Αθλήματα για κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Bill

Δημοσίευση από Bill »

Φιλε με ΑΚΡΙΒΕΙΑ δεν μπορουμε να ξερουμε, γιατι απ ο, τι καταλαβα αλλαζει απο σειρα σε σειρα, κατι τετοιο μου φαινεται. Γραφεται σε προηγουμενα posts ομως πανω-κατω τι γινεται.
alex

Δημοσίευση από alex »

Παιδιά καλησπέρα. Ήθελα να μάθω με σιγουριά αν στο πεύκο δίνουμε αθλήματα ή όχι. Γιατί εδώ στην σελίδα 12 λένε κατηγορηματικά ότι δεν δίνουν, αλλά ενας φίλος μου που ήταν μέσα, μου είπε οτι δίνουνε κανονικά όσοι θέλουν να πανε ειδικές δυνάμεις. Ευχαριστω!
Bill

Δημοσίευση από Bill »

Η σειρα Σεπτεμβριου εδωσε σιγουρα, ηταν φιλαρακι μου μεσα. Για τις αλλες δεν μπορω να σου πω με σιγουρια!
alex

Δημοσίευση από alex »

Και ξέρουμε τι ακριβώς ζητάνε?
Bill

Δημοσίευση από Bill »

Ηταν 1 μιλι σε 7 λεπτα,25 κοιλιακοι,30 push-ups και 6 ελξεις.
mhtsos_Ed
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από mhtsos_Ed »

Καλησπέρα. Αφου περάσεις τα τεστ όταν έρχεται το κλιμάκιο. Μετά πια είναι η διαδικασία που ακολουθείς; Σε στέλνουν κατευθειαν εκει που δήλωσες; Γιατι διάβασα κάτι ότι πας πεύκο μετά.Ευχαριστω.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από D.Y.K »

mhtsos_Ed έγραψε:Καλησπέρα. Αφου περάσεις τα τεστ όταν έρχεται το κλιμάκιο. Μετά πια είναι η διαδικασία που ακολουθείς; Σε στέλνουν κατευθειαν εκει που δήλωσες; Γιατι διάβασα κάτι ότι πας πεύκο μετά.Ευχαριστω.

Θα πας Πεύκο ναι. Αν δεν έχεις παρουσιαστεί ήδη στο ΚΕΕΔ μετά την ορκωμοσία θα πας εκεί.

Την μετάθεση σου θα την μάθεις και από εκεί.

mhtsos_Ed
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Και πόσο καιρό κάθεσαι στο Πεύκο; Κάνεις ασκήσεις εκεί; Ουσιαστικά ποια είναι τα μειονεκτήματα όταν δεν μπαίνεις κατευθείαν ΚΕΕΔ; Το λέω γιατί κάτι φιλαράκια μου παρουσιάζονται ΚΕΕΔ και η θέλησή μας είναι να πάμε κύπρο. Δεν θα ήμαστε μαζί εκεί;

Άβαταρ μέλους
Razorakos15
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Razorakos15 »

Bill έγραψε: Ηταν 1 μιλι σε 7 λεπτα,25 κοιλιακοι,30 push-ups και 6 ελξεις.
Μηπως το φιλαρακη σου ηθελε να παει αλεξιπτοτα; Μονο αυτοι κανουν μιλι αποσο ξερω. Σχετικα με τα αθλήματα στο κεεδ και εγω ξερω πως δεν δινουμε τιποτα, ουτε εδώ ουτε στην κυπρο (οσοι θελουμε να παμε). Αλλα αυτό δεν εχει διαφορα, δεν είναι τοσο δυσκολο οσο ακούγετε μην αγχονεστε, εξαλου αν δεν μπορειτε να βγαλετε τα ορια, πως στο καλο θελετε να ειστε καταδρομείς και να αντεξετε τις ασκησεις της μοναδας?
Περισσότερος ιδρώτας στην εκπαίδευση λιγότερο αίμα στον πόλεμο.
Άβαταρ μέλους
Razorakos15
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Razorakos15 »

Θανασης01 έγραψε: Καλησπερα σας θελω να μπω σας λοκατζης στα βουνα... Μπορει καποιος με ακριβεια και εγκυρη πληροφορια να μου πει Ποια ειναι τα αθληματα η οι ασκησεις (αλλα και ο συγκεκριμενος αριθμος αυτων; Λ. Χ 1 χλμ σε ποσα λεπτα κλπ.) πανω στις οποιες τεσταρεσε για σε παρουν η οχι αντιστοιχα και ειδικα ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΚΑΤΖΗΔΕΣ; Ευχαριστω
Να ξες πως οι λοκατζιδες είναι ειδηκες δυναμεις (δεν υπαρχουν αλοι περα της μακ και ισως των πεζοναυτών) και τα αθλήματα για ολους (λοκ, μακ) με εξερεση τα αλεξιπτοτα είναι ιδια. Τα γραφει σε προηγούμενες σελιδες, η κυρια διαφορα είναι το τρεξιμο (για ΕΔ 1χμ σε 5 και για αλεξιπτοτα 1.6χμ σε 7.40).
Περισσότερος ιδρώτας στην εκπαίδευση λιγότερο αίμα στον πόλεμο.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

mhtsos_Ed έγραψε:Και πόσο καιρό κάθεσαι στο Πεύκο; Κάνεις ασκήσεις εκεί; Ουσιαστικά ποια είναι τα μειονεκτήματα όταν δεν μπαίνεις κατευθείαν ΚΕΕΔ;Το λέω γιατί κάτι φιλαράκια μου παρουσιάζονται ΚΕΕΔ και η θέλησή μας είναι να πάμε κύπρο. Δεν θα ήμαστε μαζί εκεί;

Μην τα μπερδεύεις μεταξύ τους.

Πρώτον, στο Πεύκο θα κάτσεις λίγο διάστημα (μήνα το πολύ) και μέσα σε αυτό θα κάνεις πρόβες για παρέλαση, καμία βολή, πορεία και άλλα τέτοια χαριτωμένα της πλάκας.

Δεύτερον στην Κύπρο αν το δηλώσεις θα πας σίγουρα ανεξάρτητα από το αν παρουσιαστείς κατευθείαν Πεύκο ή όχι. Δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο.

mhtsos_Ed
Στρατιώτης
Στρατιώτης

D.Y.K έγραψε:
mhtsos_Ed έγραψε:Και πόσο καιρό κάθεσαι στο Πεύκο; Κάνεις ασκήσεις εκεί; Ουσιαστικά ποια είναι τα μειονεκτήματα όταν δεν μπαίνεις κατευθείαν ΚΕΕΔ;Το λέω γιατί κάτι φιλαράκια μου παρουσιάζονται ΚΕΕΔ και η θέλησή μας είναι να πάμε κύπρο. Δεν θα ήμαστε μαζί εκεί;

Μην τα μπερδεύεις μεταξύ τους.

Πρώτον, στο Πεύκο θα κάτσεις λίγο διάστημα (μήνα το πολύ) και μέσα σε αυτό θα κάνεις πρόβες για παρέλαση, καμία βολή, πορεία και άλλα τέτοια χαριτωμένα της πλάκας.

Δεύτερον στην Κύπρο αν το δηλώσεις θα πας σίγουρα ανεξάρτητα από το αν παρουσιαστείς κατευθείαν Πεύκο ή όχι. Δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο.

Άρα καταλήγω

1 μήνα πεζικό (Ορκωμοσία)

1 μήνα κεεδ

και μετά κύπρο.

Ενώ αντίστοιχα όσοι μπηκαν ΚΕΕΔ κατευθειαν και καναν εκει ορκομωσία φεύγουν για κύπρο κατευθείαν.

Σωστά κατάλαβα; Εικόνα Συγνώμη εάν γίνομαι κουραστικος.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όχι, κατά προσέγγιση είναι το διάστημα παραμονής που αναφέρω.

Όλοι μαζί θα πετάξετε για Κύπρο.

Κάποιος που έχει υπηρετήσει πρόσφατα θα μπορούσε να σε κατατοπίσει καλύτερα.

Μάκης 41ΛΚ

Δημοσίευση από Μάκης 41ΛΚ »

Και πεζικο να παρουσιαστεις θα ερθουν να ρωτησουν ποιος θελει ε. Δ. Και αφου περασεις τα αθληματα μετα δηλωνεις που θες να πας και πας κατεθειαν μοναδα μετα την ορκομωσια, δεν παιρνας καθολου απτο κεεδ (και το κεεδ κεντρο ειναι τα ιδια πραγματα κανεις απλα με λιγο ψαρωμα παραπανω), και συγκεκριμενα κυπρο πιστευω πας ευκολα... (οπως εγω παρουστικα σεπτεμβρη του 2013 καλαματα (πζ) περασα τα αθληματα δηλωσα κυπρο [χωρις βυσμα] και πηγα)
Γιωργος 35μκ

Δημοσίευση από Γιωργος 35μκ »

Ημουν στο κεεδ πριν ενα μηνα. Αθληματα δινεις ακομα κι αν παρουσιαστεις στο κεεδ. Για καταδρομεις / πεζοναυτες ειναι 1 χιλομετρο μεσα σε 5 λεπτα,25 καμψεις κ 25 κοιλιακους. Τα αθληματα για ΥΕΑ και αλεξιπτωτα διαφερουν. Επισης διαφερουν και τα αθληματα μεταξυ των λοχων μιας και τα στελεχη (λοχιες-επιλοχιες συνηθως μπορει και εκπαιδευτες) δε ζητουν ακριβως τα ιδια αθληματα. Αλλοι ζητησαν 4 γυρους στο γηπεδο ποδοσφαιρου μεσα σε 4,30 λεπτα ετσι μου ειπαν δεν ξερω αν αληθευει και αλλοι 3 γυρους μεσα σε 5 λεπτα. Και 5,30 λεπτα να κανεις δεν σε κοβουν κ παραπανω μην σου πω. Εγω μπηκα 10 νοεμβρη, ορκιστηκα στις 28 νοεμβρη, χωρις παρελαση, με μια φορα βολη. Πολυ καψωνι στον τριτο και πεμπτο λοχο και φουλ παραγγελματα. Τις 2-3 πρωτες μερες σε μας τουλαχιστον, ειχε φουλ σταξιμο, αυτο ειναι αναλογα τους εκπαιδευτες και τα στελεχη και τον λοχο που εισαι. Οταν παρεις την μεταθεση η οποια ανακοινωνεται στο κεεδ κ πας κυπρο ή δεν ξερω που αλλου, θα καταλαβεις πως στο κεεδ ηταν χαλαρα και οντως ειναι χαλαρα. Οι υπνοσακοι σε μας τουλαχιστον επιτρεπονται, θα σας κανουν ελεγχο στην αρχη για κινητα με καμερα, το νερο στο ντους ειναι παγος, το φαγητο αρκετα καλο. Να περασεις απαρατηρητος κ να μην ξερουν το ονομα σου τα στελεχη ειναι ευκολο. Απο υπηρεσεις εχει στα μαγειρια, κουβαλημα κ θαλαμοφυλικι. Καλη θητεια. Τιμητικη για Κυπρο για οσους πανε, δεν εδωσαν σε μας.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες