Προκηρυξη ΕΠΟΠ (2026)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκηρυξη ΕΠΟΠ (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 30, 2026 12:26 am
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 29, 2026 6:41 pm Το 2021 είχαν δεσμευτει για 8000 εποπ. Τώρα έχουν πάρει 7000 περίπου ενώ μειώθηκε η δεξαμενή υποψηφίων με το να πάει στα 25. Αρα για να έχει ανταγωνισμό και να μη μπούν άτομα με 150 μόρια όπως πέρυσι παίρνει λίγους ίσα για να πιάσει το νούμερο. 

Αυτό πού λέει ο φίλος όποιος δεν έχει καταφέρει να μπει κάπου συναφές δημοτική δικαστική ειδικούς φρουρούς κτλπ και τον παίρνει ηλικιακά ας τα κάνει απλά μακριά από Ναυτικό. Δείτε αμεταθετες ειδικότητες οι Αθηναίοι αλλά να ξέρετε έχει ανταγωνισμό σε αυτές πρέπει να έχεις μόρια και στην αεροπορία είναι καλά αλλά εκεί γίνεται χαμός σε αιτήσεις. Και εγώ το 23 έκανα την βλακεία ενώ πέρασα ειδικές δυνάμεις να μην πάω και περίμενα το 24 να βγάλει μπας και μπω σε καμία καλύτερη ειδικότητα αμεταθετη Αθήνα και δεν έβγαλε καθόλου προκήρυξη ενώ έλεγε ότι θα βγάλει συνεχώς και έβγαλε το 25 πού δεν μπορούσα να κάνω τα χαρτιά και την έφαγα στον λοκω. Πάλι καλά πού μπήκα ειδικός φρουρός γιατί θα χτυπούσα την κεφάλα μου στον τοίχο τώρα. Για αυτό σας λέω μπείτε κάπου γιατί το 27 το έχουν πει οι οικονομολόγοι θα πέσει οικονομική κρίση και πείνα γερή δεν ξέρω αν αυτό θα φέρει άλλο μνημόνιο ή όχι αλλά θα πεινάσει ο κόσμος την ρήμαξαν την οικονομία 7 χρόνια και ανάπτυξη προφανώς δεν υπάρχει. Του έκοψαν και τα κονδύλια πού παίρνει με αυτά ζούμε πάντα δανεικά. Όποιος και να αναλάβει το 27 τα πράγματα θα είναι δύσκολα για όποιον δεν έχει κάτι σταθερό 

Εσυ εχεις πάρει σβάρνα όλα τα chat και λες για κρίση το 27 και *****
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 30, 2026 12:52 am
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 29, 2026 6:41 pm Το 2021 είχαν δεσμευτει για 8000 εποπ. Τώρα έχουν πάρει 7000 περίπου ενώ μειώθηκε η δεξαμενή υποψηφίων με το να πάει στα 25. Αρα για να έχει ανταγωνισμό και να μη μπούν άτομα με 150 μόρια όπως πέρυσι παίρνει λίγους ίσα για να πιάσει το νούμερο. 

Αυτό πού λέει ο φίλος όποιος δεν έχει καταφέρει να μπει κάπου συναφές δημοτική δικαστική ειδικούς φρουρούς κτλπ και τον παίρνει ηλικιακά ας τα κάνει απλά μακριά από Ναυτικό. Δείτε αμεταθετες ειδικότητες οι Αθηναίοι αλλά να ξέρετε έχει ανταγωνισμό σε αυτές πρέπει να έχεις μόρια και στην αεροπορία είναι καλά αλλά εκεί γίνεται χαμός σε αιτήσεις. Και εγώ το 23 έκανα την βλακεία ενώ πέρασα ειδικές δυνάμεις να μην πάω και περίμενα το 24 να βγάλει μπας και μπω σε καμία καλύτερη ειδικότητα αμεταθετη Αθήνα και δεν έβγαλε καθόλου προκήρυξη ενώ έλεγε ότι θα βγάλει συνεχώς και έβγαλε το 25 πού δεν μπορούσα να κάνω τα χαρτιά και την έφαγα στον λοκω. Πάλι καλά πού μπήκα ειδικός φρουρός γιατί θα χτυπούσα την κεφάλα μου στον τοίχο τώρα.

Τι έχω κάνει εγώ σε όλα τα τσατ? Δεν έχω γράψει σε άλλο τσατ για την οικονομική κρίση που έρχεται και επειδή φαίνεται ότι είσαι εκτός τόπου και χρόνου κοίτα να μπεις πουθενά να σωθείς και άσε τις ασυναρτησίες. Πρέπει να ζεις σε άλλη χώρα για να μην βλέπεις ότι η οικονομία έχει διαλυθεί.

Enxjsk

Δημοσίευση από Enxjsk »

Όποιος μπαίνει εποπ για τα λεφτά ας πάει ναυτικό για στρατό ξηράς που σου δίνουν ψίχουλα απλά πρέπει να το γουστάρεις 
Επισκέπτης

Enxjsk έγραψε: Τρί Ιουν 30, 2026 9:00 am Όποιος μπαίνει εποπ για τα λεφτά ας πάει ναυτικό για στρατό ξηράς που σου δίνουν ψίχουλα απλά πρέπει να το γουστάρεις 

Γιατί να μην βγάλει τότε Ναυτικό φυλλάδιο και να βγάλει πολύ περισσότερα? Το πολεμικό Ναυτικό δεν αξίζει καθόλου, μόνο αεροπορία ή κάποια αμεταθετη ειδικότητα του σξ 
Enxjsk

Δημοσίευση από Enxjsk »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 30, 2026 9:20 am
Enxjsk έγραψε: Τρί Ιουν 30, 2026 9:00 am Όποιος μπαίνει εποπ για τα λεφτά ας πάει ναυτικό για στρατό ξηράς που σου δίνουν ψίχουλα απλά πρέπει να το γουστάρεις 

Γιατί να μην βγάλει τότε Ναυτικό φυλλάδιο και να βγάλει πολύ περισσότερα? Το πολεμικό Ναυτικό δεν αξίζει καθόλου, μόνο αεροπορία ή κάποια αμεταθετη ειδικότητα του σξ 

Δεν ξέρω ολο ***** είναι εχουν φουλ ελλείψεις στον στρατό ξηράς και ναυτικό εκει πρέπει να παρεις

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 30, 2026 8:16 am
Αυτό πού λέει ο φίλος όποιος δεν έχει καταφέρει να μπει κάπου συναφές δημοτική δικαστική ειδικούς φρουρούς κτλπ και τον παίρνει ηλικιακά ας τα κάνει απλά μακριά από Ναυτικό. Δείτε αμεταθετες ειδικότητες οι Αθηναίοι αλλά να ξέρετε έχει ανταγωνισμό σε αυτές πρέπει να έχεις μόρια και στην αεροπορία είναι καλά αλλά εκεί γίνεται χαμός σε αιτήσεις. Και εγώ το 23 έκανα την βλακεία ενώ πέρασα ειδικές δυνάμεις να μην πάω και περίμενα το 24 να βγάλει μπας και μπω σε καμία καλύτερη ειδικότητα αμεταθετη Αθήνα και δεν έβγαλε καθόλου προκήρυξη ενώ έλεγε ότι θα βγάλει συνεχώς και έβγαλε το 25 πού δεν μπορούσα να κάνω τα χαρτιά και την έφαγα στον λοκω. Πάλι καλά πού μπήκα ειδικός φρουρός γιατί θα χτυπούσα την κεφάλα μου στον τοίχο τώρα.

Τι έχω κάνει εγώ σε όλα τα τσατ? Δεν έχω γράψει σε άλλο τσατ για την οικονομική κρίση που έρχεται και επειδή φαίνεται ότι είσαι εκτός τόπου και χρόνου κοίτα να μπεις πουθενά να σωθείς και άσε τις ασυναρτησίες. Πρέπει να ζεις σε άλλη χώρα για να μην βλέπεις ότι η οικονομία έχει διαλυθεί.

θα σωθει με τα 1000 ευρω στην Αθηνα και 450 νοικι. το βρηκες εξυπνε

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 30, 2026 9:20 am

η αεροπορια αξιζει αλλα συγκεκριμενα οχι παντου. π.χ ταμειακος και υλικονομος ειναι οι χειροτερες και πυροσβεστης επισης γιατι θα κανεις βολτα ολα τα νησια
Enxjsk

Δημοσίευση από Enxjsk »

Απλα πρέπει να το βλεπεις σαν τρόπο ζωης οσοι το γουστάρουν γτ με τα λεφτά που θα παίρνεις τσιμα τσιμα θα βγαινεις
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 30, 2026 7:46 pm

Αν μπορεί να βρει δουλειά με 1000 ευρώ και πάνω τότε ρε τάκαρε. Τι να πει ο κόσμος που ζει στην Αθήνα με τον βασικό και δεν έχει σπίτι κιόλας... Ο καθένας κάνει τις επιλογές του όποιος δεν είναι από Αθήνα και σπαζεται για το ενοίκιο παραμένει στο χωριό του ή βρίσκει συγκάτοικο. Αν είναι από Αθήνα να μείνει μέχρι τους γονείς του μην κλαίγεσται για όλα και το παίζεται και έξυπνοι ενώ από τι φαίνεται δεν είστε!

Επισκέπτης

Enxjsk έγραψε: Τρί Ιουν 30, 2026 11:53 pm Απλα πρέπει να το βλεπεις σαν τρόπο ζωης οσοι το γουστάρουν γτ με τα λεφτά που θα παίρνεις τσιμα τσιμα θα βγαινεις

αν εισαι απο εβρο μια χαρα παιρνεις και το επιδομα παραμεθοριου μενεις και σπιτακι σου. το θεμα ειναι για αυτους που θα πανε με 1000€ και 400€ νοικι Αθηνα και αλλα ακριβα και χαλια μερη οπως Κρητη,Ροδο
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 01, 2026 7:51 am
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 30, 2026 7:46 pm

Αν μπορεί να βρει δουλειά με 1000 ευρώ και πάνω τότε ρε τάκαρε. Τι να πει ο κόσμος που ζει στην Αθήνα με τον βασικό και δεν έχει σπίτι κιόλας... Ο καθένας κάνει τις επιλογές του όποιος δεν είναι από Αθήνα και σπαζεται για το ενοίκιο παραμένει στο χωριό του ή βρίσκει συγκάτοικο. Αν είναι από Αθήνα να μείνει μέχρι τους γονείς του μην κλαίγεσται για όλα και το παίζεται και έξυπνοι ενώ από τι φαίνεται δεν είστε!

εξυπνοι δεν το παιζουμε. αμα νομιζεις οτι τη βγαζεις αξιοπρεπως με ενα χιλιαρικο και δωδεκα μισθους στην Αθηνα χωρις σπιτι πηγαινε να σε δω

Enxjsk

Δημοσίευση από Enxjsk »

Οπως λέω πρέπει να το γουστάρεις όντως γιατί ακόμα και στα νησιά την βγάζεις με το ζόρι 

Επισκέπτης

Enxjsk έγραψε: Τετ Ιούλ 01, 2026 5:19 pm Οπως λέω πρέπει να το γουστάρεις όντως γιατί ακόμα και στα νησιά την βγάζεις με το ζόρι 

ισχυει για ολα . ποσο μαλλον για το στρατο
Enxjsk

Δημοσίευση από Enxjsk »

Συν με τους νέους βαθμούς φτάνεις οριακα μεχρι επιλοχίας και εισαι 7-8 χρόνια στρατιώτης 
Enxjsk

Δημοσίευση από Enxjsk »

Και με τους νέους βαθμούς που φτάνεις μαξ επιλοχίας και εισαι 7-8 χρόνια στρατιώτης θα ειναι πιο δύσκολο 
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης