Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Παιδιά ναι ότι ειναι τώρα Ιούλιο Αύγουστο αρκεί να μπούμε εκεί που έχουμε δηλώσει τίποτα άλλο εγώ τα εκανα σκαπανεας διάσωστης και μακάρι να με πάρουνε εσείς παιδιά που δηλώσατε;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 12
Μελλοντικοι Στρατιωτικοι και Καμαρια της Εθνικης αμυνας
Ας μεινουμε στο θεμα μας και ας μην μεταφερουμε εδω και σε αγνωστους οτι ποναει τον καθενα και ξεκιναμε ανωνυμες επιθεσεις
Ειναι Αξιολυπητο
Ειναι Υποτιμητικο προς τους εαυτους σας και ευχομαι να μην ειστε εξω ετσι στην πραγματικη ζωη.
Το στρες βρωμαει και περισσευει,ο αγνωστος δεν σου φταιει σε αυτο
Και οποιος παει να βρει θυματα καινουρια να κανει,ηταν και ειναι αξιος της μοιρας του με οτι εχει υπεστη.
Συνηθισμενο φαινομενο απο κοσμο στην χωρα μας τετοιες Συμπεριφορες και των δυο φυλων.
Εδω περα βρηκατε να φανειται με τις εξυπναδες η τις προσβολες σας ποιο ειναι το πιο ''ισχυρο'' ''αρσενικο''?
Στο γυμνασιο βρισκομαστε οι ειμαστε Ενηλικες?
Το πολυ γαυγισμα υποδηλωνει φοβο,αδυναμια και ανασφαλεια,οχι ισχυ
Σε αρκετα Forum με διαφορετικα θεματα το εχω Παρατηρησει να γινεται εδω στην ιστοσελιδα,3 στις 10 φορες θα ειναι Πολιτισμενα τα πραγματα.
Ατομα σαν μερικα που βλεπω εδω να γραφουν μου θυμιζουν πιτσιρικια που απλα δηλωνουν Ειδικες Δυναμεις στον Στρατο απλα για να εχουνε το ενσημο οτι σιγα τον Στρατο,υπηρετησα και εκει τη θητεια μου
Και τρωνε γερη σφαλιαρα reality check.
Θα σας φανε οσοι πατε στις μοναδες για βασικη εκπαιδευση και οσοι καταφερετε να παλιωσετε,
Ολοι θα ξερουν Ποιος ειναι Ποιος Και ποιος Αξιζει τι.
Σε θυμουνται Ολοι στον Στρατο.
ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ και ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΤΕ τις συμπεριφορες σας.
Ολα εχουνε τον Γυρισμο τους,ειναι ολα θεμα χρονου,οτι αξιζεις και αναζητεις Παθητικα και Ενεργα παιρνεις σε αυτη τη ζωη.
Γιαυτο Προσοχη.
Ας μεινουμε στο θεμα μας και ας μην μεταφερουμε εδω και σε αγνωστους οτι ποναει τον καθενα και ξεκιναμε ανωνυμες επιθεσεις
Ειναι Αξιολυπητο
Ειναι Υποτιμητικο προς τους εαυτους σας και ευχομαι να μην ειστε εξω ετσι στην πραγματικη ζωη.
Το στρες βρωμαει και περισσευει,ο αγνωστος δεν σου φταιει σε αυτο
Και οποιος παει να βρει θυματα καινουρια να κανει,ηταν και ειναι αξιος της μοιρας του με οτι εχει υπεστη.
Συνηθισμενο φαινομενο απο κοσμο στην χωρα μας τετοιες Συμπεριφορες και των δυο φυλων.
Εδω περα βρηκατε να φανειται με τις εξυπναδες η τις προσβολες σας ποιο ειναι το πιο ''ισχυρο'' ''αρσενικο''?
Στο γυμνασιο βρισκομαστε οι ειμαστε Ενηλικες?
Το πολυ γαυγισμα υποδηλωνει φοβο,αδυναμια και ανασφαλεια,οχι ισχυ
Σε αρκετα Forum με διαφορετικα θεματα το εχω Παρατηρησει να γινεται εδω στην ιστοσελιδα,3 στις 10 φορες θα ειναι Πολιτισμενα τα πραγματα.
Ατομα σαν μερικα που βλεπω εδω να γραφουν μου θυμιζουν πιτσιρικια που απλα δηλωνουν Ειδικες Δυναμεις στον Στρατο απλα για να εχουνε το ενσημο οτι σιγα τον Στρατο,υπηρετησα και εκει τη θητεια μου
Και τρωνε γερη σφαλιαρα reality check.
Θα σας φανε οσοι πατε στις μοναδες για βασικη εκπαιδευση και οσοι καταφερετε να παλιωσετε,
Ολοι θα ξερουν Ποιος ειναι Ποιος Και ποιος Αξιζει τι.
Σε θυμουνται Ολοι στον Στρατο.
ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ και ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΤΕ τις συμπεριφορες σας.
Ολα εχουνε τον Γυρισμο τους,ειναι ολα θεμα χρονου,οτι αξιζεις και αναζητεις Παθητικα και Ενεργα παιρνεις σε αυτη τη ζωη.
Γιαυτο Προσοχη.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 29
- Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
- Επάγγελμα: Στρατιωτικος
Κύριοι και κυρίες η κατάταξη 99% θα γίνει το δεύτερο 10ημερο του Ιουλίου στην πολεμική αεροπορία στον στρατό ξηράς δεν ξέρω αλλά λογικά και εκεί τότε θα γίνει καλή επιτυχία σε όλους και καλό κουράγιο καλοκαιριάτικα
ο ενας το κοντο και αλλος το μακρυ του
Α καλή επιτυχία στον γιο σας σε ποια ειδικότητα θέλει να περάσει το παιδι;
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΝ ΠΕΡΑΣΑΜΕ Η ΟΧΙ?
αντε παλι.ρε δε βαρεθηκατε την ιδια ερωτηση?
Καλά κάνει και ρωτάει ρε φίλε κάποιοι αγχωνόμαστε γτ δουλεύουμε στον τουρισμό και μας πίνουν το αίμα μέρα με τη μέρα και το βλέπουμε σαν διέξοδο. Αν εσύ έχεις λυμένο το πρόβλημα σου ή σε ταιζει η μαμά και ο μπαμπάς συγχαρητήρια . Το φόρουμ είναι για να μοιραζόμαστε πληροφορίες αν δεν σου αρέσει απλά μη μπαίνεις.
ωραια εγω πιστευω οτι αν ο καθενας μας το ρωτησει απο δεκα φορες θα βγουν πιο γρηγορα
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 29
- Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
- Επάγγελμα: Στρατιωτικος
Καταλαβαίνω την αγωνία όλων των παιδιών εδώ μέσα για τα αποτελέσματα αυτά θα βγούνε σύντομα στην αεροπορία η κατάταξη θα γίνει μέσα στον Ιούλιο εκτός απροόπτου οπότε προετοιμάστηκε για δυσκολία στην εκπαίδευση για στρατό ξηράς μην με ρωτάτε παιδιά δεν έχω ιδέα πιθανόν να γίνει όπως στην αεροπορία μέσα στο κατακαλόκαιρο δυστυχώς επειδή δεν υπάρχει κόσμος βιάζονται να είστε προετοιμασμένοι ότι τα χρόνια που έρχονται είναι δύσκολα για τις ένοπλες δυνάμεις μην περιμένετε ότι θα πάτε σε κάτι εύκολο οι υπηρεσίες θα είναι πολλές τον μήνα και ένα σωρό άλλες υποχρεώσεις τελσο πάντων καλή επιτυχία να έχετε και κουράγιο
Καλησπέρα, διαβιβαστής πβ κανείς; Ξέρετε που γίνεται η εκπαίδευση ειδικότητας;
Καλημέρα σε όλους και καλή επιτυχία οπου έχετε δηλώσει μήπως γνωρίζει κάποιος για την ειδικότητα τεχνικος γραφεας υλικού πολέμου ποιες είναι οι τοποθετήσεις μετά την εκπαίδευση;
Ευχαριστώ πολύ.
Ευχαριστώ πολύ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης