Πιστεψε με μια χαρα θα μαζευτουν... Ειναι τοσα παιδια στη βορεια Ελλαδα σε αυτες τις περιοχες που περιμενουν τετοιες προκυρηξεις ποσο μαλλον τη συγκεκριμενη. Θα καταλαβεις απο τον αριθμο αιτησεων και απο τη βαση!Lina944 έγραψε:Να ρωτήσω κάτι... Οι θέσεις που θα βγουν, το πιο πιθανό είναι, να'ναι μόνο για άτομα που είναι πχ από Αλεξανδρούπολη, Έβρο κλπ; Γιατί μου φαίνεται λίγο δύσκολο να μαζευτούν όλες οι θέσεις μόνο από εκεί. Δεν είναι πιθανό να μην μαζευτούν τα άτομα και να ζητήσει μετέπειτα απ'όλη την Ελλάδα;
Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 267
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Σιγουρα θα τα κανω ανεμελε... Απλα φοβάμαι μήπως βγει και καμια αλλη για ε. Φ.(που μπορει να ειναι πιο σίγουρα τα πράγματα) και μετα δεν μπορω να κανω τα χαρτια μου, γιατι απο οτι ξερω αν μπεις σε προκήρυξη ασεπ αλλα δεν πας ως αντίποινα δεν μπορεις για 2 χρονια να συμμετάσχεις σε αλλη προκήρυξη... Κατι τετοιο
Θα ειναι μονο για οσους εχουν εντοπιοτητα η θα ειναι ανοιχτη για ολους;
-
- Συνταγματάρχης
Κατα την αποψη μου θα μαζευτουν αρκετες αιτησεις οποτε πιστευω κατα 99% θα ειναι για εντοπιους.nikos521 έγραψε:Θα ειναι μονο για οσους εχουν εντοπιοτητα η θα ειναι ανοιχτη για ολους;
Coyote έγραψε:Κατα την αποψη μου θα μαζευτουν αρκετες αιτησεις οποτε πιστευω κατα 99% θα ειναι για εντοπιους.nikos521 έγραψε:Θα ειναι μονο για οσους εχουν εντοπιοτητα η θα ειναι ανοιχτη για ολους;
Ετσι πιστευω και εγω.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 6
Υπαρχει καποια πηγη που μπορουμε να βρουμε αυτο την Ευρωπαικη διαταγη Που αναγραφει ολα περι των 950; Οχι δημοσιευματα εφημεριδων και αρθρα. Το επισημο εγγραφο - δημοσιευμα της Ε. Ε
https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/358201/prasino-fos-gia-epipleon-950-proslipseis-synoriofylakonKostasSomeone έγραψε:Υπαρχει καποια πηγη που μπορουμε να βρουμε αυτο την Ευρωπαικη διαταγη Που αναγραφει ολα περι των 950; Οχι δημοσιευματα εφημεριδων και αρθρα. Το επισημο εγγραφο - δημοσιευμα της Ε. Ε
Δες το ΦΕΚ που είχε βγεί
-
- Συνταγματάρχης
Το ΦΕΚ που αναρτηθηκε τι παγιδα μπορει να κρυβει; Νομιζω αναφερει ξεκαθαρα για 950 θεσεις.KostasSomeone έγραψε:Υπαρχει καποια πηγη που μπορουμε να βρουμε αυτο την Ευρωπαικη διαταγη Που αναγραφει ολα περι των 950; Οχι δημοσιευματα εφημεριδων και αρθρα. Το επισημο εγγραφο - δημοσιευμα της Ε. Ε
Coyote έγραψε:Το ΦΕΚ που αναρτηθηκε τι παγιδα μπορει να κρυβει; Νομιζω αναφερει ξεκαθαρα για 950 θεσεις.KostasSomeone έγραψε:Υπαρχει καποια πηγη που μπορουμε να βρουμε αυτο την Ευρωπαικη διαταγη Που αναγραφει ολα περι των 950; Οχι δημοσιευματα εφημεριδων και αρθρα. Το επισημο εγγραφο - δημοσιευμα της Ε. Ε
Ακριβώς
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 38
Θα το ξαναπώ απλά διαφημίζουν τον Έβρο γιατί εκεί πέφτουν τα φώτα τις δημοσιότητας το χθεσινό ΦΕΚ λύνει Κάποια διαδικαστικά θέματα που ήταν στον αέρα για τους σφοχ Δν λέει για κανεναν αριθμό ατόμων που θα παρει. Οποίος κανεί Τα χαρτιά τ για τους σφοχ ξέρει οτι το μέλλον ειναι αβέβαιο και θα παλέψει για την μονιμότητα ΥΓ αναμένουμε ΦΕΚ
-
- Συνταγματάρχης
Αυτο ειναι και το πιο λογικο σεναριο πιστευω.Gouleas τι πιστευεις θα βγει σπασμενη στα 2 η προκυρηξη;Gouleasss94 έγραψε:Θα το ξαναπώ απλά διαφημίζουν τον Έβρο γιατί εκεί πέφτουν τα φώτα τις δημοσιότητας το χθεσινό ΦΕΚ λύνει Κάποια διαδικαστικά θέματα που ήταν στον αέρα για τους σφοχ Δν λέει για κανεναν αριθμό ατόμων που θα παρει. Οποίος κανεί Τα χαρτιά τ για τους σφοχ ξέρει οτι το μέλλον ειναι αβέβαιο και θα παλέψει για την μονιμότητα ΥΓ αναμένουμε ΦΕΚ
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 6
Γιατι να αυξησει τις θεσεις στις 950, να προκηρυχθουν μονο οι 550, και να "φανε" τις αλλες 400 θεσεις σε οχηματα, συμφωνα με καποιους; Τι αερολογιες ειναι αυτες; Δεν υπαρχει κανενα νοημα σε αυτο, αν υφισταται αυτο το σεναριο, θα ειχε αναρτηθει ΦΕΚ για 550 θεσεις μονο και αναλογο ποσο επιβαρυνσης στον προυπολογισμο. Τι παει να πει 400 θεσεις τις εκαναν οχηματα και εξοπλισμο ή τελος παντων ο, τι "μαθατε" οτι τις εκαναν.
Κατι επιπροσθετο, διοτι παρακολουθω καιρο το νημα αλλα δεν εκφερω αποψη. Τι παει να πει "αμα τραυματιστω" "αμα πεθανω" δεν θα αποζημιωθω εγω ή η οικογενεια μου; Καθεστε και σκεφτεστε τι θα συμβει σε ενδεχομενο θανατου; Κλειδωθειτε στο σπιτι σας τοτε. Αυτο σε οποιαδηποτε δουλεια μπορει να συμβει, σιγουρα ειναι αυξημενος ο κινδυνος στα σωματα ασφαλειας αλλα αυτη ειναι η ζωη. Αυτη ειναι η δουλεια, αυτα προσφερει και οποιος το αγαπαει, ας αιτηθει οταν βγει η προκηρυξη
Κατι επιπροσθετο, διοτι παρακολουθω καιρο το νημα αλλα δεν εκφερω αποψη. Τι παει να πει "αμα τραυματιστω" "αμα πεθανω" δεν θα αποζημιωθω εγω ή η οικογενεια μου; Καθεστε και σκεφτεστε τι θα συμβει σε ενδεχομενο θανατου; Κλειδωθειτε στο σπιτι σας τοτε. Αυτο σε οποιαδηποτε δουλεια μπορει να συμβει, σιγουρα ειναι αυξημενος ο κινδυνος στα σωματα ασφαλειας αλλα αυτη ειναι η ζωη. Αυτη ειναι η δουλεια, αυτα προσφερει και οποιος το αγαπαει, ας αιτηθει οταν βγει η προκηρυξη
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 114
Είναι 950 οι θέσεις απλά ίσως σπάσει η προκήρυξη και βγουν πρώτα οι 550 και μετά οι 400.
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 211
kostasomeone αυτο με το τραυματισμο και το θανατο που δε δικαιουσαι φυσικα και παιζει ρολο, δειχνουν τις προθεσεις τους για ενδεχομενη μονιμοποιηση. Ειναι σα να σου δειχνουν οτι πας για σουταρισμα.Ολα θα τα σκεφτουμε, δεν ειμαστε προβατα!
Σκεψου να γινει τιποτα πχ να μεινει καποιος αναπηρος εν ωρα υπηρεσιας και να μη δικαιουται τιποτα ακαλυπτος εντελως!
Σκεψου να γινει τιποτα πχ να μεινει καποιος αναπηρος εν ωρα υπηρεσιας και να μη δικαιουται τιποτα ακαλυπτος εντελως!
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 18
- Επικοινωνία:
Lina944 έγραψε:Αρχικά παίδες, χωρίς παρεξήγηση, νομίζω είναι λάθος το σκεπτικό πριν μπει καν κάποιος να σκέφτεται κατευθείαν για μετάθεση. Είναι τέτοια τα επαγγέλματα που όλοι γνωρίζουμε εξ αρχής, πως το πιο πιθανό είναι να είσαι μακριά από Αθήνα. Αν κάποιος δεν θέλει να είναι μακριά από τον τόπο του, τότε δεν είναι ότι καλύτερο αυτό το επάγγελμα. Επίσης, από την στιγμή που κάποιος είναι συμβασιούχος, ξέρει ότι δεν είναι μόνιμος. Οπότε μπαίνει με την πιθανότητα ότι μπορεί να τον διώξουν μετέπειτα. Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι θα μονιμοποιηθεί.
Συμφωνώ απόλυτα στο μήνυμα σου.
Το νέο π. Δ. Που κοινοποιήθηκε πρόσφατα, το λέει ρητά ότι μεταθέσεις και αποσπάσεις στους συνοριακούς φύλακες που είναι συμβασιούχοι δεν επιτρέπονται.
Αυτό για να προλάβουμε μερικούς μετέπειτα που θα νομίζουν ότι κάποιοι τους κορόιδεψαν.
Κοτανίδης Κυριάκος www.posyfy.gr
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΝΟΡΙΑΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ https://www.instagram.com/posyfy_officialpage
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες