Αθλητικές Δοκιμασίες Υπαξιωματικών Λιμενικού 2014

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
jkidd13
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από jkidd13 »

faber έγραψε:Η πισίνα είναι θερμενόμενη, έχει ναυαγοσώστρια μια ξανθία, όποιος τελειώνει με την πισίνα περνάει απο το μπαρ και έχει ενα μοχίτο δώρο με ομπρελίτσα πάνω και μετά κάθεσαι για μαύρισμα ή πλατσουρίζεις στην 2η πισίνα με δυνατή μουσική και αν θες φωνάζεις και την παρέα σου απο τις κερκίδες. Σοβαρευτήτε λίγο με τις ερωτήσεις που κάνετε!

Απο γυναικες τι λεει;

Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Giorgospcline »

Δε νομίζω να κοπούν πάνω από 50 στην κολύμβηση
Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Vardou »

Δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα να πας με μαγιό και σαγιονάρα;
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από 317ρης »

Οχι μια χαρα θα εισαι.
Κυρα-κουλα
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Κυρα-κουλα »

Μονο μείον τις απουσίες θα ειναι ο πίνακας κ μάξιμουμ πεντε εώς δεκα ακομα. σημερα απο οτι άκουσα εγω μονο μια κοπελα κόπηκε... ηταν μια βλακεία κ μιση η διαδικασία σημερα δε πρεπει να κρατούσαν καν χρονόμετρο.. Μην εχετε κανενα άγχος για αυτο
Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Vardou »

Κυρα-κουλα έγραψε:Μονο μείον τις απουσίες θα ειναι ο πίνακας κ μάξιμουμ πεντε εώς δεκα ακομα. Σημερα απο οτι άκουσα εγω μονο μια κοπελα κόπηκε... Ηταν μια βλακεία κ μιση η διαδικασία σημερα δε πρεπει να κρατούσαν καν χρονόμετρο. Μην εχετε κανενα άγχος για αυτο
Χαχαχαχα! Αλήθεια; ΕικόναΕικόνα Αυτό, εν τω μεταξύ, το σκεφτόμουν. Αν θες να κάνεις ένσταση για τους χρόνους στα αθλήματα (λέμε τώρα), άντε να βγάλεις άκρη άμα δεν υπάρχει καταγεγραμμένος ο χρόνος ή τα μέτρα. Εικόνα

faber
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από faber »

Vardou έγραψε:
Κυρα-κουλα έγραψε:Μονο μείον τις απουσίες θα ειναι ο πίνακας κ μάξιμουμ πεντε εώς δεκα ακομα. Σημερα απο οτι άκουσα εγω μονο μια κοπελα κόπηκε... Ηταν μια βλακεία κ μιση η διαδικασία σημερα δε πρεπει να κρατούσαν καν χρονόμετρο. Μην εχετε κανενα άγχος για αυτο
Χαχαχαχα! Αλήθεια;ΕικόναΕικόνα Αυτό, εν τω μεταξύ, το σκεφτόμουν. Αν θες να κάνεις ένσταση για τους χρόνους στα αθλήματα (λέμε τώρα), άντε να βγάλεις άκρη άμα δεν υπάρχει καταγεγραμμένος ο χρόνος ή τα μέτρα.Εικόνα

μα γιαυτό τον λόγο δεν αφήνουν να έχεις χρονόμετρο πάνω σου στον στίβο και ελπίζω να μην αφήσουν και γονείς φίλους κτλ στις κερκίδες. Για να κόψουν πιο άνετα αυτούς που θα είναι εκτός ορίων. Οχι θα λέει έκανα 4:30 οχι ο λιμενικός θα λέει έκανες 4:40, μα όχι με μετρούσε ο πατέρας μου απο την κερκίδα (πετάγετε και ο πατέρας απο την κερκίδα και λεει τα δικά του για τον κανακάρη του) κ. Ο. Κ... Για να αποφύγουμε όλα αυτά ελπίζω να μην αφήσουν κόσμο να μπεί μέσα στο γήπεδο και να γίνουν όλα αξιοκρατικότατα...
Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Vardou »

Πλάκα κάνεις; Ούτε δικό σου ρολόι δεν αφήνουν; Εικόνα
faber

Δημοσίευση από faber »

Vardou έγραψε:Πλάκα κάνεις; Ούτε δικό σου ρολόι δεν αφήνουν;Εικόνα

99% όχι... Νομίζω το είχε αναφέρει και ο γκρικ κάπου παλαιότερα... Αν όχι ας με διαψεύσει κάποιος...
jkidd13
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από jkidd13 »

faber έγραψε:
Vardou έγραψε:
Χαχαχαχα! Αλήθεια;ΕικόναΕικόνα Αυτό, εν τω μεταξύ, το σκεφτόμουν. Αν θες να κάνεις ένσταση για τους χρόνους στα αθλήματα (λέμε τώρα), άντε να βγάλεις άκρη άμα δεν υπάρχει καταγεγραμμένος ο χρόνος ή τα μέτρα.Εικόνα

μα γιαυτό τον λόγο δεν αφήνουν να έχεις χρονόμετρο πάνω σου στον στίβο και ελπίζω να μην αφήσουν και γονείς φίλους κτλ στις κερκίδες. Για να κόψουν πιο άνετα αυτούς που θα είναι εκτός ορίων. Οχι θα λέει έκανα 4:30 οχι ο λιμενικός θα λέει έκανες 4:40, μα όχι με μετρούσε ο πατέρας μου απο την κερκίδα (πετάγετε και ο πατέρας απο την κερκίδα και λεει τα δικά του για τον κανακάρη του) κ. Ο. Κ... Για να αποφύγουμε όλα αυτά ελπίζω να μην αφήσουν κόσμο να μπεί μέσα στο γήπεδο και να γίνουν όλα αξιοκρατικότατα...

Nαι, αν δεν σε αφηνουν να εχεις ρολοι μαζι σου μονο αξιοκρατικα δεν θα γινουν ολα...
Τι τους πειραζει αν εχουμε ρολοι, αυτους πρεπει να τους νοιαζει μονο αν τελειωσουμε στο χρονο που πρεπει.
Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Vardou »

Άντε να αποδείξεις μετά οτι δεν είσαι ελέφαντας... Εικόνα
faber

Δημοσίευση από faber »

jkidd13 έγραψε:
faber έγραψε:
Vardou έγραψε:

Nαι, αν δεν σε αφηνουν να εχεις ρολοι μαζι σου μονο αξιοκρατικα δεν θα γινουν ολα...
Τι τους πειραζει αν εχουμε ρολοι, αυτους πρεπει να τους νοιαζει μονο αν τελειωσουμε στο χρονο που πρεπει.

παίζει και να κάνω λάθος, ας βοηθήσει κάποιος παλιός η ο γκρικ... Φίλε μου κάνεις λάθος... Για σκέψου και την άλλη πλεύρα... Φαντάζεσαι να περάσει ο Χ υποψήφιος με 4:30, ο οποίος έχει πάνω του ρολόι και ο άλλος που ειναι 100μέτρα πίσω να τον περάσουν και αυτόν. Και αν πεταχτεί ο πρώτος και πει "μα γιατί τον περνάτε; "... Φαντάζεσαι να γίνει αυτό; Θα παίξουνε ξύλο εκεί όλοι με όλους και θα μπούν και γονείς απο την κερκίδα κτλ... Θα γίνει χαμός! Για να το καταλήξω... Καλύτερα να μην έχουμε χρόνο εμείς και να έχουν μόνο αυτοί γιατί μπορούν να κάνουν οτι θέλουν Εικόνα, με ότι συνεπάγεται αυτό. Είτε να είναι ΦΟΥΛ ελαστικοί (αυτό γίνεται 90% σχεδόν πάντα) είτε να πέρασουν μόνο τους δικούς τους... Εικόνα... Αλλα για να περάσουν μονο τους δικούς τους θα πρέπει οι δικοί τους να ειναι ΥΠΕΡαθλήτες και να βγουν πρώτοι σε ολα, πραγμα αδύνατον... Μπορεί να σας κούρασα λιγάκι αλλα νομίζω οτι είμαι πολύ κοντά στην πραγματικότητα... Αυτά απο εμένα!
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Giorgospcline »

Σιγά μη μας κάνουν και σωματικό έλεγχο για να δουν ποιος έχει ρολόι... Ανεπίσημα γνωρίζω ότι μπορείς να έχεις και ρολόι στο χέρι σου και μπουκάλι με νερό... Το τι θα γίνει όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση θα το δούμε... Επίσης άλλο είναι να χαρίζουν 10 δευτερόλεπτα στο 1000λιάρι ή 10 εκατοστά στο μήκος και άλλο να περνάνε κάποιον που κάνει 3 μέτρα μήκος και 5 λεπτά 1000άρι... Πάντως να ξέρετε ότι τα βύσματα θα κάνουν τους τραυματισμένους και θα αγωνιστούν άλλη ημερομηνία ή άλλη ώρα από τους υπόλοιπους...
jkidd13
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από jkidd13 »

Νταξει εχεις δικιο στο θεμα με το ρολοι... Αλλα δεν ξερω αν σου λενε αν περασες η αν κοπηκες εκεινη τη στιγμη... Παντως για τους "δικους τους", εχεις απολυτο δικιο.
Παντως αν το ξερει καποιος ας μας ενημερωσει περι του ρολογιου, χρονομετρου κλπ...
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από 317ρης »

Συγνωμη... τι παει να πει "να χαριζουν 10 δευτερολεπτα" και "10 εκατοστα" ειμαστε σοβαροι... ; Δεν θα επρεπε να χαριζονται σε κανεναν. Εγω προσωπικα θα εχω ρολοι στην τσεπη μου. Και επισης θα τραβαω βιντεο ολους τους διαγωνιζομενους... οσα γκρουπ προλαβω... και αν δω μλκια... θα σας πω εγω μετα παλιοβυσματα τι μπορω να αποδειξω και τι οχι... αντε γιατι κουρασε αυτο το θεμα!!! Και το 4:31 ΠΡΕΠΕΙ να κοπει! Αντε με τους ακαταλληλους που μυριστηκανε δημοσιο και μαζευτηκανε... Οσοι πιασουν τα ορια, θα περασουν... οι υπολοιποι... ΑΛΕ!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες