Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/515384
Καλησπερα ηθελα να ρωτησω το εξης: Εχω διπλωμα αυτοκινητου ταχυπλοου και ναυαγωσωστη. Δινει κατι απο αυτα μορια?
Όχι δε δίνει τίποτα από αυτά μόρια.Kandakos έγραψε:Καλησπερα ηθελα να ρωτησω το εξης: Εχω διπλωμα αυτοκινητου ταχυπλοου και ναυαγωσωστη. Δινει κατι απο αυτα μορια;
Kandakos,
Ενδέχεται!
... Όταν και ΑΝ τελικά βγει η προκήρυξη θα το δεις!
Ενδέχεται!
... Όταν και ΑΝ τελικά βγει η προκήρυξη θα το δεις!
Με βάση προηγούμενη προκήρυξη Λιμενοφυλάκων ίσως να σου δίνει κάποια μόρια μόνο το δίπλωμα ταχυπλόοου. Τα άλλα μέχρι τώρα δεν μετρουσαν σε κανέναν διαγωνισμό του ΛΣ.Kandakos έγραψε:Καλησπερα ηθελα να ρωτησω το εξης: Εχω διπλωμα αυτοκινητου ταχυπλοου και ναυαγωσωστη. Δινει κατι απο αυτα μορια;
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
Το αυτοκίνητο και η μηχανή είναι στα απαραίτητα προσόντα; Μοριοδοτουνται εξτρα ;
Ιορδάνης,
Δεν είναι στα απαραίτητα προσόντα αλλά μπορεί να μοριοδοτούνται όμως!
Δεν είναι στα απαραίτητα προσόντα αλλά μπορεί να μοριοδοτούνται όμως!
Ιορδάνης έγραψε:Το αυτοκίνητο και η μηχανή είναι στα απαραίτητα προσόντα; Μοριοδοτουνται εξτρα ;
Ε όχι.
Παιδιά είχατε πει οτι θα βγει αυτήν την βδομάδα. Το στηρίζετε κάπου; ξέρει κανένας σας κάτι παραπάνω άσχετα τι είπε ο Κουβέλης.
Ρε παιδιά διαβάστε και καμιά παλαιότερη προκήρυξη. Είδατε ποτέ σε οποιαδήποτε προκήρυξη να μοριοδοτείται το δίπλωμα μηχανής, αυτοκινήτου, ταχυπλόου και όλα όσα αναφέρετε.
Aris και fsafa ευχαριστώ για τις απαντήσεις...
Κώστα δεν γνωρίζουμε κάτι παραπάνω, ελπίζουμε όμως να βγει σύντομα!!!
Φίλε Νικος είδαμε ναι φίλε δίπλωμα (Ε) νταλίκα δινει μόρια και ταχύπλοο δίνει μόρια... Διαβασε την προηγούμενη προκήρυξη που πήρε και θα δεις...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες