Εσυ εχεις πάρει σβάρνα όλα τα chat και λες για κρίση το 27 και *****Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 30, 2026 12:26 amΑυτό πού λέει ο φίλος όποιος δεν έχει καταφέρει να μπει κάπου συναφές δημοτική δικαστική ειδικούς φρουρούς κτλπ και τον παίρνει ηλικιακά ας τα κάνει απλά μακριά από Ναυτικό. Δείτε αμεταθετες ειδικότητες οι Αθηναίοι αλλά να ξέρετε έχει ανταγωνισμό σε αυτές πρέπει να έχεις μόρια και στην αεροπορία είναι καλά αλλά εκεί γίνεται χαμός σε αιτήσεις. Και εγώ το 23 έκανα την βλακεία ενώ πέρασα ειδικές δυνάμεις να μην πάω και περίμενα το 24 να βγάλει μπας και μπω σε καμία καλύτερη ειδικότητα αμεταθετη Αθήνα και δεν έβγαλε καθόλου προκήρυξη ενώ έλεγε ότι θα βγάλει συνεχώς και έβγαλε το 25 πού δεν μπορούσα να κάνω τα χαρτιά και την έφαγα στον λοκω. Πάλι καλά πού μπήκα ειδικός φρουρός γιατί θα χτυπούσα την κεφάλα μου στον τοίχο τώρα. Για αυτό σας λέω μπείτε κάπου γιατί το 27 το έχουν πει οι οικονομολόγοι θα πέσει οικονομική κρίση και πείνα γερή δεν ξέρω αν αυτό θα φέρει άλλο μνημόνιο ή όχι αλλά θα πεινάσει ο κόσμος την ρήμαξαν την οικονομία 7 χρόνια και ανάπτυξη προφανώς δεν υπάρχει. Του έκοψαν και τα κονδύλια πού παίρνει με αυτά ζούμε πάντα δανεικά. Όποιος και να αναλάβει το 27 τα πράγματα θα είναι δύσκολα για όποιον δεν έχει κάτι σταθερό
Προκηρυξη ΕΠΟΠ (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκηρυξη ΕΠΟΠ (2026)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες