν μπορεί να σου αλλάξει τότε και το σώμα.
Όλα γίνονται!
Μετατάξεις στο στρατό
Παιδιά οι μεταταξεις μπορούν να γίνουν για δύο λογους
1) Λόγω βύσματος (κυριαρχεί)
2) Λόγω ειδικότητας. Π. Χ εγώ παρουσιαστηκ ΚΕΠΒ Υλικού Πολέμου... Αλλά επειδή ήμουν Διδάκτορας Μηχανικός μου ήρθε μετάταξη μηχανικό...
2) Λόγω ειδικότητας. Π. Χ εγώ παρουσιαστηκ ΚΕΠΒ Υλικού Πολέμου... Αλλά επειδή ήμουν Διδάκτορας Μηχανικός μου ήρθε μετάταξη μηχανικό...
Μετατάξεις στο στρατό
GRS80 έγραψε:Παιδιά οι μεταταξεις μπορούν να γίνουν για δύο λογους
- Οι μετατάξεις έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο όπως έχει προαναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα. Η περίπτωση σου δεν είναι η μοναδική, μετατάχθηκες έκ των υστέρων λόγω λάθους απο το Στρατολογικό σου γραφείο. Αλοίμονο άν δεν σε παίρνανε στο ΜΧ μιάς και είσαι και Διδάκτορας.
- Το βύσμα όντως κυριαρχεί, αλλά πλέον όχι στις μετατάξεις αλλά σε μια πιο ευνοϊκή (άν θές) μετάθεση - υπηρεσία.(Να σημειώσουμε επίσης ότι εάν είσαι 9μηνο ξέχασέ το απο τώρα. Πολύ δύσκολο. Πλέον μόνο τα προβλεπόμενα).
Για μετατάξεις του τύπου Απο την Πολεμική Αεροπορία στις Ειδικές Δυνάμεις δεν το συζητάμε κάν.

Μετατάξεις στο στρατό
Ρε παιδια εγω εχω καταταχθει στο ναυτικο και εχω αναβολη μεχρι το 2018 την οποια λογικα θα διακοψω. Αυτο που θελω ν μαθω ειναι: Μπορω τωρα να αλλαξω και να παω πχ πεζικο αεροπορια ειδικες δυναμεις η οπουδηποτε αλλου;
-
- Στρατηγός
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Μετατάξεις στο στρατό
Γειά σας παιδιά. Εκοψα την αναβολή μου και περιμένω το χαρτί κατάταξης όπου καταττάσομαι στο Μεσολόγγι πεζικο σε ένα μήνα. Τώρα στο θέμα, επιθυμούσα μετάταξη σε Π. Α ή Π. Ν εάν γινόταν. Εχω δύο βύσματα το ένα με ενημέρωσε σήμερα ότι μετάταξεις δεν γίνονται πλέον και ότι μπορεί να με κανονίσει στην μετάθεση. Το άλλο πάνω κάτω τα ίδια αλλά θέλει να το ψάξει και πιό ψηλά. Εχω δύο απορίες και όποιος θέλει ας μου απαντήσει.
Α) Επειδή και στα τελευταία και πιό πρόσφατα μηνύματα που διάβασα δεν αποκλείω την πιθανότητα μετάταξης, τόσο δύσκολη είναι πλέον; Πάρα πολλοί μου φίλοι έχουν βυσματωθεί μέχρι πριν 5 χρόνια μια χαρά. Τόσο δυσκόλεψε σήμερα το πράγμα;
Β) Στην περίπτωση που πάω πεζικό Μεσολόγγι (το πιθανότερο) και πάρω μετάθεση για Πάτρα (με βύσμα φυσικά) θα πρέπει να είμαι συνέχεια με το βύσμα στο κινητό ή δεν γίνεται να πάω Πάτρα μετα λόγω του ότι είναι εκπαίδευση τεχνικού εκεί;
Α) Επειδή και στα τελευταία και πιό πρόσφατα μηνύματα που διάβασα δεν αποκλείω την πιθανότητα μετάταξης, τόσο δύσκολη είναι πλέον; Πάρα πολλοί μου φίλοι έχουν βυσματωθεί μέχρι πριν 5 χρόνια μια χαρά. Τόσο δυσκόλεψε σήμερα το πράγμα;
Β) Στην περίπτωση που πάω πεζικό Μεσολόγγι (το πιθανότερο) και πάρω μετάθεση για Πάτρα (με βύσμα φυσικά) θα πρέπει να είμαι συνέχεια με το βύσμα στο κινητό ή δεν γίνεται να πάω Πάτρα μετα λόγω του ότι είναι εκπαίδευση τεχνικού εκεί;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης