Επιλαχόντες Λιμενοφύλακες (2016)
Το όνομα του Νεκτάριου Σαντορινιού φιγουράρει στην θέση του υφυπουργού Ναυτιλίας. Νομίζω θετικό νέο. Θα δείξει τις επόμενες μέρες.
Το θέμα έχει παγώσει οριστικά και αμετάκλητα. Καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνετε και καλά μυαλά.
Μπορεις να μας πεις π τ στηριζεις αυτο κ τις πηγες σου;
Κύριε που για όνομα έχετε μία τελεία που το γνωρίζετε; Εδώ καλά καλά δεν μπήκε ο υπουργός στο γραφείο του εσείς τα μάθατε όλα?
Ας μας πουν πρωτα θα καταργησουν τις παννελαδικες η οχι γιατι οι ιδιοι το ειχαν πει καλο ειναι να αναβαθμιζονται οι σχολες αλλα αυτο να γινεται απο ατομα που εχουν ψυχη αγαπη για το σωμα και οχι επειδη εγραψαν 18 ευκαιρια πρεπει να δινετε και σε αλλους
Πηρα τηλ. στο υπουργειο και μου ειπαν τα γνωστα δηλ. οτι περιμενουμε την αποφαση απ το υπουργειο εσωτερικων και το οικονομικων τις επομενες μερες. Και η αιτηση εγινε για λιγοτερα απο 50 ατομα αλλα περισσοτερα απο 44. Δεν μου ελεγε τον ακριβη αριθμο. Επισης μου ειπε οτι η αλλαγη του υπουργου δεν παιζει κανενα ρολο. Προσωπικη εκτιμηση απεφευγε να κανει για προφανεις λογους.
peter έγραψε:Ας μας πουν πρωτα θα καταργησουν τις παννελαδικες η οχι γιατι οι ιδιοι το ειχαν πει καλο ειναι να αναβαθμιζονται οι σχολες αλλα αυτο να γινεται απο ατομα που εχουν ψυχη αγαπη για το σωμα και οχι επειδη εγραψαν 18 ευκαιρια πρεπει να δινετε και σε αλλους
Αν το θεωρεις εύκολο το 18 γραφτο κ εσυ τότε Μην περιμένεις προκήρυξη. Επίσης κ στα 18 σου εχεις καρδιά αν το γουστάρεις το επάγγελμα.
Κ εσυ εχεις την ευκαιρία σου καθώς αν εισαι μέχρι 26 μπορεις ν δώσεις πανελλήνιες φιλε μου
Pao... έγραψε:peter έγραψε:Ας μας πουν πρωτα θα καταργησουν τις παννελαδικες η οχι γιατι οι ιδιοι το ειχαν πει καλο ειναι να αναβαθμιζονται οι σχολες αλλα αυτο να γινεται απο ατομα που εχουν ψυχη αγαπη για το σωμα και οχι επειδη εγραψαν 18 ευκαιρια πρεπει να δινετε και σε αλλους
Αν το θεωρεις εύκολο το 18 γραφτο κ εσυ τότε Μην περιμένεις προκήρυξη. Επίσης κ στα 18 σου εχεις καρδιά αν το γουστάρεις το επάγγελμα.
Κ εσυ εχεις την ευκαιρία σου καθώς αν εισαι μέχρι 26 μπορεις ν δώσεις πανελλήνιες φιλε μου
ΦΙΛΕ Pao είχες αναφέρει παλιότερα οτι ήξερες οτι κάποιος γνωστός σου πέρασε στην πυροσβεστική και δεν θα μπει με τους επιλαχόντες ισχύει
Ρε Pao εχεις γράψει σε ολα τα θέματα είτε εχει να κανει με μόρια πανελληνίων ή βάσεις πανελληνίων ή δν ξερω γω τι. Εδωσες πανελλήνιες, δεν πέρασες και ολοι σου φταίμε. Εδω λεει ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΕΣ. Σχολίασε αμα ξέρεις κατι για ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΕΣ. Τα υπόλοιπα κράτησε τα για εσενα.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 8
Sd έγραψε:Πηρα τηλ. Στο υπουργειο και μου ειπαν τα γνωστα δηλ. Οτι περιμενουμε την αποφαση απ το υπουργειο εσωτερικων και το οικονομικων τις επομενες μερες. Και η αιτηση εγινε για λιγοτερα απο 50 ατομα αλλα περισσοτερα απο 44. Δεν μου ελεγε τον ακριβη αριθμο. Επισης μου ειπε οτι η αλλαγη του υπουργου δεν παιζει κανενα ρολο. Προσωπικη εκτιμηση απεφευγε να κανει για προφανεις λογους.
Σε πιο τηλ πήρες μπορείς να μου πεις να πάρω και εγω...
Πηρα στο τηλ. της σελιδας του υπουργειου 2131371700 βγαινει ο αυτοματος κ μετα πατησα το 3. Στο εσωτερικων κ οικονομικων θα ηταν καλα να παιρναμε μπας κ μαθαιναμε κατι. Εκει ειναι το θεμα μας.
Στο εσωτερικών μου είπαν ότι έχει υπογραφεί και έχει φύγει για το οικονομικών στο οικονομικων δεν μπορούσε μία γυναίκα να βγάλει άκρη γιατί χρειάζεται να της δώσω περισσότερες πληροφορίες που εμείς δεν έχουμε πρόσβαση για να βρει την απόφαση. Εάν πρόλαβε ο τσακαλωτος να υπογράψει πριν τον ανασχηματισμό όλα καλά. Αν όχι θα πρέπει να γυρίσει το θέμα στο εσωτερικών να ξανά περάσει από την νέα επιτροπή και να υπογράφει από την γεροβασιλη. Αλλά υπάρχει ένα σημαντικό αλλά. Αφού στο τηλέφωνο μου είπαν από το αρχηγείο οτι είναι θέμα ημερών να βγει ανακοίνωση λογικά θσ έχει υπογραφεί από όλους και εντός των ημερών θα βγει ή ανακοίνωση. Ακριβώς το ίδιο μου είχαν πει λίγο πριν μπουν οι επιτυχόντες ότι σε λίγο διάστημα θα βγει ανακοίνωση και μετά από μία εβδομάδα βγήκε και τους έστελναν email. πιστεύω ότι όλα πάνε καλά
Μαγκες ετοιμαστειτε. Μπαινουμε σιγα σιγα. Δειτε τι ανακαλυψα.Διαυγεια αδα:6ΒΠΚ4653ΠΩ-1ΒΞ
48 θα μπουμε
48 θα μπουμε
Ή προηγούμενη σειρά ήταν ή 47 άρα εμείς είμαστε ή 48
- Tasos2aMAL
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 30
Ωραίος ο Sd! Τσάκαλος.48 άτομα για τη 48η σειρά! Οπότε, με το καλό, περιμένουμε από μέρα σε μέρα το ΦΕΚ. Καλημέρα σε όλους
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: ord και 7 επισκέπτες