Μορια - κριτήρια ΕΠΟΠ (2021)
Ποσα μορια πιστευετε οτι πρεπει να εχει καποιος γιανα εχει βασιμες ελπιδες;
Γνωριζει κανεις εαν καποιος που τελειωσε Δοκιμως παιρνει 150 η 200 μορια ατην ειδικοτητα;
Μπορείς να υπολογίσεις τα μόριά σου στη σελίδα http://www.ellinikos-stratos.com/arthra/moria-ypologismos.asp?proclamation=8Tsosmi έγραψε:Γνωριζει κανεις εαν καποιος που τελειωσε Δοκιμως παιρνει 150 η 200 μορια ατην ειδικοτητα;
Αυτο το γνωριζω... Απλα δεν ξερω αν με πιανει εννια μηνες κ πανω... Γτ απτους 14 μηνες θητειας τον 5ο μηνα πηραμε ρπισημως και το χαρτ της ειδικοτητας
- Jimmy haf
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 24
Από τότε που πήρες την ειδικότητα και μετά μετράει η προϋπηρεσία. Εννοώ όταν την ολοκληρωσες.
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 25
EΓω εκανα 9μηνη θητεια ειδικοτητα πηρα περιπου στους 3 μηνες ωστοσο μολις απολυθηκα πηρα εγγραφο που γραφει προυπηρεσια στην αντιστοιχη ειδικοτητα :9 μηνες. Αρα νομιζω η θητεια μετραει στην προυπηρεσια οχι το ποτε πηρες την ειδικοτητα
- Jimmy haf
- Posts in topic: 24
Έστω και έτσι λογικά 150 μόρια θα μετράει γτ για να ανέβεις κλίμακα θέλει 9+ μήνες. Όσοι είναι είναι δόκιμοι με τα λεγόμενά σου θα παίρνουν παραπάνω πάντως.
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
Ετσι νομιζω. Εχω μια απορια, οι δοκιμοι παιρνουν ειδικοτητα για να παρουν και τα μορια προυπηρεσιας; Γιατι θεωρουνται αξιωματικοι
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 27
και φαντάσου να είναι δεα στις ειδικοτητες δυνάμεις φουλ τα μόρια... Στους ειδικούς φρουρούς έμπαιναν μόνο με αυτό το μαγικό συνδιασμο έδινε 1000...anonymous19970 έγραψε:Ετσι νομιζω. Εχω μια απορια, οι δοκιμοι παιρνουν ειδικοτητα για να παρουν και τα μορια προυπηρεσιας; Γιατι θεωρουνται αξιωματικοι
9 μηνες θητειας και μετραει 9 μηνες προϋπηρεσια; Παραξενο μ φαινεται. Οχι οτι λες ψεμματα... Με αυτη την λογικη ενας ΔΕΑ παιρνει 200 μορια απο προυπηρεσια
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
200 παιρνουν αυτοι που υπηρετησαν ΠΑ ή ΠΝ Οι δοκιμοι υπηρετησαν 14 μηνες απλα δεν γνωριζω ποσα θα παρουν γιατι ήταν αξιωματικοι αλλα ναι οπως ειπα εχω το χαρτι στα χερια μου οποτε ειμαι σιγουρος για αυτοTsosmi έγραψε:9 μηνες θητειας και μετραει 9 μηνες προϋπηρεσια; Παραξενο μ φαινεται. Οχι οτι λες ψεμματα... Με αυτη την λογικη ενας ΔΕΑ παιρνει 200 μορια απο προυπηρεσια
Δεν νομιζω λιγοτερα απο 200 μορια απτην ειδικοτητα... Ελπιζω δλδ
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: Επαγγελματίας οδηγός
Γεια σας. Συγκεντρώνω 830 μόρια, απόφοιτος ΙΕΚ με ειδικότητα Βοηθός νοσηλευτικής χειρουργείου. δίπλωμα Ε' κατηγορίας, προϋπηρεσία άνω των 12 μηνών από ασφαλιστικό φορέα,C1 στα αγγλικά,8μηνη θητεία λόγω τριτεκνιας.
Η ειδικότητα που με ενδιαφέρει δε ξέρω αν θα υπάρξει στην προκήρυξη μιας και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάνω τα χαρτιά μου για πρώτη φορά. Δουλευω ως επαγγελματίας οδηγός σε φορτηγό Ε' κατηγορίας. Οπότε θα ήθελα να μάθω για αυτή την ειδικότητα.
Επίσης, αν δεν υπάρξει ή υπάρχει ειδικότητα οδηγού, έχω ελπίδες για άλλη ειδικότητα και αν ναι, ποιες θα μου προτείνατε συνοπτικά και εν συντομία για να μη κουράζουμε το topic;
ΥΓ: Υπηρέτησα στη στρατιωτική μουσική στην ΤΘΤ ΧΧΙ Κομοτηνή και δυστυχώς όταν βγήκε πριν λίγο καιρό προκήρυξη για στρατιωτικούς μουσικούς δεν κατέχω πτυχίο και δυστυχώς δε μπόρεσα να μπω παρ'ολες τις άπειρες γνώσεις μου πάνω στη μουσική. Μεχρι και ο δκτης μου με τον οποίο μιλάμε μεχρι και σήμερα (είναι σαν δεύτερος πατέρας μου) στεναχωρέθηκε.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Η ειδικότητα που με ενδιαφέρει δε ξέρω αν θα υπάρξει στην προκήρυξη μιας και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάνω τα χαρτιά μου για πρώτη φορά. Δουλευω ως επαγγελματίας οδηγός σε φορτηγό Ε' κατηγορίας. Οπότε θα ήθελα να μάθω για αυτή την ειδικότητα.
Επίσης, αν δεν υπάρξει ή υπάρχει ειδικότητα οδηγού, έχω ελπίδες για άλλη ειδικότητα και αν ναι, ποιες θα μου προτείνατε συνοπτικά και εν συντομία για να μη κουράζουμε το topic;
ΥΓ: Υπηρέτησα στη στρατιωτική μουσική στην ΤΘΤ ΧΧΙ Κομοτηνή και δυστυχώς όταν βγήκε πριν λίγο καιρό προκήρυξη για στρατιωτικούς μουσικούς δεν κατέχω πτυχίο και δυστυχώς δε μπόρεσα να μπω παρ'ολες τις άπειρες γνώσεις μου πάνω στη μουσική. Μεχρι και ο δκτης μου με τον οποίο μιλάμε μεχρι και σήμερα (είναι σαν δεύτερος πατέρας μου) στεναχωρέθηκε.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Ιαν 31, 2021 11:05 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Posts in topic: 2
Μακαρι να υπαρχει φιλε ελδυκ διοτι ετσι καποιοι με πτυχια οπως και εγω θα εχουμε περισσοτερα μορια σε σχεση μονο με το απολυτηριο σε ειδικοτητες που μας ενδιαφερουν. Αν και δεν πιστευω οτι θα υπαρχει το τουλαχιστον οπως ανεφερες θα φανει μολις βγει η προκυρηξη. Μακαρι και παλι μακαρι να το βαλουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hlias77 την Κυρ Ιαν 31, 2021 1:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 6
Επίσης σχετικά με το τουλάχιστον απολυτήριο λυκείου κι εγώ θεωρώ θα υπάρχει. Αλλιώς στο ΦΕΚ με τα μόρια δεν θα μοριοδοτούνταν όσοι έχουν βγάλει Α, Β λυκείου και οι απόφοιτοι γυμνασίου. Όλα βέβαια σχετικά με αυτό είναι μετέωρα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες