Ιατρικές Εξετάσεις Υπαξιωματικών ΛΣ (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Greek_Army »

eirini! έγραψε: Σε τατουάζ μια κοπέλα που είχε στο πωπω της είπαν πως πρέπει να είναι ευπρεπως και σεμνοι οι λιμενικοί τώρα ποιος θα δει το τατουάζ στο ποπο τι να πω

κατά 99,999% έχει κοπεί γιατί δεν κάνει για στρατιωτικό σώμα, για barwoman στην Μύκονο μια χαρά είναι.

μαριάννα έγραψε:Ρε παιδιά αφού έκαναν όλα αυτά σήμερα, τότε στο Ναυτικό Νοσοκομείο τι εξετάσεις θα κάνουν;

Στην ΑΝΥΕ θα μάθεις αν είσαι κατάλληλη ιη όχι σύμφωνα με τις προϋποθέσεις της προκήρυξης, δεν γίνεται καμία εξέταση.
Paris_1988
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Paris_1988 »

Τατουάζ στο ποπο; Χαχαχχαχαχ καλα δεν ντράπηκε να παρουσιαστεί; Τι να πεις!!! Εχει κοπεί η κοπελα!! Για κανένα strip club την κόβω!!! Παντως απο οτι εμαθα τις χοντρές τις κοβουν!!! Αντε να μείωνομαστε να κατέβουμε θέση!!! Καλη επιτυχία στην επιμενη σειρά !! Να μας πείτε αν έκοβαν!
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από 317ρης »

Μακαρι να μεινουμε καμια 700αρα μετα την ΑΝΥΕ. Και καμια 300αρα μετα τ αθληματα. ;) ονειρικα νουμερα.
Paris_1988
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Έγω τόσοι πιστευω θα κοπούν γύρω στους 300!!! Ετσι έλεγα κ για την υψομετρηση κ να που ειχα δίκιο!!! Αναλογικά να το πάρεις περίπου σε τέτοια νούμερα τόσοι κόβονται!!! Κ μετα πιστευω στα αθλήματα θα κοπούν 300-400 ατομα!!! Θα το δείτε!!!
ntina145
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από ntina145 »

Ρε παιδια, συγγνωμη αν κανω λαθος αλλα εχω διαβασει πολλες συζητησεις στο φορουμ και λεγανε οτι στο λιμενικο αν το τατου δεν κανει μπαμ δεν σε κοβουνε.(δεν εχω τατου προσωπικα απλα μου δημιουργηθηκε η απορια!)
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Giorgospcline »

Ορισμένοι έχετε μια κακία... Αναρωτιέμαι αν σας ενημερώνουν τα βίσματα που έχετε για το πόσοι θα κοπούν στην κάθε διαδικασία... Εικόνα
gyp4s
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από gyp4s »

Χαχα αν κοψουν για ταττοο θα χρειαστει και αλλη προκηρυξη, εδω παω σε παραλια και νιωθω πως αυτοι με τα τατουαζ θα μαζεψουν υπογραφες να με διωξουν επειδη δεν εχω
Paris_1988
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δεν έιναι κακιά , διαπίστωση ειναι!!! Ρε σεις αν έχετε σκοπο να δώσετε σε προκηρυξεις για σωματα ασφαλειας μη βαράτε τατουάζ !!! Μπείτε πρωτα στο σωμα κ μετα κάντε οτι θελετε!!! Οι κανονισμοί αυτοι ειναι κ οκ υπαρχουν κ περίεργοι στις επιτροπές!!! Τι να κανουμε τωρα!! Κ εγω ειχα σκεφτει κάποτε να κανω αλλα μετα σκέφτηκα οτι αν ποτε έβγαινε προκηρυξη για ειδικούς φρουρους ´ η για λιμενικο να μη κανω τιποτα! Κ παλι περασει ειχα κ εχω χωρις τατουάζ!!! Μα τατουάζ στο ποπο; Χαχχαχαχα
gyp4s
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από gyp4s »

Paris_1988 έγραψε:Δεν έιναι κακιά, διαπίστωση ειναι! Ρε σεις αν έχετε σκοπο να δώσετε σε προκηρυξεις για σωματα ασφαλειας μη βαράτε τατουάζ ! Μπείτε πρωτα στο σωμα κ μετα κάντε οτι θελετε! Οι κανονισμοί αυτοι ειναι κ οκ υπαρχουν κ περίεργοι στις επιτροπές! Τι να κανουμε τωρα! Κ εγω ειχα σκεφτει κάποτε να κανω αλλα μετα σκέφτηκα οτι αν ποτε έβγαινε προκηρυξη για ειδικούς φρουρους ´ η για λιμενικο να μη κανω τιποτα! Κ παλι περασει ειχα κ εχω χωρις τατουάζ! Μα τατουάζ στο ποπο; Χαχχαχαχα
παντως με αυτή τη λογική τατουάζ με νεκροκεφαλές,acab, κλπ κλπ ακόμα και να μην είναι εμφανή με την καλοκαιρινή στολή είναι αιτία αποκλεισμού;
Paris_1988
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Λογικά ναι ! Γιατι αν κόψουν την κοπελα που το εχει στο ποπο που για να ειμαστε ειλικρινείς δεν φαίνεται απο την στολή θα κόψουν κ στους αντρες!!!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Greek_Army »

Παιδιά τα τατουάζ γενικά δεν τα κόβουν, τώρα τα ακραία εννοείται πως τα κόβουν και δεν χρειάζεται εξήγηση κιόλας, είναι στρατιωτικό σώμα, το τατουάζ δείχνει τι μέρος του λόγου είσαι, είναι αντιπροσωπευτικό του χαρακτήρα σου, κομμάτι του σώματος σου, δεν γίνεται να περάσουν κοπέλα που έχει τατουάζ στον κώλο ή άνδρα που θα έχει acab στο στήθος επειδή δεν φαίνεται με την στολή, μην φτάσουμε στο σημείο να εξηγούμαι και τα αυτονόητα.
gyp4s
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από gyp4s »

Να ρωτησω κατι; Στις ιατρικες εξετασεις για αιματος και ουρων που ειναι 4 χαρτια &Στο καρδιογράφημα είναι πιασμένα με συρραπτικό και στην πρώτη σελίδα είναι η γνωμάτευση που είναι με σφραγίδα φωτό Και υπογραφή γιατρού. Πρέπει και στις εξετάσεις να έχω απο μία φωτό ή όχι;
Paris_1988
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Οχι μια ειναι αρκετή
gyp4s
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από gyp4s »

Paris_1988 έγραψε:Οχι μια ειναι αρκετή

αστα αγχοθηκα νυχτιατικα, στην τελική αν γίνει καμία στραβή ένσταση και τα κάνουμε σωστά :P και εγώ έτσι πιστεύω 1η σελίδα γνωμάτευση με φωτο + υπογραφή &Σφραγίδα Και με συραπτικό οι αντίστοιχες εξετάσεις-παραπεμπτικά με υπογραφή σφραγίδα γιατρού θα είμαι οκ
Paris_1988
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Ναι ρε κομπλέ εισαι!!!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες