ΕΠΟΠ στις Ειδικές Δυνάμεις
-
Anonymous
Μιπως υπαρχει περιπτωσει για ουκ με χαρτι γυμνασιου παρακαλω ας μου απαντηση οποιος μπορει ευχαριστω εκ τοξν προτερον
Τουλάχιστον απολυτήριο λυκείου φίλε μου.
-
Anonymous
Φιλε μου εχεις δικιο. Βαιβαια θα το σκεφτω να παω λεικειο δεν ειναι σιγουρο. Γιατι θελω πολυ να παω στα ΟΥΚ.
-
Anonymous
Καταλαβα μαλλον πρει να ξεχασω τα Ο. Υ. Κ Αφου δεν εχω χαρτι λυκειου
-
Anonymous
Παιδια υπαρχει περιπτωσει να μπω στα Ο. Υ. Κ Με Χαρτι λυκειου; Η να μην το σκεφτομαι καθολου ευχαριστω εκ τον προτερον.
-
Velerefontis
- Ταξίαρχος

- Posts in topic: 3
Ουκ μονο μονιμοι. Στις εκατο χιλιαδες φορες που θα το γραψουμε ισως το εμπεδωσετε
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
-
Anonymous
Για μονιμος λεω και εγω. Αλλα μπορω να μπω με χαρτι γυμνασιου; Η να μην το σκεφτομαι καθολου;
-
Velerefontis
- Ταξίαρχος

- Posts in topic: 3
Ουτε με σφαιρες. Με απολυτηριο γυμνασιου δεν πας πουθενα
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
-
Anonymous
Βλακια ομως που δεν γιναιτε χωρις χαρτι γιατι στο συγκεκρυμενο πραγμα σε τι θα χρησημευση; Και κατι αλλο αυτο ισχει μονο στην Ελλδα; Και κατι τελαιυτεο αμα εχω γνωστο μες τις ςιδεικες δυναμεις μπορει να με βαλει στα Ο. Υ. Κ;
-
blackcommando
- Δεκανέας - Έφεδρος

- Posts in topic: 1
Χερετε. Αφου πλεον περνουν ΕΠΟΠ στις ειδικες οταν βγει προκυρηκση θα λεει = (για εποπ στις ειδικες δηναμεις Τοσα ατομα π. Χ) η Οι ειδικες διναμεις Ειναι στους εποπ στρατου Ξηρας;
-
Anonymous
Γνωριζει να μου πει καποιος καθε ποτε βγαινει σημα για το σχολειο ΣΠΕΕΠΟΠΕΔ για εποπ αλλων οπλων/σωματων; Πχ ΠΕΖΙΚΟ. Μια φορα το χρονο βγαινει;
-
Anonymous
Επειδη ακουω πολυ για το σχολειο καταδρομων θα θελα να πω οτι οι εποπ δε το παιρνανε αλλα παιρνανε ενα ξεχωριστο σχολειο που λεγεται σπεεποπεδ. το καταδρομων το παιρνανε μονο αξιωματικοι και υπαξιωματικοι απο σχολη. το σπεεποπεδ αρχισε τι πεμπτη που μας περασε για αυτους που ειναι εποπ και κανανε μεταταξη στις ειδικες δυναμεις απο πεζικο, καινουργιο σππεεποπεδ το 2010 παλι με τη νεα σειρα εποπ
-
Anonymous
Γνωριζει να μου πει καποιος καθε ποτε βγαινει σημα για το σχολειο ΣΠΕΕΠΟΠΕΔ για εποπ αλλων οπλων/σωματων; Πχ ΠΕΖΙΚΟ. Μια φορα το χρονο βγαινει;
-
Anonymous
Αναλογως τις αναγκες που εχουν οι ειδικες δυναμεις, μπορει ομως να μη βγει και καθολου
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης