Κοίτα το κέντρο υγείας που με βολεύει εμένα ξέρω σίγουρα ότι μπορώ να κάνω ακτινογραφία -καρδιογράφημα -αιματολογικές από εκεί και πέρα εγώ επειδή λόγο αθλητισμού συνεργάζομαι με κάποιους γιατρούς θα πάω εκεί με κόστος γύρω στα 70
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Σάβ Μάιος 01, 2021 3:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χριστος Ανεστη σε ολους!Υγεια, ευτυχια, αγαπη και καλα αποτελεσματα να εχετε σας ευχομαι!
Τον απεριοριστο σεβασμο μου προς τον ΔΥΚ και τους λοιπους διαχειριστες του φορουμ για την αρτια οργανωση, την ενημερωση και την δουλεια που ριχνετε καθημερινα για ολους εμας!
Και του χρονου να ειμαστε καλα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ε'ΜΚ την Σάβ Μάιος 01, 2021 10:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Υγεια, αγαπη, ευτυχια και να πετυχετε ολους τους στοχους, οποιοι κι αν ειναι αυτοι.
Με το καλο να πανε τα πραγματα για ολους και για ολες οπως τα θελουμε και σε λιγο καιρο να κοιταμε τα παλια μας μηνυματα και να γελαμε αλλα οχι ως ανωνυμα μελη, αλλα πλεον... Ως συναδελφοι.
Υ. Γ Με ρεγουλα το αλκοολ αυριο και ηρεμα με τα κοψιδια, εχουμε και εναν ΔΜΣ να προσεχουμε !
Καλησπέρα! Με μόνο απολυτήριο λυκείου πάρα πολύ υψηλό 19.3 και με μόρια τριτεκνιας πιστεύετε ότι έχω πιθανότητες για τεχνικός γραφέας; Είμαι γυναίκα δεν έχω υπηρέτησει σε σχέση με τους ανδρες που θα πάρουν και αντίστοιχα μόρια αν ήταν η ειδικότητα τους στρατό
Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη! ... Απορώ που και δεν πετάχτηκαν ακόμα οι σκληροπυρηνικοί του φόρουμ να πουν : Εδώ γράφουμε μόνο ότι έχει να κάνει σχέση με την προκήρυξη, δεν μας ενδιαφέρουν τα χρόνια πολλά ούτε το Χριστός Ανέστη!
Είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο διότι θα έχουν περάσει αρκετές ημέρες χώρια των εορτών του Πάσχα έτσι και αλλιώς ήδη είχαν κάνει μια προεργασία των αιτήσεων ακόμη κ πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία