Αθλητικές δοκιμασίες ΕΠΟΠ (2021)
Εγώ προσπαθώ αλλά τίποτα και δεν ξέρω αν προλαβαίνω γιατί από αυτά που λένε λογικά τα αθλήματα θα είναι 20 Μαΐου ... Μίλι και έλξεις με δυσκολεύουν φουλ
Για τις Κοπέλες τις παρεας μας έχω να προτείνω συνδυαστικά ασκήσεις με λάστιχα και μόνοζυγο Ξεκινήστε με αρνητικές ελξεισ Δηλαδή πηδήξτε μέχρι πάνω και κρατήστε αντίσταση κατεβαίνοντας όσο περισσότερο μπορείτε και ελξεις με πολλαπλά λάστιχα ώστε να είναι πολύ πιο εύκολο και με το πέρασμα του χρόνου αφαιρέστε λάστιχα μέχρι να μην έχετε καμία απολύτως βοήθεια
Είστε σίγουροι ότι οι αθλητικές δοκιμασίες θα γίνουν στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαίου?
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 8
Οχι βεβαια κανεις δεν ξερει ποτε θα γινουν σιγουρα και οσοι λενε μαιο πιστευω ειναι πολυ αισιοδοξοι. Εδω για τα δικαιολογητικα που μαζευονταν σε 1 εβδομαδα χαλαρα εδωσαν 1 μηνα στα υγειονομικα-ψυχοτεχνικα-αθληματα θα χρειαστει παραπανω χρονο
- espapadaki
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
Μην Χανεις το κουραγιο σου. Εγω δεν τρεχω καν μιλι... Αλλα προσπαθω. Και στη χειροτερη θα χτισω φυσικη κατασταση... Μην απελπιζεσαι απλως κανε συνεχεια προπονηση.
- espapadaki
- Posts in topic: 3
ευχαριστουμε πολυ... Εχεις υποψιν σου καποιο βιντεο που να δειχνει τις ακησεις σωστα;Stavran έγραψε:Για τις Κοπέλες τις παρεας μας έχω να προτείνω συνδυαστικά ασκήσεις με λάστιχα και μόνοζυγο Ξεκινήστε με αρνητικές ελξεις Δηλαδή πηδήξτε μέχρι πάνω και κρατήστε αντίσταση κατεβαίνοντας όσο περισσότερο μπορείτε και ελξεις με πολλαπλά λάστιχα ώστε να είναι πολύ πιο εύκολο και με το πέρασμα του χρόνου αφαιρέστε λάστιχα μέχρι να μην έχετε καμία απολύτως βοήθεια
espapadaki έγραψε:ευχαριστουμε πολυ... Εχεις υποψιν σου καποιο βιντεο που να δειχνει τις ακησεις σωστα;
Αν εννοείς για τις ελξεις οτιδήποτε και αν πατήσεις στα αγγλικά οπως how to do pull up- pull ups with resistance - negative pull up κλπ κλπ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Δευ Απρ 26, 2021 8:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
https://youtu.be/rgwk4YRL5bM Μετά το 10 για όσους θέλουν να δουν στο περίπου έλξεις κάμψεις πως θα είναι
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 26
Άμα είναι έτσι ακριβώς θα πρέπει να βγει πάλι προκυρηξη δεν θα περάσει κανείς 😅😄
- Tanto
- Posts in topic: 2
Καλημέρα. Για τις έλξεις θα συμφώνησω με όσα είπε ο φίλος πιο πάνω. Πάρτε λάστιχο μεσαίας σκληρότητας και κάντε αρνητικές. Όσο για το μίλι δεν θα πηγαίνετε να τρέχετε 1609μ κάθε μέρα. Εάν κάνετε 2-3 προπονήσεις θα φροντίσετε η μια ημέρα να περιλαμβάνει τα λεγόμενα intervals. Δηλαδή παράδειγμα 10χ200Μ,5χ100μ,10χ25μ, τα οποία εκτελούνται στο 80% σας. Χρόνος διαλλείματος γενικά προτείνεται το 1:3 για τα σπρίντ. Μια άλλη μέρα θα έχετε τρέξιμο μεγάλης απόστασης.3χ5ΧΛΜ ή ένα 10άρι ή ένα 5άρι. Τώρα για τις κάμψεις κι εδώ οι αρνητικές είναι αρκετά χρήσιμες. Ξεκινάτε από την επάνω στάση και κατεβαίνετε όσο πιο αργά γίνεται.
http://www.W3.org/2000/svg"
http://www.W3.org/2000/svg"
Παιδιά εγω προσπαθώ εδώ και ένα μήνα, έλξεις δεν μπορω να βγάλω ούτε με λάστιχο, ανεβαίνω μόνη μου κ απλά κατεβαίνω, να ξανά ανέβω πάλι δεν μπορω, πιστεύω είναι ακατόρθωτο για γυναίκες!
Και για μένα ακατόρθωτο ήταν ! Θέλει πολύ προσπάθεια δύναμη και πείσμα ! Πήγαινε σε ένα γυμναστή να κανεις προπόνηση γιατί θέλει και μυική ενδυνάμωση! Όσο για το λάστιχο έχω έτσι ξεκίνησα και έβγαλα έλξης ! Πείσμα και δύναμη 😀
Καλή επιτυχία σε όλους ! ❤
Καλή επιτυχία σε όλους ! ❤
- Tanto
- Posts in topic: 2
zoe261994 έγραψε:Παιδιά εγω προσπαθώ εδώ και ένα μήνα, έλξεις δεν μπορω να βγάλω ούτε με λάστιχο, ανεβαίνω μόνη μου κ απλά κατεβαίνω, να ξανά ανέβω πάλι δεν μπορω, πιστεύω είναι ακατόρθωτο για γυναίκες!
Δεν υπάρχει κάτι ακατόρθωτο. Οι έλξεις είναι χρονοβόρα εξέλιξη. Εάν ψάξεις στο ίντερνετ υπάρχουν άπειρα βίντεο για αρχαρίους που δείχνουν ασκήσεις για να φτάσεις από το 0 σε 5 έλξεις. Εάν το θέλεις θα τα καταφέρεις. Καλή επιτυχία!
Η εντύπωση σου είναι άκρως λανθασμένη και υποβαθμίζει τις κοπέλες που μπορούν. Δεν είναι ακατόρθωτο για γυναίκες. Είναι ακατόρθωτο για εσένα... Ξεχάστε επιτέλους αυτή την αηδία-καραμέλα "οι γυναίκες δεν μπορούν" και το "οι άντρες είναι δυνατοί εκ φύσεως". Όχι κυρίες μου, δεν φταίει το ότι είστε γυναίκες. Φταίει το ότι δεν ασχολείστε με την πραγματική γυμναστική στην ζωή σας. Τα yoga, οι pilates, κτλπ παρόμοια ΔΕΝ είναι γυμναστική. Είναι διατάσεις. Και για να μην ακούσω βλακείες. Ούτε το γυμναστήριο από μόνο του είναι γυμναστική, αλλά δεν θα επεκταθώ σε αυτό για να μην θίξω κάτι τυπάκια που επειδή σηκώνουν 200 κιλά πάγκο και τους κυνηγάνε τα "κοριτσάκια" από πίσω νομίζουν ότι είναι γυμνασμένοι.
Ίσως αυτή η προκήρυξη σας δώσει το έναυσμα να εντάξετε την γυμναστική στην ζωή σας (άντρες και γυναίκες).
Δείτε τα παραδείγματα μερικών γυναικών εδώ μέσα που σε λίγο χρόνο κάναν πρόοδο. Η γυμναστική δεν θέλει να σηκώνεις τρελά βάρη ούτε να κοπανιέσαι στην γυμναστική όλη μέρα. Μισή ώρα την ημέρα να διαθέσετε και θα τα καταφέρετε...
Ίσως αυτή η προκήρυξη σας δώσει το έναυσμα να εντάξετε την γυμναστική στην ζωή σας (άντρες και γυναίκες).
Δείτε τα παραδείγματα μερικών γυναικών εδώ μέσα που σε λίγο χρόνο κάναν πρόοδο. Η γυμναστική δεν θέλει να σηκώνεις τρελά βάρη ούτε να κοπανιέσαι στην γυμναστική όλη μέρα. Μισή ώρα την ημέρα να διαθέσετε και θα τα καταφέρετε...
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 9
Δεν ειναι έτσι ακριβώς τα πράγματα... Λόγω της διαφορετικής δομής του γυναικείου σώματος, οι γυναίκες υστερούν μυϊκά αυτο είναι γνωστό. Ειδικότερα όμως υστερούν στο πάνω μέρος του σώματος και εκεί είναι η δυακολια. Οπότε χρειάζονται πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια για να κάνουν τις έλξεις που ζητάει η προκήρυξη.xAnimus έγραψε:Η εντύπωση σου είναι άκρως λανθασμένη και υποβαθμίζει τις κοπέλες που μπορούν. Δεν είναι ακατόρθωτο για γυναίκες. Είναι ακατόρθωτο για εσένα... Ξεχάστε επιτέλους αυτή την αηδία-καραμέλα "οι γυναίκες δεν μπορούν" και το "οι άντρες είναι δυνατοί εκ φύσεως". Όχι κυρίες μου, δεν φταίει το ότι είστε γυναίκες. Φταίει το ότι δεν ασχολείστε με την πραγματική γυμναστική στην ζωή σας. Τα yoga, οι pilates, κτλπ παρόμοια ΔΕΝ είναι γυμναστική. Είναι διατάσεις. Και για να μην ακούσω βλακείες. Ούτε το γυμναστήριο από μόνο του είναι γυμναστική, αλλά δεν θα επεκταθώ σε αυτό για να μην θίξω κάτι τυπάκια που επειδή σηκώνουν 200 κιλά πάγκο και τους κυνηγάνε τα "κοριτσάκια" από πίσω νομίζουν ότι είναι γυμνασμένοι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης