Εμένα με πήραν τηλέφωνο με σχεδόν 2900 μόρια και μου είπαν ότι υπάρχει άλλο ένα ατομο με τα ίδια μορια. Όταν ρώτησα για ποια θέση, μου είπε δεν αναφέρει και δεν το γνωρίζω αυτό για να σου απαντήσω.
3η ΜΑΛ έγραψε:Εμένα με πήραν τηλέφωνο με σχεδόν 2900 μόρια και μου είπαν ότι υπάρχει άλλο ένα ατομο με τα ίδια μορια. Όταν ρώτησα για ποια θέση, μου είπε δεν αναφέρει και δεν το γνωρίζω αυτό για να σου απαντήσω.
Του ανθρώπου εδώ Γιατί δεν του είπαν θέση και ότι δεν γνωρίζουν ενώ σε όλους τους άλλους τους λένε ποιες θέσεις διεκδικούν ρε τρολαρετε;
wolver έγραψε:Φιλαρακι μου απο στρατο με 3200 τον πηρανε τηλεφωνο οτι ισοψηφει στην 32 θεση! Με 3200 και να εισαι 32 Θεση... Οταν λεγαμε οτι τα μεγαλα μορια θα καθορισουν την βαση καποιοι μας βριζανε... Δυστηχως βγηκαμε αληθινοι επαναλαμβανω, ΔΥΣΤΗΧΩΣ...
Πέστα φίλε wolver μας έβγαζαν καταστροφολογους δεν πειράζει η δικαίωση ήρθε και το καλύτερο είναι ότι όσοι βριζανε και μίλαγαν άσχημα μάλλον μείναμε απέξω
PAPAXITOS έγραψε:αγορι μου θα σε πηγαινω στα κοριτσια για ενα μηνα αν ειναι αληθες αυτο που λες! Μεχρι τωρα στην β κανενα τηλ η email.ti εγινε ρε παιδια; Μας ξεχασανε;
Μάγκες με πήραν πριν 5 λεπτά τηλέφωνο και μου είπαν ότι είμαι ισοβαθμία με άλλα άτομα (έχω 2950 στην Α) και την Παρασκευή αν θέλω να παρευρεθώ στην κλήρωση. Μου είπε ότι θα μου στείλει email τους πίνακες.