Μεταθέσεις στο στρατό (2020)

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Gr3g13

Δημοσίευση από Gr3g13 »

Από κουφόβουνο ακόμα τπτ παλικάρια εσείς κανένα νέο μόνο κατεξερεσην φευγουν
Dimos7

Δημοσίευση από Dimos7 »

Πιπης έγραψε: Παίδες αύριο είναι η επίσημη μέρα 8/4 που ξεκινάνε οι βυσματικες μεταθέσεις... Περιμένουμε... Αν δεν φύγουμε από το διάστημα Τετάρτη μέχρι Παρασκευή πιστεύω ότι όντως είναι παγωμένες οι μεταθέσεις... Χθες Δευτέρα 6/4, πάντως αναχώρησαν βυσματα από το πετροχωρι Ξάνθης...
Από 364 ;
Nikolai

Δημοσίευση από Nikolai »

1998 έγραψε: Ρε μάγκες μην μπερδεύεται τους κατε εξαίρεση και τους 5 μηνους με τα βύσματα. Δεν έχουν καμία σχέση με τις βυσματικες μεταθέσεις 364.. Αλλο εμείς της 364.. αν δεν γίνει κάτι σήμερα 8/4 θα περιμένουμε... Τουλάχιστον μέχρι 18/4 είναι η εντολή απογορευσης για τον στρατό άδειες και έξοδοι.. Από 19 περιμένουμε καινούργιες εντολές

ναι ισχύει κάπου μπερδεύτηκε το θέμα. Πως και 18; Επίσημη πηγή η εκτίμηση; Αν και μου φαίνεται λογικό για κάποιο λόγο να πάει για πιο μετα αφού η απαγόρευση είναι μέχρι 27 Απριλίου.
PaulGR
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από PaulGR »

Nikolai έγραψε:ναι ισχύει κάπου μπερδεύτηκε το θέμα. Πως και 18; Επίσημη πηγή η εκτίμηση; Αν και μου φαίνεται λογικό για κάποιο λόγο να πάει για πιο μετα αφού η απαγόρευση είναι μέχρι 27 Απριλίου.

Δεν μπερδεύονται. Από την στιγμή που γίνονται κανονικά κατεξαιρεση και 5μηνου σημαίνει πως οι μεταθέσεις εκτελούνται κανονικά, παρά την απαγόρευση και το «πάγωμα». Οι μεταθέσεις δεν επηρεάστηκαν, οι αδειες και οι έξοδοι μπλοκαρίστηκαν.

Σε εμας φεύγει Β ΕΣΣΟ άτομο αυτή την βδομάδα (πολύ πιθανό βύσμα καθώς δεν έχει κάνει χαρτιά για κατεξαιρεση από ότι έμαθα). Αμέσως μόλις τελείωσε ΣΠΕΝ δηλαδή. Πάντως το να πάει από 27 Μαΐου οι μεταθεσεις είναι σχετικά άχρηστο.

Σε άλλο ένα μήνα θα έχουμε μετάθεση 5μηνου που φεύγεις έτσι και αλλιώς.
G3a3

Δημοσίευση από G3a3 »

Έχοντας τηλεφωνήσει στο αρμόδιο τμήμα στο γες για να ενημερωθω για την κατ εξαιρεση μετάθεση που δικαιούμαι μαθαίνω πως η μετάθεση "έχει εγκριθεί" ... 1-1,5 μήνα μετά ενημερώνομαι από το πρώτο γραφείο της μονάδας ότι η μετάθεση απορρίπτεται διότι πρέπει να στείλω εκκαθαριστικό εφορίας πράγμα που σύμφωνα με το σάιτ του στρατού δεν χρειάζεται σε μεταθεση λόγου αναπηρίας... Έχω υπηρετήσει σχεδόν τους 3 μήνες από τους 9 της θητείας μου και όσο αφορά την μετάθεση όλα ξεκινούν από την αρχή .. η κατασταση είναι τραγική... Υπομονή παιδιά και καλό καλοκαίρι!!!

Spyrous

Δημοσίευση από Spyrous »

http://diktiospartakos.blogspot.com/2020/04/blog-post_370.html#more

^ δειτε αυτο αν θελετε, για τις μεταθεσεις.

Εγω σταματησα να ελπιζω στην μεταθεση μου, καταλαβα οτι δεν προκειται να μου ερθει. Ελπιζω οσοι περιμενετε να την παρετε συντομα, ποσο μαλλον οσοι δικαιωματικα την αξιζετε (κατ'εξαιρεση).

Και επειδη πραγματικα εχω απελπιστει και θελω σε κατι να ελπιζω, θελω τουλαχιστον να πιστευω οτι θα παρω μεταθεση στο 5μηνο. Οπότε θελω να σας ρωτησω. Βρίσκομαι στην Ρόδο με μονιμη κατοικία την Αθηνα. Θα δικαιούμαι 5μηνη; Επειδή δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με αυτο πρεπει να κάνω κάτι απο τώρα ή οσοι υπηρετουν παραμεθόριο τους στέλνουν πίσω στο 5μηνο ετσι κι αλλιως;

Να ξερω αν χρειαζεται κατι να το κυνηγησω απο τώρα γιατι θελω να ελπιζω τουλάχιστον για το 5μηνο.
Steve

Δημοσίευση από Steve »

Β εσσο 365 φεύγει αύριο για Αθήνα από Αλεξανδρούπολη. Όλα τρέχουν μην μασάτε
Jimy

Δημοσίευση από Jimy »

Οι κατ εξαίρεση φεύγουν από Αλεξανδρούπολη;
Steve

Δημοσίευση από Steve »

Εύχομαι να ξεκινήσουν. Τα βυσματικα ξεκίνησαν..
Pspol

Δημοσίευση από Pspol »

Παιδες, ειναι κανεις απο 365 και να πηρε ή δεν πηρε και περιμενει βυσματικη μεταθεση τωρα που τελειωσαν τα ΣΠΕΝ;
nikosgr123

Δημοσίευση από nikosgr123 »

Είμαι 365 και περιμένω βυσματική για πεντάγωνο αλλά δεν έχει έρθει τίποτα στην μονάδα. Αντιθέτως άλλη μονάδα του στρατοπέδου έχει ήδη δώσει λίγα φύλλα πορείας για εκεί. Δεν ξέρω παίδες...
vapaag
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από vapaag »

Εμένα έτσι με ενημέρωσαν στο Ρουφ στη στρατολογια πάντως Δε ξέρω πραγματικά

Τι σου είπαν όταν τους είπες ότι δεν αναφέρεται η φορολογική δήλωση ότι χρειάζεται;

TEEARMETH

Δημοσίευση από TEEARMETH »

Είμαι 365 και έχω κανει αίτηση για ΚΑΤ εξαίρεση αλλά για σιγουριά έχω βάλει και βύσμα που με διαβεβαιώνει πως η μετάθεση είναι τελειωμένη υπόθεση. Παρόλα αυτά σήμερα βγήκαν 2 ΚΑΤ εξαίρεση μεταθέσεις. Ξέρει κανείς αν οι κατ εξαίρεση έχουν καταλυτική ημερομηνία σήμερα η συνεχίζονται και τις επόμενες μέρες;
mariosma

Δημοσίευση από mariosma »

365 και μιλάτε για βυσματικες; Μου φαίνεται ακραίο να περιμένετε ήδη μεταθέσεις όταν η 363 ακόμα φεύγει, με ένα μήνα καθυστέρηση και όταν η 364 περιμένει ακόμα βυσματικες που δεν φαίνονται καν στον ορίζοντα. Ας μην μιλήσουμε για τις κατ εξαιρεση.

GREG13333
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από GREG13333 »

Εμας ηδη μπηκαν οι πρωτοι 365(5 ατομα) και περιμενουμε τους υπολοιπους 365 (καμια 20αρα) κατα τις 15-20 του μηνα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης