Γραπτές Εξετάσεις Υπαξ. Λιμενικού (2014)
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 59
Πάντως εμένα μου είπαν χθες που πηρα τηλεφωνο ότι περιμενουν για τελος του μήνα... Οπότε θα βγουν είτε την επόμενη εβδομάδα είτε τη μεθεπόμενη.
Όλα μαζί λοιπόν!Καλά το φαντάστηκε ο nanbam.
Κουραγιοοοοο
Κουραγιοοοοο

10 ευρω έως τις 20/21
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 59
Για να το λες εσυ κατι θα ξερεις παραπανω... Εγω απλα ανεφερα τι μου ειπαν στο επισημο τηλεφωνο της προκηρυξης.gyp4s έγραψε:10 ευρω έως τις 20/21
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 28
nanban έγραψε:Πολλοί έχουν δώσει και για τις δύο προκηρύξεις... Μήπως όντως τα ανακοινώσουν όλα μαζί και έχουν περισσότερες πιθανότητες και οι επιλαχόντες; Αν κάποιοι περάσουν και στα δύο, δηλαδή, και επιλέξουν το καλύτερο...
λες; Και καποιος αν εχει περάσει και στις 2 να κανει αμπε μπα μπλομ; Και ξανα μανουρα με τους επιλαχοντες και και και... Δεν παίζει να τα βγάλουν μαζι!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 11
gyp4s έγραψε:10 ευρω έως τις 20/21
Πώς το ξέρεις;

Καλημέρα πηρά στο επίσημο τηλέφωνο της προκήρυξης μετά από πολλές φορές τους βρήκα και μου είπαν ότι τα αποτελέσματα θα βγουν μέσα στο μηνά και να παρακολουθώ συνεχεία τη σελίδα του λιμενικού. Τούς ρώτησα αν υπάρχει περίπτωση μέσα στην εβδομάδα αυτη αλλά μου είπαν πως μάλλον όχι σας λέω ότι ακριβώς ειπώθηκε εύχομαι καλή μας επιτυχία και αν έχει κάποιος κάποια ενημέρωση επίσημη και όχι εκτιμήσεις να το πει
Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες που έμαθα σήμερα σχεδόν όλοι οι ΑΕΝιντζήδες μπορείτε να αρχίσετε να προβάρετε τα λευκά. Μέχρι τέλος του μήνα και οι τελικοί πίνακες. Καλή επιτυχία και στους υπόλοιπους 

Απο τις πληροφοριες που εχεις δηλαδη μετα και την διορθωση των γραπτων κοπηκαν οντως επιπλεον ΑΕΝτζιδες; Ενδιαφερει αμεσα εμας των ΤΕΙ και για αυτο ρωταω...D.Y.K έγραψε:Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες που έμαθα σήμερα σχεδόν όλοι οι ΑΕΝιντζήδες μπορείτε να αρχίσετε να προβάρετε τα λευκά. Μέχρι τέλος του μήνα και οι τελικοί πίνακες. Καλή επιτυχία και στους υπόλοιπους
Η απορία σου είναι εύλογη φίλε μου και συμμερίζομαι την αγωνία σου ως ΤΕΙντζης για την κάλυψη των θέσεων, αλλά το μόνο που έμαθα είναι ότι οι περισσότεροι υποψήφιοι στην κατηγορία των ΑΕΝ έχουν πετύχει. Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω περισσότερο αλλά δεν έχω εικόνα αυτή την στιγμή. Αν μάθω κάτι περισσότερο πολύ ευχαρίστως να το μοιραστώ μαζί σας 

Να σαι καλα ΔΥΚ! Δεν σου δωσανε σαφη απαντηση αποτι καταλαβα οποτε τα συμπερασματα μας μπορει να ειναι και ατοπα! Για οτιδηποτε νεοτερο μπορεσεις να μαθεις αν θες το μοιραζεσαι στο forum ;)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 28
Το συμπερασμα ειναι ένα, βαση λογικής και βάση αυτα που λέει ο ΔΥΚ... Οτι κόπηκαν λίγοι ΑΕΝ... Τωρα πόσοι είναι κανείς δεν ξέρει!
ΔΥΚ μήπως έμαθες τίποτα και για τα ΑΕΙ; Εννοώ σε σχέση με τα αρχικά μόρια των προσόντων και τα αποτελέσματα των γραπτών άλλαξε τίποτα; Ή όσοι είχαν πολλά μόρια αρχικά είναι και οι τυχεροί;
nanban έγραψε:ΔΥΚ μήπως έμαθες τίποτα και για τα ΑΕΙ; Εννοώ σε σχέση με τα αρχικά μόρια των προσόντων και τα αποτελέσματα των γραπτών άλλαξε τίποτα; Ή όσοι είχαν πολλά μόρια αρχικά είναι και οι τυχεροί;
Όχι δυστυχώς σειρά γι'αυτό και δεν ανέφερα κάτι για τις υπόλοιπες κατηγορίες στο αρχικό μου μήνυμα. Και είναι και δύσκολο γιατί εκεί (ΑΕΙ-ΤΕΙ) οι αιτήσεις ήταν πολύ περισσότερες και φυσικά και αυτό που έμαθα σχετικά με τους ΑΕΝιντζήδες με το τσιγκέλι και αυτό.
Λίγη υπομονή κάντε ακόμη και θα τα μάθετε λίαν συντόμως όλα

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης