Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Στο 1960 έφτασες εσύ και τα παραμύθια της χαλιμάς περί ΝΔ - προκηρύξεων και άλλες τέτοιες παπάντζες για να μας πείσεις και καλά ότι επειδή μπορεί να μπεις εσύ εποχικός τώρα τα επόμενα χρόνια θα σε κάνουνε μόνιμη επειδή "έτσι ακούστηκε". Δέσε τη ζώνη σου γιατί πραγματικά δεν έχεις ιδέα όπως σου έγραψα και πριν το τι σε περιμένει και άσε τα όνειρα για μονιμιλίκια.
margie
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από margie »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 08, 2025 4:36 pm Στο 1960 έφτασες εσύ και τα παραμύθια της χαλιμάς περί ΝΔ - προκηρύξεων και άλλες τέτοιες παπάντζες για να μας πείσεις και καλά ότι επειδή μπορεί να μπεις εσύ εποχικός τώρα τα επόμενα χρόνια θα σε κάνουνε μόνιμη επειδή "έτσι ακούστηκε". Δέσε τη ζώνη σου γιατί πραγματικά δεν έχεις ιδέα όπως σου έγραψα και πριν το τι σε περιμένει και άσε τα όνειρα για μονιμιλίκια.
Δεν με ενδιαφέρει να γίνω μόνιμη βασικά. Και το τι θα γίνει δεν το ξέρει κανείς. Αν γίνω έγινα, πιο πολλά θα βγαζω ως εποχικός και την δουλειά που έχω ήδη. Τώρα εσύ γιατί σπάζεσαι τόσο που είπα ότι υπάρχουν πιθανότητες να πάρει κόσμο επειδή θα φύγουν αρκετοί, δεν ξέρω και δεν με αφορά!
Επισκέπτης

margie έγραψε: Τρί Απρ 08, 2025 4:49 pm

Δεν με ενδιαφέρει να γίνω μόνιμη βασικά. Και το τι θα γίνει δεν το ξέρει κανείς. Αν γίνω έγινα, πιο πολλά θα βγαζω ως εποχικός και την δουλειά που έχω ήδη. Τώρα εσύ γιατί σπάζεσαι τόσο που είπα ότι υπάρχουν πιθανότητες να πάρει κόσμο επειδή θα φύγουν αρκετοί, δεν ξέρω και δεν με αφορά!
Δεν σπάζομαι καθόλου εγώ.
Έκανες μια ανάρτηση γεμάτη ανακρίβειες και πήρες την απάντησή σου όμορφα και ωραία. Απλά τα πράγματα.
margie
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από margie »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 08, 2025 4:52 pm
margie έγραψε: Τρί Απρ 08, 2025 4:49 pm

Δεν σπάζομαι καθόλου εγώ.
Έκανες μια ανάρτηση γεμάτη ανακρίβειες και πήρες την απάντησή σου όμορφα και ωραία. Απλά τα πράγματα.
Οι ανακρίβειες ποιες ήταν ότι υπάρχει πιθανότητα να πάρει κόσμο; Γιατί το αρχικό μου ποστ ήταν αυτό. Και όχι δεν πήρα απάντηση όμορφα και ωραία. Ηταν απαντήσεις γεμάτες νεύρα και ότι δεν θα βγει τίποτα μελλοντικά λες και αποφασίζεις εσύ. Τέλος πάντων δεν θα ασχοληθώ άλλο γιατί εδώ μέσα τα ξέρετε όλοι όλα και μέχρι στιγμής κάτι που να είπατε και να ίσχυε δεν έχω διαβάσει. Ενώ εγώ είχα πει αν δεις προηγούμενα μηνύματα και για το αν τα βγει προκήρυξη και το πότε και πότε θα έχουν αποτελέσματα τα έχω πει σωστά. Καλή συνέχεια!
Επισκέπτης

Προφανώς και έγραψες ανακρίβειες για το τι ΘΑ γίνει, χωρίς τίποτα το επίσημο και εννοείται χωρίς στοιχεία. Είναι άλλο η επιθυμία και άλλο η πραγματικότητα. Μην τα συγχέουμε. Εσύ εκφράζεις επιθυμία. Τίποτα περισσότερο.
Επίσης, δεν ανακάλυψες τον τροχό σχετικά με την προκήρυξη και τα αποτελέσματα. Όλα αυτά ήταν δρομολογημένα να γίνουν όπως και έγιναν.
PEZOPOROS
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από PEZOPOROS »

Λοιπόν μάγκες Καλησπέρα επειδή παρακολουθώ καιρό τις συζητήσεις σας. Αυτό που διακρίνω είναι μια μορφή αντιπαράθεσης και ανταγωνισμού απέναντι σε μελλοντικούς συνάδελφους. Το Πυροσβεστικό σώμα που ξέρατε έχει αλλάξει κατά πολύ και κάθε χρόνο όλο και κάτι προστίθεται. Συμβουλή είναι να είστε κύριοι και επαγγελματίες σ αυτό που θα κάνετε έστω και για 8μηνες και μην δένετε το γάιδαρο γιατί αξιολογείστε κάθε χρόνο!
PyRos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 15
Ενδιαφέροντα: ....
Επάγγελμα: Αγροτης

Δημοσίευση από PyRos »

Απο την ίδια λίστα...
Επισκέπτης

PyRos έγραψε: Τρί Απρ 08, 2025 5:56 pm Απο την ίδια λίστα...
Ποια ιδια λιστα; Τι εννοεις;
PyRos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από PyRos »

Έγραψε ένας πιο πάνω αλλά το σβήσανε.114 προκήρυξη εμοδε. Και άλλοι 150 από την ίδια λίστα τον Οκτώβριο.
Επισκέπτης

PyRos έγραψε: Τρί Απρ 08, 2025 6:09 pm Έγραψε ένας πιο πάνω αλλά το σβήσανε.114 προκήρυξη εμοδε. Και άλλοι 150 από την ίδια λίστα τον Οκτώβριο.
Οι 114 θα ειναι νεα προκηρυξη ΕΜΟΔΕ; Επισης, οι 150 ειναι εξτρα απο τους 186 επιλαχοντες που πηρε τωρα;
PyRos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από PyRos »

Ο προϋπολογισμός είχε 450 θέσεις.186 τράβηξε επιλαχοντες και μένουν 114 για εμοδε. Οι αλλοι 150 που λένε είναι για οδηγοί στην Αττική αλλά δεν βγαίνει άκρη και θα γίνουν κ αυτά εμοδε τον Οκτώβριο από αυτή τη λίστα.
Επισκέπτης

Με τους 150 οδηγούς για Αττική γιατί δεν βγαίνει άκρη;:; :
PyRos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από PyRos »

Είναι αντισυνταγματικο γτ παίρνει από τις πανελλήνιες... Τους επιστήμονες που είναι καλοί στις εξισώσεις στα μαθηματικά.
GD96
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από GD96 »

Καλησπέρα στο forum!
Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Έχει νόημα να αρχίσουμε να κλείνουμε ραντεβού για τους γιατρούς ώστε να καταφέρουμε να βρούμε ή είναι νωρίς ακόμα; Θα δωθούν άραγε οι καρτέλες αμέσως μετά τις ενστάσεις ή πάμε για μετά το Πάσχα;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 08, 2025 1:29 pm Εμένα μ' αρέσει πού λέγανε οι εποχικοί ότι θα το πάνε δικαστικά και δικαιωθούν και θα μονιμοποιηθούν και κάτι τέτοια! Είναι δυνατόν να κερδίσεις το κράτος το οποίο ελέγχει την δικαστική εξουσία η οποία δεν είναι ανεξάρτητη; Και τώρα παρακαλάνε την ανθελληνοζωιτσα η οποία χέστηκε γιατί πολύ απλά παίζει το παιχνίδι της για να φτάσει το 15%
Εύχομαι να μην μπεις ποτε σου και αν έχεις ήδη μπει να μη σε έχω συνάδελφο. Είσαι μεγαλο σκουπίδι. Εύχομαι να ταλαιπωρηθείς όσο και εμείς και στο τέλος να μείνεις ανεργος να μην έχεις να ταισεις τα παιδια σου. Σκατοψυχε
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες